Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Rica ederim.
Netten izleyebilirsiniz, burda da çok geç bitiyor ben de izleyemiyorum tv'den. Nete başvuruyorum.
Benim de tek izlediğim dizi bu umarım kaldırılmaz. Ama şu an iyi gidiyor sanki. Herkesin dilinde..

Kaldirilmayacak : ) dizi ile ilgili sorulariniz olursa lutfen haberim olsun .....

Bu arada, her hafta aynı şeyi söylüyor gibi oluyorum ama.
Bu bölümünde güzel olması bir yana, ***** yazarı kim ise ayrıca tebrik etmek lazım.
Son derece güçlü diyaloglar var
öyle zaman doldurmak için ağdalı ifadeler de yok.

ay pazar gününe alinmis hemde saat 20:00 burdada 19 de baslar yogun istek üzerine eski gününe alinmis cok sevindim

buda fragman [video]http://www.diziizle.gen.tr/behzat-c-11bolum-fragmani.html[/video]

Okan'in konugu Behzat C.

Not : Okan ciddi olark baydi, devrik cumleler, konu kisirligi, eksi sozluk fanatikligi. Biraz kafasini kaldirip yeni sitelere de bakmali.... Misal Kadin platformunda en buyuk KK dan haberi bile yok... yazik

Okan'in konugu Behzat C.

Not : Okan ciddi olark baydi, devrik cumleler, konu kisirligi, eksi sozluk fanatikligi. Biraz kafasini kaldirip yeni sitelere de bakmali.... Misal Kadin platformunda en buyuk KK dan haberi bile yok... yazik

Doğru tespitler.
Sanki bu sezon ne yapacağını bilememezlik hali var program boyunca,
Belki de iyi hazırlanamıyordur... gittiği yere kadar...

bugünkü bölümde cok güzeldi..
en son sahnede behzat güvenlik kamerasi mi gördü?
o adam acaba neden sürekli pesinde..
behzain aglamasinada dayaniyorum Tras bar da sule sanmasi kizi aglamasi cok cok gercekciydi..
abisi yine mükemmel altin vurus yapti dedi ben koptum..
yine güzeldi cok güzeldi

ben nedense yeni keşfettim bu diziyi
yani adını duyuyordum ama izleyemiyordum.
şimdi sıkı takipcisiyim
kaçırdığım bölümleri de netten izliyorum.
erdal beşikçioğlu süper
diyaloglar gerçekçi yapay değil
abisinin korumacı kollamacı tavrı kavgaları çok içten
harun karekterinide çok beğeniyorum
birde nejat işler giriyor diziye
tam benlik oldu artık

Ben hiç izlemedim diziyi,Nejat giriyorsa izlemenin zamanı geldi demektir..

behzat komser kendi içinde çelişkiye düştü
hakan abisini öldürseydi oda kesin adalete teslim falan demez öldürürdü
ama hakanında dediği gibi arif olayında katili adalete teslim etti
bir de hakkatten müsteşar veya karısı niye araştırılmadı ??

aslnda izleyenler müstesarn karisinin yaptirdigini biliyordu
fakat onlarin cepheden bakinca yani behzatlar karisi onla aldatti
hirsizlik olayinda öldürüldü diye biliyordu..cünkü müstesarin korumasini arif öldürdü..
yani hersey tesadüf gibi oldu arif arastirirkende müstesarla iliskisi oldugunu ögrendi
gibi oldu..o yüzden arastirilmadi bence

yarın akşam heyecanlı bi bölüm daha bekliyo bizi
benim asıl merak ettiğim bu ercüment ne ayak onu çözebilecekler mi
star tv nin kendi sayfasındaki özeti şöyle

Hakan'ın ölümü Behzat Ç.'yi derinden etkiler. Behzat Ç. Hakan'ın, Müsteşar'ın karısı Aynur ile ilgili söylediklerini araştırmaya başlar. Arif'in karısının öldürüldüğü günlerde Müsteşar'ın yerine atanması planlanan Yener Üstün adlı bir bürokratın da öldüğünü öğrenir. Yener bir araba kazasında ölmüştür. Tüm bu cinayetlerin ardında Aynur'un olduğunu düşünen Behzat Ç., olayları aydınlatmak amacıyla Müsteşar'la Sevim'in (Arif'in karısı) gizlice kaydedilmiş olan sevişme görüntülerinin peşine düşer.
Öte yandan Emre Giray cinayeti hakkında edinilen bilgiler cinayet ekibinin Ercüment Çözer(Nejat İşler) hakkındaki şüphelerini giderek arttırır. Behzat Ç. hem Ercüment'in hem de Müsteşar'ın peşindeyken Osman Yüzer adlı bir araba tamircisi, inşaat alanında ölü bulunur. Yapılan ilk incelemeler Yüzer'in telle boğularak öldürüldüğünü göstermektedir. Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte, Osman Yüzer'in bürokrat Yener Üstün'ün ölümüyle bağlantısı olduğu ortaya çıkar. Behzat Ç. ve ekibi, Müsteşar'ın etrafında dönen bu kanlı ilişkiler ağını çözmeye çalışırken, Ercüment'le Müsteşar'ın yakınlığına da tanık olacaktır.

diziyi en baştaki fragmanından ankaralı olsamda itici geldi ve hiç izlememiştimm..
sonra yorumları okuduğumda bişey kaybetmem diyerekten izledimm...

izlediğimdede gerçekciliği çok hoşuma gitti..
diğer dizilerdeki gibi yapay diyologlarrrr..
birbirinee iltifat yağdırann amarikan vari kişiliklerr yok...
küfürlü olduğu doğru ama gerçeğe bakınnn eşi krakol polisi olan
bu gibi ortamlar görenler az çok böle tiplerin vede erkelerinn ağızlarından lan kelimesinin
eksilmediğini görebilirlerr...

nazik amerikan vari bir dizi deil diye gerçekciliği sorgulanmamalı..
bal gibi biizm polisler işte...

lüxs evlerrrr...zengin hayatlarda geçen olaylar entirikalar olmadığından
aşk meşk aldatma brezilya dizisi vari olmadığından gerekli ilgiyi ve övgüyü hak etmediği düşünülsedee

çok beğenerek izliyorumm...

hele bisküvit yokmu HARUN diyen kız kardeşine facebook açtırdığı sahneler muhteşemdi...
tam bir abi tripleri hareketlerii...

Son düzenleme:

baştan polisiye dizi olduğu için benim de ön yargılarım vardı
bi arka sokaklar gibi liht gerçeği yansıtmayan polisiye diye düşünmüştüm
ama o kadar gerçek ki
kafamdaki soğuk polis imajını yerle bir etti resmen
her polis harun gibi olsa behzat ç. gibi olsa
gerçi behzat ç. ile karşılaşmak istemezdim ama harun kadınlara karşı
çok nazik

Son düzenleme:
kimse kusura bakmasın ama bu ilkede polisiye dizi saçmalık bence. çünkü her şey bipleniyo ismini vericem ama banı yicek olan ben olurum.sigaranın üstü kapatıloyr yada hiç kimse içmiyor. alkol yok bar mayhane sahnesinde bardaklar gizleniyor. küfür yasak eee ne anladım ben diziden.ona bip buna bıp bu şartlar düzelmediği sürecede çekmelerininde anlamı yok bence. hoş adam gibi tv bile izlemeyen biriyim oda bir gerçek. ama tv dende soğuduk napim suç benimmi ona dokunmayalım şu yasak yapmayalım diye diye keyfi biz kaçırmadık. ancak o kadar yorum olunca bi bakim nedir ne değildir bu diyerek bir bölümüne göz gezdirdim. en azından az buçuk yasakları delmeye çalıştıklarını gördük kapanmaktan korkmadan çekilirse bölümler izlenebilir kadro güzel, oyuncular fena değil, senaryo ona keza. ama yasaklarla bu diziler iz-len-mez.

İzlemek istediğim ama bir türlü izleyemediğim yapımlardan biri
bnce çok kaliteli ama ki belli ki kanal seçimi hatalı
keşke kanal d de olsaymış ( arka sokakrlar kabak tadı vereli çok oldu)
yada atv de eminim daha çok izlenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…