Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

behzat'ın kızını bu adam mı öldürdü
diziyi çok fazla takip ediyorum da
valla aslında intiharrdaa ben geçen öyle tahmin ettiğimi yazdımm...
ercüment öldürdü snaırım belki barda karşılaştılarr saygısızlığa takmış durumda ercümet onudaa belki ordan attı birde hani geçen öldürdüğü çocuğun senin kameran avrmı diye bakındı yokmuş felan dedi...
o kameera görüntülerinide o almış olabilirr....bendende iyi senarist olabilirrrr:KK60::KK60:

ercüment öldürdü snaırım belki barda karşılaştılarr saygısızlığa takmış durumda ercümet onudaa belki ordan attı birde hani geçen öldürdüğü çocuğun senin kameran avrmı diye bakındı yokmuş felan dedi...
o kameera görüntülerinide o almış olabilirr....bendende iyi senarist olabilirrrr:KK60::KK60:

bende intihar olarak biliyordum
ama bence de kızını bu adam öldürdü

ay olabilir ya
yeni fragman da ne kadar bitik görünüyo behzat ç.
ya adamda farklı bi karizma var değişik bi şey gerçek gibi aynı

ay olabilir ya
yeni fragman da ne kadar bitik görünüyo behzat ç.
ya adamda farklı bi karizma var değişik bi şey gerçek gibi aynı

evett çirkin ama karizma bir tipp uzun boy daa kirli sakalda farkettiriyorr dağınık saçta bir hava veriyorr..derli toplku ve düzenli saçla evlenme teklif ettiği sanhede pek karizma dieldi..
berduş havası olduğu zmanlar daha bir karizmatikk:KK61::KK60::KK60:

evet büyük ihtimalle intihar deil cinayet çıkacak...yoksa ne diyee kamera görntüleri alınsınnn kii:KK53:

evett çirkin ama karizma bir tipp uzun boy daa kirli sakalda farkettiriyorr dağınık saçta bir hava veriyorr..derli toplku ve düzenli saçla evlenme teklif ettiği sanhede pek karizma dieldi..
berduş havası olduğu zmanlar daha bir karizmatikk:KK61::KK60::KK60:

evet büyük ihtimalle intihar deil cinayet çıkacak...yoksa ne diyee kamera görntüleri alınsınnn kii:KK53:

evet böyle sersersi salaş hali hoş
gerçi kocam öyle gezse ki gezemez:KK1:
işte elin tavuğu komşuya kaz görünür hesabı:KK60:
kamera görüntüleri konusunda ben de şüphelendim şimdi
ama nasıl konuyu oraya bağlıcaklar acaba:26:

behzatın eski eşi gerçekten eşiymiş bilen varmıydı ELVİN BEŞİKÇİOĞLU

Elvin Beşikçioğlu, 1972 Çankırı Doğumlu. Türk Tiyatro Ve Sinema Oyuncusu.

1972 Yılında Çankırı'da Dünyaya Geldi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarını Bitirdi. Devlet Tiyatroları'nın Sınavını Kazandı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda İki Yıl Çalıştıktan Sonra Evlendi Ve Ardından Eşinin Görev Yaptığı Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda Görev Aldı. Eşi Tiyatrocu Ve Köprü Dizisinde Vali Faruk Yazıcı'yı Oynayan Erdal Beşikçioğlu. Diyarbakır'da Dört Yıl Kaldı. Diyarbakır'da Bulunduğu Süre Zarfında Tiyatro Oyunculuğunun Yanısıra GAP TV'de Çocuk Programları Sundu. Daha Sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na Geçti. Ziya Öztan'ın Yönettiği Cumhuriyet Adlı Filmde Afet İnan'ı Canlandırdı. Beşikçioğlu, Bu Rolüyle "Cumhurbaşkanlığı Başarı Ödülü"ne Layık Görüldü.

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu’lu bir baba ve Ankara’lı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara’da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladı. Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nden mezun oldu.
1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı.
1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında sanatçı (oyuncu) olarak göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev aldı.
Halen Ankara Devlet Tiyatrosu’ndaki görevine devam etmektedir.

behzatın eski eşi gerçekten eşiymiş bilen varmıydı ELVİN BEŞİKÇİOĞLU

Elvin Beşikçioğlu, 1972 Çankırı Doğumlu. Türk Tiyatro Ve Sinema Oyuncusu.

1972 Yılında Çankırı'da Dünyaya Geldi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarını Bitirdi. Devlet Tiyatroları'nın Sınavını Kazandı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda İki Yıl Çalıştıktan Sonra Evlendi Ve Ardından Eşinin Görev Yaptığı Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda Görev Aldı. Eşi Tiyatrocu Ve Köprü Dizisinde Vali Faruk Yazıcı'yı Oynayan Erdal Beşikçioğlu. Diyarbakır'da Dört Yıl Kaldı. Diyarbakır'da Bulunduğu Süre Zarfında Tiyatro Oyunculuğunun Yanısıra GAP TV'de Çocuk Programları Sundu. Daha Sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na Geçti. Ziya Öztan'ın Yönettiği Cumhuriyet Adlı Filmde Afet İnan'ı Canlandırdı. Beşikçioğlu, Bu Rolüyle "Cumhurbaşkanlığı Başarı Ödülü"ne Layık Görüldü.

evet elvin beşikçioğlu Erdal beşikçioğlunun eşi
Derin adlı bir kızları var
Ayrıca elvin Beşikçioğlu benim kuzenimdir
Fasulye filmiyle Çolpan İlhan Sinema Ödülünü almıştır:KK19:

evet dönmüş yine başında kırık varrr:KK60:
bende bu diziyle alakalı deil bu hatuna bir türlü ısınamadımm.
aslında çok hanım hanımcık çok şeker biri.
ama benim içim bir türlü ısınamıyor bu hatunaa..
behzat ıda alt üst ediyorr gelmeseydi keşkeee:KK61::KK60::KK60:

bahari bende sevmiyorum
ayrica ferideyide sevmiyorum
feridenin kocasinimi ariyorlar anlamadim ki basta denilenleri

evet dönmüş yine başında kırık varrr:KK60:
bende bu diziyle alakalı deil bu hatuna bir türlü ısınamadımm.
aslında çok hanım hanımcık çok şeker biri.
ama benim içim bir türlü ısınamıyor bu hatunaa..
behzat ıda alt üst ediyorr gelmeseydi keşkeee:KK61::KK60::KK60:

ya aslında cici bi abla ama her an ağladı ağlıcak gibi ıslak ıslak bakıyoı
bayıyo beni:KK1: behzata da ettikleri ayrı bi mesele tabi:KK53:

X