- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok mu sozune deger verdigi biri etrafinizda..alsa karsisina konussa..hatta isin dini boyutundan bile vurabilir kayninizi,zina gunah filan diye..
yoksa eger abisinden dayak yerse yada engellenirse bu kez zikkim olasi asklarinin boyutu imkansiz aska doner ve malesef ki yasaklar ilgi dogurur.
Kadının yaptığı midenizi bulanırıyor başkasının namusuna göz koyan kaynınızın bulandırmıyor mu?
Ne hakla işten kovduruyorsunuz bu nasıl bir düşünce?
Herkes ektiğini biçer yanlışa kötülükle cevap verirken dönü dolaşıp sizi bulmasın.
Aklını çeldi çocuğun, kandırdı çocuğu hani çocuk? Eşşek kadar adam. Siz o kadını işinden, ekmeğinden edince ayrılacaklar mı?
Kadınla ilißki yaşıyorsa ona kapılmış gibi...
Kesin öyledir yoksa neden bağlansın.Bilmiyorum olabilir ama
Öğle bişi varsa is dahada sarpa sarar
-Selam Kızlar konuyu açtım çünkü dün kayinvalidem bize geldi oturduk kaynimdan söz açıldı.
Kaynim dediğim dedik annemle babama kök sokturen kavgacı biri neyse.
Dedim anne Erhan nasıl dedi iyi elif ama başımız dertte gene ne oldu vs felan derken is yerinde birine aşık olmuş ki evlenemem ben evlilik saçmalık diyen biriydi 22 yaşında.
DediM anne olucak genç adam ama şaşırdım kimseyi istemedi dedim günü birlik ilişkilerinden başka.
Dedi öğle değil kız kız değil meğer kadın evliymis 25 yaşında 1 kız çocuğu varmış eşiyle bosanmamis ama boşanmak için zaman kolluyormus vs.
Duyunca şoka girdim.
Kaynima 4 ay sonra kacalim demiş .
Kaynimda aydina gideriz kimse bulamaz bizi demiş.
Anneme anlatmis annem ağlıyor sinirleniyor.
Işın kötü tarafı kocası duysa kaynimi vurur.
Babaya soyluyemiyoruz yeni baypass oldu ölümden döndü doktorlar stres yasak bir daha kalp krizi durumunda kaybedebiliriz dedi.
Eşime soyleyemem yani abisine eşim döver aşırı sinirli özellikle böyle konulara tahammulu olamaz.
Zaten annem sikistirdi Sakin elif orhan a söyleme Erhan i mahfeder dedi.
Ne yapsak ne etsek bilemedik kadın ağlıyor sürekli oğlumun başı yanicak diye.
Nasıl bir olaya düştük bilemedik.
Fikri olan varsa yazsın annem is yerinde gizlice patrona anlatmayi düşünüyor patron kovsun diye.
Bizimki çünkü kaptirdi kendini telde sürekli askimli cicimli sen merak etme kacicaz vs diye konusuyormus annem duymuş hep
Midem bulandı kadının yaptığına bizimkininde kadının evli olup ve kızını kabul etmesinden :/
Kaynim aşa ama inancım yok diyor sürekli dinle işi yok olsa.
Inatci usteledikce dahada bağlanır. Ki eve köpek getirdi annem babam karşı çıktı ama inatla hala evde
Konunuza yardımcı olamıcam ancak birşeye takıldım.çok sinirli olan eşiniz,tahammül edemediği konularda şiddete mi başvuruyor? Konu içinde konu ..birde çok sinirli dediğinize göre tahammül eşiğide pek yüksek değil
kadin evliymis ama ..dikkatini cekerim..hmm. zaten kadının yaptığı mide bulandırıcı olur. erkeğinse elinin kiri
kadını kötülemek.... zihniyet yanlış
Bütün aileyi tanımış olduk . Soyadınızı da yazsaydın tam olacaktı.
derinderin yanlış anlamış şekerim duzelttigin için teşekkür ederimkadin evliymis ama ..dikkatini cekerim..
Bence işin icine bir erkek girmesi lazim. Kadini korkutmaktan baska çare yok. Eşinize soyleseniz daha iyi olur aslinda. Ya da bir aile buyugu amca dayi gibi. Esim kardesini dover dediniz. Bence basina geleceklerin yaninda yiyecegi dayak hic kalir. Cunku cok ciddi bir mesele. Kocasi psikopatsa vurur ikisinide Allah korusun.
Iyi yapmissin. El elden üstündür. O bulur belki çaresini.Söyledim canım rahatladim eşim sinirlendi ama hemen annesine gitti bir hal çaresine bakalım bu iş böyle olmaz dedi