• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar bir erkek Evli Kadına Aşık Olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski Konu ama şunu belirtmek istemiyorum kaynim kadınla kaçtı 1 ay oldu kaCali kadın kaynimdan gebe imiş.
Ve hala evli kadın kocası didik didik ariyormus her yeri kariyi bulmak için.
Sonları hayırlı görünmüyor.
Anne babası öğrendi sinir krizi geçirdi kayinpederim.
Ne ölüme ne dirime diyor.
Ama kadını n Hamile olduğunu bilmiyorlar.
Aldırmak istemiyormus seviyormus kabul ediyormus kadinin esin mi kaynim dan mi gebe bilmiyoruz.
Çok garip bir dünyada yaşıyoruz onu anladimm

Canim kadın kızına vazgecmis zaten arayıp sormuyormus kız agliyormus.
Nasıl anne bırakır bilmiyorum ama bu doğacak çocuğuda bırakır gibime gelio kaynimin başına.
Valla kaynimi düşünmüyorum kV KP ve eşim ve kendimi kızımı düşünüyorum

Daha ortada boşanma davası yok be canım sorma bizde sürekli kV KP yanına gidiyoruz torunla oynuyorlar kafa dagitiyorlar yoksa adam sürekli ağlıyor ilk kez KP ağlarken gördüm içim çiz etti çiz :KK43:

Geçmiş olsun, çok ağır bir konu.
Al kaynını vur o kadına...
Yazık, olan zaten o sapık kadının çocuklarına ve sapık evladın annesiyle babasına olur. Sorumsuzlar böyle aşk olmaz olsun.
Ofh... Tekrar geçmiş olsun ne denebilir bilmiyorum :/ 4 yaşındaki çocuğa bi ayrı içim yandı...

Geçmiş olsun, çok ağır bir konu.
Al kaynını vur o kadına...
Yazık, olan zaten o sapık kadının çocuklarına ve sapık evladın annesiyle babasına olur. Sorumsuzlar böyle aşk olmaz olsun.
Ofh... Tekrar geçmiş olsun ne denebilir bilmiyorum :/ 4 yaşındaki çocuğa bi ayrı içim yandı...

Aklıma geldikçe gözlerim doluyor yavrum kim bilir nasıl ozluyordur annesini.
Ahh ahh herkez anne baba olamaz die bir laf var doğru valla yaşıyoruz.
Ben kızımdan 1 saat ayrı kalamiyorum düşün o kaç gündür görmüyor ve içi rahat ki yeniden hamile kalıyor.
Allahimm...
Teşekkür ederim yorum için içim sıkılıyor ondan yazıp sizden destek almak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back