Esinize soyleyin dayak yemesi kacmasindan daha fazla aci vermeyecek size.Patron isten kovar eyvallah da is bitince iliski bitecek mi asil mesele bu.
Haklısın abla bu aksam eylül uyuyunca uygun bir zamanda söylerim sakince bende üzülüyorum kocamdan saklıyorum diye allah affetsin
kaynın ve sizin ailenin başı yanar bu durumda abisine söyleyin vazgeçirsin-Selam Kızlar konuyu açtım çünkü dün kayinvalidem bize geldi oturduk kaynimdan söz açıldı.
Kaynim dediğim dedik annemle babama kök sokturen kavgacı biri neyse.
Dedim anne Erhan nasıl dedi iyi elif ama başımız dertte gene ne oldu vs felan derken is yerinde birine aşık olmuş ki evlenemem ben evlilik saçmalık diyen biriydi 22 yaşında.
DediM anne olucak genç adam ama şaşırdım kimseyi istemedi dedim günü birlik ilişkilerinden başka.
Dedi öğle değil kız kız değil meğer kadın evliymis 25 yaşında 1 kız çocuğu varmış eşiyle bosanmamis ama boşanmak için zaman kolluyormus vs.
Duyunca şoka girdim.
Kaynima 4 ay sonra kacalim demiş .
Kaynimda aydina gideriz kimse bulamaz bizi demiş.
Anneme anlatmis annem ağlıyor sinirleniyor.
Işın kötü tarafı kocası duysa kaynimi vurur.
Babaya soyluyemiyoruz yeni baypass oldu ölümden döndü doktorlar stres yasak bir daha kalp krizi durumunda kaybedebiliriz dedi.
Eşime soyleyemem yani abisine eşim döver aşırı sinirli özellikle böyle konulara tahammulu olamaz.
Zaten annem sikistirdi Sakin elif orhan a söyleme Erhan i mahfeder dedi.
Ne yapsak ne etsek bilemedik kadın ağlıyor sürekli oğlumun başı yanicak diye.
Nasıl bir olaya düştük bilemedik.
Fikri olan varsa yazsın annem is yerinde gizlice patrona anlatmayi düşünüyor patron kovsun diye.
Bizimki çünkü kaptirdi kendini telde sürekli askimli cicimli sen merak etme kacicaz vs diye konusuyormus annem duymuş hep
Midem bulandı kadının yaptığına bizimkininde kadının evli olup ve kızını kabul etmesinden :/
Bence sizlik bir durum yok. Hayat o ikisinin hayatı .. Bi anne olarak Kvnin paniğini elbet anlarım ama elden de bişi gelmez sanki ..
Dövsen, sövsen rezil etsen ne olacak. Bi de kadını işten attıracakmış sizin kv. Kadın kadının her yerde düşmanı.
Umarım kadın sizin çocuğu oyalamıyordur . Madem seviyorlar boşanır..
Simdi normalde karismayin derdim lakin yarin bigun bu cocuk kacar.Annesi de ben geline anlattim o da biliyordu falan derse esinizle sıkıntıya dusebilirsiniz.Iki arsiz yuzunden basiniz agrir.Ben anneme dedim çözüm değil bu bizim ki bırakmaz peşini kadın hiç bırakmaz .
Sonuçta telden konuşup duruyorlar.
Bakalım hayırlısıni versin Rabbim eşime soyliyecem
olay sizi aşacak kadar büyük
ve abisinin haberinin olması lazım
söylemezsen eşinle de aran bozulur
kaynın ve sizin ailenin başı yanar bu durumda abisine söyleyin vazgeçirsin
o kadın kocasından zaten boşanmazBosanmiyor zaman kolluyorum demiş.
Ne alakaysa.
Adam geç geliyormus kanepede uyuyormus vs.
Hepsini anlatmis cinsel hayatimiz yok vs.
Rezillik.
Kaynimin kabullenmesi tam rezillik...
Ya koyma fikri benimde hoşuma gitmedi söyledim anneme ekmegiyle oynamayalim annem giderse unutur dedi dedim telden görüşürüz izinleri var 2 gün akşam görür yani görür gene
ben diğer kadın için dedim birde kız çocuğu varmış..ya diyorum kınamayım ama gıcık oluyorumÖğle yapıyor ama Kaynim dikine gidiyor kadın napcani şaşırıyor.
Eşime söylesem mi diyorum bilemiyorum
ben diğer kadın için dedim birde kız çocuğu varmış..ya diyorum kınamayım ama gıcık oluyorum
kadına bak daha boşanmadan.. hay allahım ne kadınlar var. bekleyememiş mi biraz daha.
sizin kaynın da gözü dönmüş demek
Tabi canııımmm..Bosanmiyor zaman kolluyorum demiş.
Ne alakaysa.
Adam geç geliyormus kanepede uyuyormus vs.
Hepsini anlatmis cinsel hayatimiz yok vs.
Rezillik.
Kaynimin kabullenmesi tam rezillik...
Ya koyma fikri benimde hoşuma gitmedi söyledim anneme ekmegiyle oynamayalim annem giderse unutur dedi dedim telden görüşürüz izinleri var 2 gün akşam görür yani görür gene
Evli olmasa kızı da olsa yoluna girerdi ama kadın evli. Daha evli kadına aşkım canım ne demek ya.-Selam Kızlar konuyu açtım çünkü dün kayinvalidem bize geldi oturduk kaynimdan söz açıldı.
Kaynim dediğim dedik annemle babama kök sokturen kavgacı biri neyse.
Dedim anne Erhan nasıl dedi iyi elif ama başımız dertte gene ne oldu vs felan derken is yerinde birine aşık olmuş ki evlenemem ben evlilik saçmalık diyen biriydi 22 yaşında.
DediM anne olucak genç adam ama şaşırdım kimseyi istemedi dedim günü birlik ilişkilerinden başka.
Dedi öğle değil kız kız değil meğer kadın evliymis 25 yaşında 1 kız çocuğu varmış eşiyle bosanmamis ama boşanmak için zaman kolluyormus vs.
Duyunca şoka girdim.
Kaynima 4 ay sonra kacalim demiş .
Kaynimda aydina gideriz kimse bulamaz bizi demiş.
Anneme anlatmis annem ağlıyor sinirleniyor.
Işın kötü tarafı kocası duysa kaynimi vurur.
Babaya soyluyemiyoruz yeni baypass oldu ölümden döndü doktorlar stres yasak bir daha kalp krizi durumunda kaybedebiliriz dedi.
Eşime soyleyemem yani abisine eşim döver aşırı sinirli özellikle böyle konulara tahammulu olamaz.
Zaten annem sikistirdi Sakin elif orhan a söyleme Erhan i mahfeder dedi.
Ne yapsak ne etsek bilemedik kadın ağlıyor sürekli oğlumun başı yanicak diye.
Nasıl bir olaya düştük bilemedik.
Fikri olan varsa yazsın annem is yerinde gizlice patrona anlatmayi düşünüyor patron kovsun diye.
Bizimki çünkü kaptirdi kendini telde sürekli askimli cicimli sen merak etme kacicaz vs diye konusuyormus annem duymuş hep
Midem bulandı kadının yaptığına bizimkininde kadının evli olup ve kızını kabul etmesinden :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?