-
- Konu Sahibi gulbeseker
Rica ederim.
Netten izleyebilirsiniz, burda da çok geç bitiyor ben de izleyemiyorum tv'den. Nete başvuruyorum.
Benim de tek izlediğim dizi bu umarım kaldırılmaz. Ama şu an iyi gidiyor sanki. Herkesin dilinde..
Kaldirilmayacak : ) dizi ile ilgili sorulariniz olursa lutfen haberim olsun .....
ay pazar gününe alinmis hemde saat 20:00 burdada 19 de baslar yogun istek üzerine eski gününe alinmis cok sevindim
buda fragman [video]http://www.diziizle.gen.tr/behzat-c-11bolum-fragmani.html[/video]
Okan'in konugu Behzat C.
Not : Okan ciddi olark baydi, devrik cumleler, konu kisirligi, eksi sozluk fanatikligi. Biraz kafasini kaldirip yeni sitelere de bakmali.... Misal Kadin platformunda en buyuk KK dan haberi bile yok... yazik
Ben hiç izlemedim diziyi,Nejat giriyorsa izlemenin zamanı geldi demektir..
behzat komser kendi içinde çelişkiye düştü
hakan abisini öldürseydi oda kesin adalete teslim falan demez öldürürdü
ama hakanında dediği gibi arif olayında katili adalete teslim etti
bir de hakkatten müsteşar veya karısı niye araştırılmadı ??
diziyi en baştaki fragmanından ankaralı olsamda itici geldi ve hiç izlememiştimm..
sonra yorumları okuduğumda bişey kaybetmem diyerekten izledimm...
izlediğimdede gerçekciliği çok hoşuma gitti..
diğer dizilerdeki gibi yapay diyologlarrrr..
birbirinee iltifat yağdırann amarikan vari kişiliklerr yok...
küfürlü olduğu doğru ama gerçeğe bakınnn eşi krakol polisi olan
bu gibi ortamlar görenler az çok böle tiplerin vede erkelerinn ağızlarından lan kelimesinin
eksilmediğini görebilirlerr...
nazik amerikan vari bir dizi deil diye gerçekciliği sorgulanmamalı..
bal gibi biizm polisler işte...
lüxs evlerrrr...zengin hayatlarda geçen olaylar entirikalar olmadığından
aşk meşk aldatma brezilya dizisi vari olmadığından gerekli ilgiyi ve övgüyü hak etmediği düşünülsedee
çok beğenerek izliyorumm...
hele bisküvit yokmu HARUN diyen kız kardeşine facebook açtırdığı sahneler muhteşemdi...
tam bir abi tripleri hareketlerii...