Bekar bir erkek Evli Kadına Aşık Olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sizlik bir durum yok. Hayat o ikisinin hayatı .. Bi anne olarak Kvnin paniğini elbet anlarım ama elden de bişi gelmez sanki ..
Dövsen, sövsen rezil etsen ne olacak. Bi de kadını işten attıracakmış sizin kv. Kadın kadının her yerde düşmanı.
Umarım kadın sizin çocuğu oyalamıyordur . Madem seviyorlar boşanır..

Esinize soyleyin dayak yemesi kacmasindan daha fazla aci vermeyecek size.Patron isten kovar eyvallah da is bitince iliski bitecek mi asil mesele bu.

Ben anneme dedim çözüm değil bu bizim ki bırakmaz peşini kadın hiç bırakmaz .
Sonuçta telden konuşup duruyorlar.
Bakalım hayırlısıni versin Rabbim eşime soyliyecem

Haklısın abla bu aksam eylül uyuyunca uygun bir zamanda söylerim sakince bende üzülüyorum kocamdan saklıyorum diye allah affetsin

Bencede söyle konuşurkende tatlı bir dil kullanırsan daha etkili olur,kaynının yaptığının yanlış olduğunu annesinin ne kadar üzüldüğünü söylersin.Son çare eşin burada,ama etkiyede tepki durumu olmasın sakince davransın .

kaynın ve sizin ailenin başı yanar bu durumda abisine söyleyin vazgeçirsin

Bosanmiyor zaman kolluyorum demiş.
Ne alakaysa.
Adam geç geliyormus kanepede uyuyormus vs.
Hepsini anlatmis cinsel hayatimiz yok vs.
Rezillik.
Kaynimin kabullenmesi tam rezillik...
Ya koyma fikri benimde hoşuma gitmedi söyledim anneme ekmegiyle oynamayalim annem giderse unutur dedi dedim telden görüşürüz izinleri var 2 gün akşam görür yani görür gene

Ben anneme dedim çözüm değil bu bizim ki bırakmaz peşini kadın hiç bırakmaz .
Sonuçta telden konuşup duruyorlar.
Bakalım hayırlısıni versin Rabbim eşime soyliyecem
Simdi normalde karismayin derdim lakin yarin bigun bu cocuk kacar.Annesi de ben geline anlattim o da biliyordu falan derse esinizle sıkıntıya dusebilirsiniz.Iki arsiz yuzunden basiniz agrir.

olay sizi aşacak kadar büyük
ve abisinin haberinin olması lazım
söylemezsen eşinle de aran bozulur

Haklısın soylucem bu aksam allahın izni ile
kaynın ve sizin ailenin başı yanar bu durumda abisine söyleyin vazgeçirsin

Allah korursun kocası kaynima bişi yapsa babama bişi olursa eşim durmaz
Çok doğru söylüyorsun soyliycem

o kadın kocasından zaten boşanmaz
sevmiyorsa bile boşanmaz çünkü korkar bana bişey yapar diye
kaynınla da gönül eğlendiriyordur zaten

Kayninizi isten attirin! Ölmekten iyidir!
O kadindan biraz uzaklasmis olur... uzaklasdiktan sonra baska ortamlara sokun ki güzel kizlar ile falan tanistirin :))

kadına bak daha boşanmadan.. hay allahım ne kadınlar var. bekleyememiş mi biraz daha.
sizin kaynın da gözü dönmüş demek

ben diğer kadın için dedim birde kız çocuğu varmış..ya diyorum kınamayım ama gıcık oluyorum

Bende kinamayim kızım var ama yani madem memnun değilsin boşan allah allah zorla evlendirilmis ufacikmis gittiğinde kızı 2.5 yasindaymis.
Kız 16 da evlenmiş vs.

Bence kadinla konusup biri ikna etsin artik kaynini mi kotulersiniz olayin mantiksizligini mi anlatrsiniz bilmem ama is kadinin ikna olmasinda gibi veya kocasina soylemekle tehdit de edebilirsiniz kadini

Tabi canııımmm..

Hem hakka hukuka ters ayıp yani kovdurma vs hem de daha beter tutunur kadına sizin oğlan.

Aileler cok burnunu sokarsa iş inada biner. Bu çift hata yapar, iş ayyuka çıkar. Kayınbirader daha beter sahiplenir kadını..

Bence kadınla hiç muhattap olmadan usulünce aile içi konuşulsun . Anne baba abi güzellikle anlatsın, basına gelebilecekleri .. Olmuyorsa kaderde ne varsa o yaşanır

pek yapcak bişey yok babaya ve abine söyleyemiyorsanız sizin çözebileceğiniz bir iş değil. hatta hiç karışmayın derim ben kayınvaliden de keşke seni zor durumda bırakmasaymış sana söyleyerek eşinden de gizlemen lazım böyle önemli bişeyi. o adam kafasın koyarsa o kadınla da evlenir, kimse durduramaz eğer kendi ahlak anlayışına uyuyorsa.. örneğini bizim uzak bir akrabada gördüm çünkü. kıyametler koptu gene de evlendi kadınla şimdi de 10 senelik evli 2 çocuklular.. eski kavgalar fln hep unutuldu mecburen olan karşı çıkana oldu, kötü olan o oldu

Evli olmasa kızı da olsa yoluna girerdi ama kadın evli. Daha evli kadına aşkım canım ne demek ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…