Ben ilk konusundan sonra profilde bugün evliliğimin ilk günü gibi pembik gelin edasında yazdığı mesajı görünce, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demiştim.
İlk konu da başka bir profil çizmeye çalışmıştı ama yalandan da olsa devam ettirmedi onu gerçek kişiliğine ne kadar uzaksa artık.
Tam bir ruh hastasıydı kendisi.
Meyveyi hatırlayamadım ama evliliğimin ilk günü cümlesi zihnimde yer etmiş maalesefBıcakla meyve uzatmali post di mi
Ben de bi ulaaaaann demistim
Ben ona '' Çayının şekerine kadar karıştırma, pis alışıyorlar. '' dediğimde bana da demişti ki '' Öyle bişey yapsam ateşimi ölçer heralde. '' demişti.Bıcakla meyve uzatmali post di mi
Ben de bi ulaaaaann demistim
Ben ona '' Çayının şekerine kadar karıştırma, pis alışıyorlar. '' dediğimde bana da demişti ki '' Öyle bişey yapsam ateşimi ölçer heralde. '' demişti.Mısır patlatmaya üşeniyordu, ne ara bıçakla meyve uzatma faslına geçilmiş.
Ay unutmuşum onu sjdjdjdkflfEvliligin 4. Saatinden bildiriyorum, avrupa yakasi izliyoruz, bicakla meyve uzatma fasli da tamam gibi bisey yazmisti
O kadar eğitimli, kültürlü iki insan bula bula avrupa yakasını mı bulmuş izleyecekEvliligin 4. Saatinden bildiriyorum, avrupa yakasi izliyoruz, bicakla meyve uzatma fasli da tamam gibi bisey yazmisti
Gökçen katun mu odamı fakeymişGökçen de bu çıksa da kafamdaki tamamlanmamış puzzle hissinden kurtulsam
Öyle bir şey demediler hesabını kapattı gittiGökçen katun mu odamı fakeymiş
19 mart son giriş. O günden sonra ulaşmış yönetime, hesabı pasifize ettirmiş. Muneye soruldu.Gökçen katun mu odamı fakeymiş
O da fake mi değil mi tam emin olunmaz ama kimseyi hele hele yeni üye olmuş birini ve konusunu bu kadar can hıraş savunmanın gereksiz olduğunun kanıtıdır, Gökçe'nin konusu.19 mart son giriş. O günden sonra ulaşmış yönetime, hesabı pasifize ettirmiş. Muneye soruldu.
Savunmadım, kimsenin de kalbini kırmadım, merak ettim ne yapacak diye . Benim gibi merak eden çok vardı, topladım hepsini.2 günlük üye yüzünden belki birbirlerini uzun zamandır tanıyan üyeler birbirine girdi, birbirlerinin dediklerini üstüne alındı falan, çok üzüldüm 2 gündür. Zaten Gökçen '¡ de unuttuk gitti yahu, millet gırgıra bağladı.O da fake mi değil mi tam emin olunmaz ama kimseyi hele hele yeni üye olmuş birini ve konusunu bu kadar can hıraş savunmanın gereksiz olduğunun kanıtıdır, Gökçe'nin konusu.
Gökçen ne oldu mesaj yazmıştım kendisine ama aktif değil o da mı fake ciktiO da fake mi değil mi tam emin olunmaz ama kimseyi hele hele yeni üye olmuş birini ve konusunu bu kadar can hıraş savunmanın gereksiz olduğunun kanıtıdır, Gökçe'nin konusu.
Senin için demedim aslında.Savunmadım, kimsenin de kalbini kırmadım, merak ettim ne yapacak diye . Benim gibi merak eden çok vardı, topladım hepsini.2 günlük üye yüzünden belki birbirlerini uzun zamandır tanıyan üyeler birbirine girdi, birbirlerinin dediklerini üstüne alındı falan, çok üzüldüm 2 gündür. Zaten Gökçen '¡ de unuttuk gitti yahu, millet gırgıra bağladı.
Hesabını kapatmış gitmiş.Gökçen ne oldu mesaj yazmıştım kendisine ama aktif değil o da mı fake ciktigokcenkatun dan bahsediyorum ben