Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

bence behzat c cok kaliteli bir dizi.
diziyi izlerken oyuncularin rol yaptigini anlamiyorsun cunku oyuncular cok dogal oynuyorlar, ozellikle de bas rol oyuncusu.
ozgun bir yapim ve herkes izlemeli.

Son düzenleme:
diğer polisiye diziler gibi olduğunu düşünüp izlemek istemedim.eşimin ısrarıyla bir bölümünü izledim ve çok beğendim bu kadar gerçekçi, bu kadar doğal ve gerçeğe yakın bir polisiye dizisi daha izlemedim
bu akşamı heyecanla bekliyorum.

çok severek izliyorum hiç yapmaccık deilller o kadar doğallarki film deil gerçek hayat gibi her bölümü için ayrı ayrı sabırsızlanıyorum merak la bekliyorum yeni bölümü

B dizi star tvnın sayılır dizilerinden biri bence. duruş bakımından mesleğini en iyi yapan polislerin şan ülkemizde bu görevi yapanlara örnek teşkil etmekte. tebrikler behzat ç ekibi ve star tv

bu topigin biraz harketlenmisine sevindim..ilk gelen yorumlarda kimse begenmiyordu..pazar gününü iple cekiyorum bastan sona izledigim tek dizi diyebilirim..cok hoslanmiyorum idizi izlemekten öyle basindan sonundan bakiyorum ama bu diziye bayiliyorum..
cok dogal konusmalar,yasamlar atiyorum bazi dizilerde polisler standardlarin cok üstünde bir yasamlari oluyor ama burda görüyoruz kimi gecekonduda kimi kücük ici nerdeyse bos bir evde kaliyor..
harun karekteri süper birde cevdeti birde hayaleti birde birde sanirim dizideki herkesi seviyorum..

Günü değiştiğinde birkaç bölüm seyredememiştim. Ama yeniden pazar gününe gelmesi süper oldu. Hem oyunculuk hem de müzikleri açısından çok kaliteli. Şimdi de oturdum başlamasını bekliyorum.

Hiç seyretmemiştim diziyi ara ara bakıyorum şimdi ama güzel bir diziymiş ahh bide kuğulu parkı görünce ankaramı ne kadar özlediğimi fark ettim :KK61: müzikleride güzel olmuş

Ben de ilk seyrediyorum ama parça mı gösterdi şimdiye kadar tam kavrayamadım henüz:)
oh oh ben kavrayıncaya kadar bitti:KK52:

Son düzenleme:
bu ercüment bernayı neden öldürdü şimdi ben anlamadım:26:

adam saygısızlık fobisi var sanırım..teras barda bernay la bişey olmuş olabilirr...
belki onuda terastan atan ercümettirr...

ne psikopat adamyaa ne gıcık bir tip..

behzat anasının ellerinden öpecek ama ..:KK52:

her hafta böyle oluyo az bi kaçırsam bütün dizi patlıyo
en iyisi ben netten izleyim bi daha:KK1:

ilk bolumlerini kacirdim ama son 4-5 bolumdur bakiyorum : )
bu meslegin icinden biri olarak cok gercekci buluyorum diger polis dizilerine bakarak gayet basarili

devam:81:

yazık behzat komiser bu hafta alayından fırça yemiş
ne kadar azar yedi adamcağız savcısı ercümenti, müdürü, müsteşarı
bu kadar da varılmaz ki adamın üstüne ayar üstüne ayar

diğer polis dizilerine göre en başarılı behzat ç.
gerçekci geliyor her zman birde memleketimde çekilmiş olması gurur verici En Büyük TÜRKİYE

acaba şu kahve makinasının içinde ne var
ercüment sapık katili içine acaba dinleme cihazı falan mı koydu naptı
herşey beklenir adamdan 1 bölümde kaç kişiye buladı elini:KK53:

X