Bekar gibi takılmalar

Eşlerinizin erkek arkadaşlarıyla plan yapmasını nasıl karşılarsınız?

• İstediği zaman gidebilir

OY: 29 15,1%
  • İzin vermem gidemez

OY: 12 6,3%
  • Bana da yeterli zamanı ayırmak koşuluyla gidebilir

OY: 151 78,6%

• Ankete Katılan
    192
%90 size atacaktır
maalesef genelde böyle oluyor

böyle bir adamla evliydim ve bosandim.
cok sabrettim ama sonunda tükendim.
Ben de tükeniyorum yavaş yavaş ama o bunu görmüyor. "değiştin" diyo sadece. Halbuki çok severek evlendim ben, sevginin ötesinde aşkla tutkuyla bağlanarak evlendim. Ama bu kadar görmezden gelinmek insanı tüketiyor. Haklısınız. Ne kadar evli kalıp ayrıldınız peki

9 yil sonra bitirdim

Size soru sormasini bilmiyor mu? yoksa siz mi eksik anlattiniz mesela benim esim bu hafta uc gun plani var dun heyecanla cumartesi gidebilir miyim ? Diye soru sordu ben de ölcup tartip onayladim fakat nerede kiminle ne yapiyorlar bunlari biliyorum. Benimle olmasi gerekiyorsa o da gitmiyor.Belirli kurallarla birbirinizi rahatlikla ozgur birakabilirsiniz ha siz rahatsiz mi oldunuz onuda demelisiniz :) demezseniz sen bir sey demedin olur hos yanlis dille derseniz bu defada ne yapiyorum ki ? bir ozel hayatimda mi olmayacak der yaptiklariniz hooop cöp :))) sadece izin isteme vs gibi seyleri netlestirin anlasilan esinizin arkadasi bol sizin yok benim oyle :) benzettigimden diuorum .

Eşimde kendi planlarını yapıyor arkadaşlarıyla birşeyler yapıyor ama bana yeterli vakit ayırıyor. Yaptığı planlar her hafta sonu olmuyor. Ama nasıl alıştırırsan öyle olur ilk zamanlar eğer sesinizi çıkartmadıysanız rahatsız olmuyorsunuz diye düşünmüş olabilir mı? Bence tepkinizi koyun konuşun her hafta sonu arkadaşlarıyla bir yerlere gitmek şart mıymış bekar gibi o ne öyle? Biraz sprumluluk sahibi olmalı. Sorumluluk yüklenmemiş adama hiç :)

yani bana gidebilir miyim diye sormuyor. Sadece haber veriyor. Ben şu gün şuraya gidicem diyor. Bunu da planlarken değil sonrasında söylüyor. Nereye gittiğini biliyorum. sorun, başkalarıyla görüşür, nereye gider değil. Esas sorun şu. Örnek vereyim: Biz sevgili olmamızdan önce bir erkek arkadaşıyla her haftasonu kahvaltıya giderlerdi. Biz sevgili olunca da kısmen devam etti. Benim yokluğumda onla kahvaltıya gidiyordu. Ben ses etmedim. Ama o da farkındaydı, seninle de gidelim deyip duruyordu. Neyse bir gün ayarladık ve gidelim dedik. Yolda giderken bu arkadaşını da aldık, şaştım kaldım. 3 kişi gittik. Ondan sonra da sadece 1 defa ikimiz başbaşa gittik. Yani sorunun kaynağı buralardan geliyo. Neden benimle başbaşa vakit geçirmek istemiyor? Bunu onunla hiç konuşmadım bu arada.
Ben bu haftaki olay için konuştuğumda da "sen plan yapmadın ki" diyor. Peki o erkek arkadaşı mı yapıyor planları? İlla bir plan yapıp onu eğlendirmem mi lazım?
Dün mesela ben kursa gittim. Akşamları gidiyorum, saat 10 gibi dönüyorum. Aynı gün arkadaşları plan yapmış, sadece erkekler değil eşleri de var ve ben tanıyorum. Mangala gideceklermiş. Benim kursum var ama o gün dedim. Haa doğru o zaman sen kursa git, ben onlarla gideyim ayıp olmasın dedi. "Boşver kursu, beraber gidelim" dese gelirdim ama demedi. İçim çok burkuldu ama bişey desem, ben sana gelme mi dedim diyecek. Adım gibi eminim. Haklı da bi yandan bana, "sen gelme ben kendim gidicem" demedi. Sanki böylesi daha işine geliyormuş gibi hissediyorum.
Evet benim arkadaşlarım çok yok ve olanlarda benimle çat kapı gezebilecek insanlar değiller.
Çok yazdım içim çok dolu bu konuda, boğdum biraz, hakkını helal et

Bazen ben adamı evden kovalıyorum git artık sen varken iş yapamıyorum diye
benim dememe gerek kalmıyor zaten bir şey bahane edip çıkıyor. Ben de rahat ediyorum haklısınız, evde biri varken temizlik yapılmıyor. Erkek sürekli evde olmamalı ama benimki biraz abartıyor.

Doğrusu ben böyle düşünmüyorum. ..ben yokken hayatında balığa da gitmiş kahveye de...beni bağlamaz. ..ama benim eşim tüm özel zamanlarimizi ona ayirmami istediği için ben de kesinlikle istemem oyke bekar arkadaş takilmalarini. ...beraber balığa da giderim istediği ni de yaparım ama karşılıklı bunlar. ..bir gün daha o cikmadan siz çıkın bakalım ne olacak. ..evlenen taraf tek kadın değil bur zahmet iki kişi elini taşın altına koysun da...işı beraber bitirip beraber çıkabilirsiniz ki...kopukluklara izin vermemek lazım ki araya da soğukluk girmesin bence. ...

Helal olsun canim olur mu hic oyle sey esiniz cok yanlis hareket ediyor size sormali uc kisi gorusurkende tek basina giderkende ama siz yinede burada dolup esinixe tavir alip aranizi acmayin cunku insanda o da olmuyor degil disaridan uyarmak kolay aslinda bir buyuk oglum artik evlisin gibi bir uyari yapsa sizin icin daha basit olur umarim bu probleminizi cozersiniz.

benim dememe gerek kalmıyor zaten bir şey bahane edip çıkıyor. Ben de rahat ediyorum haklısınız, evde biri varken temizlik yapılmıyor. Erkek sürekli evde olmamalı ama benimki biraz abartıyor.

Ya yok adam iş yaptırmamak için elinden geleni yapıyor ama geçen pazar baktı sinirleniyorum yemeği süpürge felan yaptı :)

Sende pazar günleri iş yapma bir süre bırak evi b*k götürsün sende onunla birlikte çıksan

Bu dediğinizi yapmıştım. Arkadaşlarımla toplandık 40 yılın başı kız kıza sabah kahvaltısına gittik. Ben ondan önce çıktım, o da arkamdan çıktı. Ne yapsa beğenirsiniz? Erkek arkadaşıyla kahvaltıya gitti Yani onun canına comcom. İstediği de bu zaten ben ayrı gezeyim o ayrı gezsin.

Kavgamızı çoktan ettik, şuan tavırlı değiliz. Ama sorunumuzu da halletmedik. Zamanla hallolursa belki öyle..

Eşin bir olmayı becerememiş gerçekten ben bir arkadaşla çıkmak istesem bende geleyim evde canım sıkılır tribine giriyor

Yada eşim işteyken daha çok arkadaşıma giderim ki yalnız kalmasın diye keza köye gideriz arkadaşlarına gitmek ister kahveye derim ben ne yapıcam 1 saatlik zamanda gider gelir bence uyumu yakalamak lazım karşılıklı fedakarlık ile

bu paintball mu ne diyolar. Geçen hafta buna gitti. Bana öyle bir konuşuyo ki sanki bu sadece erkekler oynuyor. Sonradan bi de foto koymuşlar bir gördüm kızlar da var. Hani dedim kızlar yok gibi konuştun benle. Kem küm etti. Bozuldum baya. Kızlar öğrenci hani kötü anlamda düşünmedim, veya ben de oynayayım demedim. Ama ne bilim benden kaçıyo gibi sanki.
Temizlik konusunda yeterince yardım etmediği konusunda hak veriyor. Ben de söyleniyorum arada da yapıyor. Bazen de kendiliğinden yapıyor kı ben fazla ses etmiyim diye Ama benim yaptığım gibi olmuyor tabi, bi de bu hafta arkadaşlarım gelecekti mesela işler birikince yine bana eziyet oluyo o yüzden bırakamıyorum temizliği

Evet sanırım biz hala "bir" olamadık. Olmaya çalışıyoruz, öyleymiş gibi yapmaya çalışıyoruz ama beceremedik henüz şu evlilik işini

Paintball çok eğlenceli bir oyun bence sende git ben oynadım çok iyi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…