Bekar gibi takılmalar

Eşlerinizin erkek arkadaşlarıyla plan yapmasını nasıl karşılarsınız?

• İstediği zaman gidebilir

OY: 29 15,1%
  • İzin vermem gidemez

OY: 12 6,3%
  • Bana da yeterli zamanı ayırmak koşuluyla gidebilir

OY: 151 78,6%

• Ankete Katılan
    192
Bide bu adamlardan cocuk yapiyoz dimi

Ev işlerini ikiye böl, kendi kısmını bitirsin öyle çıksın evden. Kaldı ki ona yemek yapmadın diye küserse küssün. Madem kendisi niye yapmamış iki kişilik yemek?

Ortak alanlarımız var ama bunun haricinde onun kendi aktiviteleri var. Bende sadece onun için, onun yanından ayrılmamak adına zevk almadığım şeyleri yapmak istemiyorum.
işin ilginci bekarken her hafta sonu erkek arkadaşıyla kahvaltıya giderdi. benimle birlikte olduğundan beri sanıyorum 1 defa gittik. Yani artık gitmiyor evde yapıyoruz. Garip geliyor gerçekten bu bana.

Hepsini geçtim önce evin temizliği için payına düşeni yapıp öyle gidebilir en fazla.. ayrı plan işi ayda bir iki olur da benim eş zaten nöbet usulü çalışıyor , ayda 4-5 gece Yok , bir de hafta sonları benim fikrimi almadan plan yapmaya kalkarsa başına ekşirim fena halde yalan Yok. Zaten hamilelik süresince nöbetlerinde bile patlıyorum yine mi ya diye. Ben olsam sanırım burnundan getirirdim ama şartlar farklı şu durumda siz uymayın bana.

Ev işlerini ikiye böl, kendi kısmını bitirsin öyle çıksın evden. Kaldı ki ona yemek yapmadın diye küserse küssün. Madem kendisi niye yapmamış iki kişilik yemek?
Dün yaptı biraz da.. İşte biraz yani, pek tatmin edici olmuyo. Çok ta zaman ayırmıyıo temizliğe, sevmiyo zaten. Bu konuda ona, eve bir kadın tutacağımı söyledim. Bir kadın bulabilirsem ev işini baya bi hafifletmiş olucam. Şuan arayıştayım.
Aynen umrumda değil, madem o bekar gibi takılıyor dişarda, ben de evde bekar gibi takılırım. Çünkü bu benim en doğal hakkım.

bır erkek ne olursa olsun ılgılı erkeğı evlenene kadar oynar emın ol. o yüzden burası mezbahalık cınsınden erkeklerın anlatıldığı başlıklarla dolu olabılıyor.erkeklerın %90 ı ıçın evlılık olduktan sonra hedefe ulaşılmış artık koşacak bır şey kalmamıştır.ınsanlıktan çıkma zamanı gelmıştır.azınlıkta dengesız kadınarın elınde heba olur.

Benimki de es ama her seyden once bir dost bana..ilginc geliyor yaklasiminiz.bence ayni dili konusmuyorsunuz.mesela her aksam bir film takip izliyoruz birlikte evi temizliyoruz,birlikte hadi bir gezelim diyerek geziyoruz.pesinden kosup kosmamakla evliligin ilgisi yok.evliljk daha cok ayni seyleri yapip yaninda sıkılmayacagin biriyle olursa evlilik oluyor bu secimi bastan olgunlukla yaklasarak yapmak gerekiyor.

Her haftasonu plan yapıyorsa bu adam, ev işleri her hafta size kalıyor doğru mu anladım? Hiçbir şeye elimi sürmem, sabah çıkar gece gelirim. Geldiğinde yemek de bulamaz. Anasının eviyle karıştırmaz böylece.

Net iki tavsiye vericem ya onuda ev işine dahil et yada yapma ev işi zaten kendisi dahil olur yapma bunu kendine

Hepsi neyse de "bir sorun mu var" diye sorup konusmak yerine kendi başına odaya geçip küs gibi mecbur olmadıkça konusmalar falan o sinirimi bozdu benimde.

Hoş, neoldu diye sorsa alacağı cevabı da biliyordur...

Mmm. Eşin biraz yanlış yapıyor ama.
Benim eşim erkek arkadaşlarıyla buluşup görüşmek istediğinde istediği zaman görüşülebilir. Çünkü bunu hakediyor. Her yaptığı planı, her düşündüğünü bana söyleyip fikir alıyor sağolsun. Beni bilgisiz bırakmıyor, habersiz iş yapmıyor. Ona karşı da ben öyleyim. Ani gelişen planları oluyor tabi bazen. Bir karar alıp, bana da o kararı söylüyor. İzin alma durumu felan yok keza birbirimizin sahibi (evcili) değiliz. Konuşarak çözebilirsiniz.

minnoş sen ne zaman evlendin? :) Benim eşim istediği zaman arkadaşlarıyla buluşabilir, bir şey demem ama eğer seninki her hafta sonu aynı şeyi yapıyorsa orada bir sıkıntı var demektir.
Tikkabillaaa demek hatırladın benii, yeni evlendim daha bu yaz.. yani nerdeyse her hafta sonu

Hepsi neyse de "bir sorun mu var" diye sorup konusmak yerine kendi başına odaya geçip küs gibi mecbur olmadıkça konusmalar falan o sinirimi bozdu benimde.

Hoş, neoldu diye sorsa alacağı cevabı da biliyordur...
biliyo zaten, daha önce çok söyledim. Yemeği kendi başıma yedim diye darıldı, geç kaldın dedim o yüzden yedim. Ama söylemiş bu saatte geleceğini, "acıktım yedim" dedim. Artık bu konuda tartışmak bile istemiyorum

İnsan artk tartışacak gücü bulamıyo aynı şeyler başa dönüp durdukça. Haklısın ne diyim...

Anlamıştım ben aslında. Aramızda böyle bir kopukluk olduğunun farkındaydım. Tanıyamamışım olayı değil yani bende ki. Ama çok sevdim ben, çok aşıktım. Bir çok şeyi görmezden geldim. Pişman değilim ama kırgınım. Zaten bizim çok uzun bir sevgililik dönemimiz olmadı.
Onun benimle evlenmek istemesindeki nedenlerden biri de ortak aktivitelerimiz vardı. Onlar hala var. Hala beraber onları yapıyoruz. Ama şu erkeklerle dışarı çıkma işini çözemiyorum. Bekarmış gibi onlarla plan yapmasını anlamıyorum. Hiçbirini de bana sormuyor. Planı yapıyor ve gidiyor. Zaten halı saha maçı var ona bişi demiyorum. Ama haftasonu gün boyu olmaması canımı acıtıyor.
peki bende merak ettiğim için sormak istiyorum. ne konuştunuz mesela? ne konuda dertleştiniz? ne kadar yıllık evlisiniz?

biraz yapıyor arada ama genelde bende tabi. Ev işini bıraksam arkadaşlarım gelecek, yine yapmam lazım onlara ayıp olmasın diye. Ama bir kadın tutmayı düşünüyorum, güvenilir birini arıyorum sadece.
Yemek konusunu da bilmiyorum. Bir çözüm düşünücem.

Ben boyle bir durumda sanirim benimle zaman gecirmek istemiyor mu diye düşünüp üzülürdüm. Yani beraber keyif almiyor muyuz bir seyler yapmaktan diye.
Hani konu onun cikip cikmamasi, sormasi sormamasi degil; benimle zaman gecirmeyi ozleyip ozlememesi olurdu.
Tabii bunu nerdeyse her haftasonu aynı sey olmasi durumuna istinaden söylüyorum. Haklisiniz o yuzden bence.

Biraz daha anlatirsaniź göze geleceksiniz gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…