Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

evet dinleme cihazı varrr
kırınca adamları sölediyaaa dinleme cihazından sinyaller kesildi behzat çıldırdı makineyi kırdı diyee..

acaba şu kahve makinasının içinde ne var
ercüment sapık katili içine acaba dinleme cihazı falan mı koydu naptı
herşey beklenir adamdan 1 bölümde kaç kişiye buladı elini

aha da kesin dinleme cihazı var
hapishanedeki ercümentin adamını burda sorgulucaz dediler
adam güya intihar etti
behzat komiseri de nasıl rüşvetle suçladılar
nasıl bi oyuna düştü adam nasıl çıkacak bakalım içinden:26:

evet dinleme cihazı varrr
kırınca adamları sölediyaaa dinleme cihazından sinyaller kesildi behzat çıldırdı makineyi kırdı diyee..

ben daha oralara gelemedim
geriden izliyorum
galiba kocam beni kandırdı baharın öldüğü falan
da yok şimdiye kadar

Son düzenleme:
şu kahve makinasını incelerlerse belki ercümenti içeri tıkmaları
için gerekli delili bulurlar
bakalım haftaya ne gelişmeler olucak
adam bastı gitti ankara' nın altını üstüne getirip
şu nejat işler' den bar da filminden sonra nefret etmiştim
şimdi 2 ye katladım valla

ayyy dün akşam yine her zamanki gibi ekran başına kilitlendim valla hiç bir kuvvet ayıramadı beni tv başından çok güzeldi ya bayılıyorum hepsine ercümentede gıcık kaptım ya adam ne işler çeviriyo inşallah yakalanır ayy bir hafta daha beklemek şimdi bir an önce gelsede yeni bölümü izlesem heyecanlanıyorum valla

ercüment tam bir piskopat bakalım nasıl çıkacak ortaya foyası nasıl yakalanacak

dizi ilk çıktığında bizde tutmaz demiştik eşimle.sonra bigün izlicek bişi bulamayınca mecburen baktık.
süperdi.ogün bugündür izliyoruz.

bende ömyargılı davranıp ilk fragmanından yola çıakrak saçma demiştimm..
keşke ankara havası görüntüsü olmasaydı...belki birkaç bölüm kaçırmazdım belki benim gibi olanlarda çokturr.. ama şimdi internetten ilk baştan izliyorumm....gerçekten izlenmesi gereken bir dizi..diğer aşk ihanet brezilya dizileri saçmalığında deil....

polislerimizin hep çok iyi konuşan düzgünn argosuz konuşan tipler olmadığını gerçek hayatta böylee tepkisizz donuk polisler olmadığını gösteren bir dizi..

behzat ın adamınınn istihbarat çılarla karşılaştığı ilk bölümde behzata söledikleri...ve behzata gelip
sen kendini ne sanıyorsun lann..sen kimsinnn sen gitt kocasını kesen kadınlarla uğraş demeleri gıkının çıkamıyışı süperdi gerçektenn..başka dizi olsaydııı behzat orda kükrerrdi alt üst ilişkisi yokmuşş gibi sanki emniyet makamında amerikan polisleri gibi davranırdı diğer dizilerde olsaydıı...

diyaloglar süperrr...izlenmeli her defasındada söleyeceğimmm...

İzlerken düşündüm ercüment gibi bir mahluk olabilir mi diye kendi kendime :44:...

Behzat bu işi ortaya çıkarınca kurtulurda rüşvet davasından bu işi daha bir kaç bölüm çözemezler gibi geliyor bana. Çünkü; Nejat İşler için izleyenler arttı ..

Bu dızıyle eşım sayesınde tanıştım su an fanatıgıyız behzat c nın hele o tombıs uzun boylu hep ciıps yıyen polis coguga ayrıca hayranız:))
kaçırdıgımız bolumlerı mutlaka ınternetten eşim ındırıyor ızlıyoruz bu haftadakı bolumude yoldayız dıye ızleyemedık ama bugun ındırıp ızleyıp son bolum hakkında mutlaka yorum yapıcam:)

ya ben de dizide kalmasın istiyorum acayip geriyo beni o adamın sahneleri
hem o kadar adam öldürdü ne garip arkasında tek delil yok
kanıt dizisinin olay yeri incelemesini oraya mı yollatsak ne
ayak izinden saç kepeğinden cinayet çözüyo adamlar
ercümenti de yakalarlar kesin

ercüment bence gidecek istanbula sonra yine ankaraya geldiginde cözülecek yoksa böyle yarim kalmaz...nejat isleri severim ama hicbir dizide tam anlamiyla oynamadi sanirsam..
bu aralar bahari pek göstermiyorlar cok gicik oluyorum onada behzati kötü yapiyor garibim kendini toparlayamiyor sonra...
dünkü bölümde harunun elma yemesi yok muydu o neydi ya :))
cocugun gögüsleri cikmaya basladi cok kilo alacak sonunda:))
hayaletede ferideyi hic yakistiramiyorum ya dün iyi gitmeye firsati olmadi..
bakalim haftaya ne olacak

Bu dizi benim için oldukça önemli
Başarılı oyunculuğu, harika ses tonunun yanında Erdal Beşikçioğlu
Bizim aileden Teyzemin kızıyla evli İnşallah dizi devam eder Ben severek izliyorum

Sıkı takipçilerindenim bende film ilk başladığında pek anlamamıştım konuyu kızının intihar olayı çok etkilemişti birde ispiyon olayı vardı ya parktaki o sahne çok etkiledi beni ondan sonrada izlemeye deam ettim hep nejatın filme girmesi filme daha da güzelleştirdi bence geçen bar sahnesinde o kadar sinirlenmişim ki behzat ve adamları bağırırkan bende yastığı sıkıyordum :))
bence kesinlikle izlenmeli

Erdal Beşikçioğlu bu polis rolüyle tam tarz olmuş yahu.

Seviyoruz seni Behsat Ç.:82:

benim de nişanlım takipçisi bu dizinin bir de babam, ben de her gün dinlediğim bir radyo programcısından repliklerini dinliyorum kopuyorum gülmekten o da fanatiğiymiş, adam diyor ki bir dizi ne kadar gerçekçi yapılır diyologlar ne kadar gerçekçi olur görmek isterseniz behzat ç. ye bakın diyor

hakikatten bayağı tutuldu dizi gününü yakalarsam ben de başlıcam izlemeye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…