merhaba 1+1 boş daire tuttum. memurum. depozitodur,emlakcıdır vs baya zorlandım. bütçem çok az, maaşım ve özel derslerim var gelir olarak. ortalama 60 civarı diyelim zaten yarısı kiradır,faturadır,erzaktır gidecek. hiç eşyam yok 60 bin civarı dügün paketleri var onlardan mı alsam diyorum taksitle.(icinde koltuk yatak dolap takımı oluyor) ya da parca parca almak mı mantıklı. uygun fiyatlı nasıl dizerim. beyaz esyamı altustan alcam. acaba salonumu tamamlasam bir süre böyle yatsam kalksam sonra mi yatak odasi alsam diyorum. güzel minimal ev de dizmek istiyorum.
özgür olcam ayaklarım üzerinde özgüvenli kadın olcam derken sefalete düşmüşüm gibi hissettim resmen. aileden destek yok bu arada. bir arkadaşım evde gerekirse sandalyede otur yavas yavas stressiz esya al diyor bense hepsi birden olsun bitsin diyorum ama az bütçem var. kafam çok karisti. simdiden yoruldum.
bu yollardan geçenlerin önerilerini bekliyorum pzt okullar aciliyor artik evimden gidip gelmek istiyorum,sevgiler
özgür olcam ayaklarım üzerinde özgüvenli kadın olcam derken sefalete düşmüşüm gibi hissettim resmen. aileden destek yok bu arada. bir arkadaşım evde gerekirse sandalyede otur yavas yavas stressiz esya al diyor bense hepsi birden olsun bitsin diyorum ama az bütçem var. kafam çok karisti. simdiden yoruldum.
bu yollardan geçenlerin önerilerini bekliyorum pzt okullar aciliyor artik evimden gidip gelmek istiyorum,sevgiler