Herzaman ayrı ev iyidir kişisel alan önemli aynı evde bir kavga olur herşey yerle bir olur uzak olun huzurlu olun
Benim annemlerde aynı binada çocuğu bırakıp kapımı çekip gidiyorum
Yok 5 Yaşında evde tek kalamaz anneme bırakıyorum işe gidiyorum gelip alıyorum eve geçiyoruz bu sene anaokuluna başlayacak tam gün annem servise verip karşılayacakçocuğunuz evde yalnız kalabiliyor mu peki ? kalabiliyorsa kaç yaşından itibaren evde kalabiliyor kendi başına.. (allah bağışlasın :)
Yok 5 Yaşında evde tek kalamaz anneme bırakıyorum işe gidiyorum gelip alıyorum eve geçiyoruz bu sene anaokuluna başlayacak tam gün
Benm sizden fazla ama zamanında o ücretle de geç indim yaşam standardını ona göre ayarlayabilirsinmaşallah kuzuya :) ayıptır sorması ama sizin geçim durumunuz nasıl.. yani bütçelerimiz benziyor mu birbirine..
Hem denemekten kime ne zarar gelir, ben denedim oldu.
Sen neden yapamayasın?
Kesinlikle deneyin.
5 ve 7 yaş çocuk. Büyüyecekler, belki kendileri isteyecekler bir düzen. Senin kafan rahat olacak.
Ne kadar iyi olursa olsun aile, kendi düzenin gibisi yok.
Bir misafir olsa gelmesin diyemezsin, temizliğe şimdi kalsın halim yok diyemezsin.
Gerekirse bulaşık 2 gün tezgahta kalır, modun yoksa topla diyen olmaz.
Ayrıca çok abartma eşya diye. Minimum eşyan var zaten. Bi koltuğun bi tv var. Ee yataklar da var. Uygun bi yerden hali perde alırsın. Kullanmadığın odaya sırf güneşlik alırsın. Buzdolabı ,çamaşır makinası, elektrikli süpürge. Bence ana ihtiyaçlar bunlar. Uygun bir yerden tamamlarsın. Taksitle ödersin. O 20bin de kalsın kenarda. Acil ihtiyaç durumlarında kullanırsın. 3000 tl bu şartlarda gecinilmeyecek para hiç değil. Korkma lütfen, başarabilirsin arkadaşım.
bir konunuzu okuduğumda ağlamıştım. şu an ayrı eve çıkabilecek olmanıza çok sevindim, umarım çocuklarınızla çok mutlu olursunuz.
Vestelin ucuz 3lü setleri var 3500e halledersin sonra yine setler var kanepe falan onlardan alırsın 4000e hallolur taksit yaptır birikimi harcama