• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar bir erkek Evli Kadına Aşık Olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim Kaynimla görüşmüş bağırmış çağırmış sonra sakince olum yapma etme bak babam hasta seni evlatlıktan siler bak eşi d uyarsa öldürür sizi bosansin öğle düşün madem bu kadar seviyorsun istiyorsun annemi karşına aliyorsun vs baya anlatmis
Kaynim in dediği hayat benim hayatım siz karisamazsiniz babam silerse silsin seviyorum bosanacakmis bekliyorum ben cocuguda kabuk ettim üvey babası olucam.
Görüşüyoruz seviyorum karismayin demiş
Eşim eve bir hayli sinirli geldi.
Bundan sonra annemlere yanlız gitmek yok adam her an ogrenebilir.
Ee dedim öğrenirse vurur hem kariyi hem bizimkini dedi anlamiyormus laftan.
Allah ıslah eylesin.
Eşime sen karışma dedim dedi ben karismam sen ve kızımız önemlisin dedi kapandı konu uzaktan seyredecez bakalım

Evliyken nasıl böyle bır sey yapılabılır ya bıde çocugu var.
Allahım ıslah etsın.
Midem bulandı.
Ben başka bı erkeğe bile kotu manada bakarken içim bulanıyo bu ınsanlar bunları nasıl yapıyor anlamıyorum.

Eşim Kaynimla görüşmüş bağırmış çağırmış sonra sakince olum yapma etme bak babam hasta seni evlatlıktan siler bak eşi d uyarsa öldürür sizi bosansin öğle düşün madem bu kadar seviyorsun istiyorsun annemi karşına aliyorsun vs baya anlatmis
Kaynim in dediği hayat benim hayatım siz karisamazsiniz babam silerse silsin seviyorum bosanacakmis bekliyorum ben cocuguda kabuk ettim üvey babası olucam.
Görüşüyoruz seviyorum karismayin demiş
Eşim eve bir hayli sinirli geldi.
Bundan sonra annemlere yanlız gitmek yok adam her an ogrenebilir.
Ee dedim öğrenirse vurur hem kariyi hem bizimkini dedi anlamiyormus laftan.
Allah ıslah eylesin.
Eşime sen karışma dedim dedi ben karismam sen ve kızımız önemlisin dedi kapandı konu uzaktan seyredecez bakalım
En mantıklısı....

kadın boşanacak ki bu kadar rahat görüsebiliyor gerçi 25 yasında daha oda kucuk

Kadına ben xxx in sevgilisiyim onu rahat bırakın sizi kandırıyor, diye mesaj atsanız?

evet dikkatimi çektin :KK70:
çocuk da evli kadından uzak durması gerektğini bilmiyomuş dikkatini çekmek isteeeerrr iyi günler dilerim :)

Aynen ya... kadin evli diye bütün suç kadının oldu. Çocuk dedigimiz de 22 yaşında. Kiz da 25. Aralarinda pek fark yok. Niye bu kandirilmis muamelesi. Sanki 16 yasindaki ergeni 35 yasindaki kadin kandırmis. Ikisi de suclu. Kadini kovdurma fikri de ne aptalca oglunu kovdursun madem. Bu 22 yaşındaki cocuk da evli biri ona yakınlık gösterince reddetmeyi bilsin bi zahmet.

Celiskinin de boylesi. Evli kadin aldatinca kadina suc buluyoruz. Evli erkek aldatinca bu seferde karisini aldattigi kadına suç buluyoruz niye evli birinin yuvasını yıktı diye.

Aynen ya... kadin evli diye bütün suç kadının oldu. Çocuk dedigimiz de 22 yaşında. Kiz da 25. Aralarinda pek fark yok. Niye bu kandirilmis muamelesi. Sanki 16 yasindaki ergeni 35 yasindaki kadin kandırmis. Ikisi de suclu. Kadini kovdurma fikri de ne aptalca oglunu kovdursun madem. Bu 22 yaşındaki cocuk da evli biri ona yakınlık gösterince reddetmeyi bilsin bi zahmet.

Konu sürekli capittiriliyor kadın suçlu benim kaynim olacak beyinsizde suçlu her ikiside ben kadını suclamadim bu bir.
Ikıncı si kayinvalidem kovduralim dedi dedim olmaz gunahini atmayalım ekmegiyle oynamayalim madem konuya yorum yapacaksiniz lütfen geçmiş yazilarida okuyun..
Neler yazdığımı görün tek ilk yazdığım konuyu okuyup yorum atmayalım

Kadına ben xxx in sevgilisiyim onu rahat bırakın sizi kandırıyor, diye mesaj atsanız?

Canım eşim diyor ki çocuk okadar aşık olmuş ki toz kondurmuyor eşim demiş bak babam evlatliktan siler silerse silsin demiş ailesini hiçe sayıyor.
Bakalım görürüz ileri zamanlarda neler olucak ve yeni bişi değilmiş 4 aydır beraberlermis ve ilişki olmuş eşime demiş çünkü eşim kan kusuyordu eve geldiğinde pislik midesiz aşağılık benim kardeşim diyordu

Konu sürekli capittiriliyor kadın suçlu benim kaynim olacak beyinsizde suçlu her ikiside ben kadını suclamadim bu bir.
Ikıncı si kayinvalidem kovduralim dedi dedim olmaz gunahini atmayalım ekmegiyle oynamayalim madem konuya yorum yapacaksiniz lütfen geçmiş yazilarida okuyun..
Neler yazdığımı görün tek ilk yazdığım konuyu okuyup yorum atmayalım

Aralardan okudugumu nerden çıkardınız. Hepsini okudum. Sizin kovdurmayalim dediginizi okudum ama cocuk sanki kandirilmis tarzı msji da okudum. Ayrıca sadece sizin için dememistim ki kayninizi atlayip kiza laf soyleyenler için de dedim.

Aralardan okudugumu nerden çıkardınız. Hepsini okudum. Sizin kovdurmayalim dediginizi okudum ama cocuk sanki kandirilmis tarzı msji da okudum. Ayrıca sadece sizin için dememistim ki kayninizi atlayip kiza laf soyleyenler için de dedim.

Sanki direk bana yazılmış gibi hissettim.
Tamam kadın kandırmis olabilir olmayadabilir.
Benim kaynim gerizekalı embesil evli barklı kadına göz koymuş kadın bosanmis olsa tamam ama suan evli..
Valla artık takmiyorum dün eşime söyledim eşim gitmiş gereken herseyi yapmış söylemiş bağırmış ama hayat benim hayatım karismayin demiş bu saatten sonra bişi yapılmaz olanları uzaktan izliycez ne hali varsa görsün herkesi ezip geçiyor geçsin anne baba sözü dinlemeyen çocuğu mahallenin imamı .... misali.

Biri demiş yukarda deveyi diken insanı ... demiş çok doğru demiş valla :)

Birde AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ uyarmisti beni sağolsun sabah kayinvalidem duymuş herhalde eşime soyledigimi kaynimla konuştuğunu sabah aramış beni ben uyurken insana yaramazsin kendimi durdurmam lazım herkeze kosuyorum kimse uzulmesin vs diye ama yapmam gerek.

Yarın öbür gün o kadınla evlenir kaynim o gelin iyi olur ben kötü :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back