- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
-
- Konu Sahibi gulbeseker
valla aslında intiharrdaa ben geçen öyle tahmin ettiğimi yazdımm...behzat'ın kızını bu adam mı öldürdü
diziyi çok fazla takip ediyorum da
valla aslında intiharrdaa ben geçen öyle tahmin ettiğimi yazdımm...
ercüment öldürdü snaırım belki barda karşılaştılarr saygısızlığa takmış durumda ercümet onudaa belki ordan attı birde hani geçen öldürdüğü çocuğun senin kameran avrmı diye bakındı yokmuş felan dedi...
o kameera görüntülerinide o almış olabilirr....bendende iyi senarist olabilirrrr
valla aslında intiharrdaa ben geçen öyle tahmin ettiğimi yazdımm...
ercüment öldürdü snaırım belki barda karşılaştılarr saygısızlığa takmış durumda ercümet onudaa belki ordan attı birde hani geçen öldürdüğü çocuğun senin kameran avrmı diye bakındı yokmuş felan dedi...
o kameera görüntülerinide o almış olabilirr....bendende iyi senarist olabilirrrr
ay olabilir ya
yeni fragman da ne kadar bitik görünüyo behzat ç.
ya adamda farklı bi karizma var değişik bi şey gerçek gibi aynı
evett çirkin ama karizma bir tipp uzun boy daa kirli sakalda farkettiriyorr dağınık saçta bir hava veriyorr..derli toplku ve düzenli saçla evlenme teklif ettiği sanhede pek karizma dieldi..
berduş havası olduğu zmanlar daha bir karizmatikk
evet büyük ihtimalle intihar deil cinayet çıkacak...yoksa ne diyee kamera görntüleri alınsınnn kii
behzatın eski eşi gerçekten eşiymiş bilen varmıydı ELVİN BEŞİKÇİOĞLU
1972 Yılında Çankırı'da Dünyaya Geldi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarını Bitirdi. Devlet Tiyatroları'nın Sınavını Kazandı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda İki Yıl Çalıştıktan Sonra Evlendi Ve Ardından Eşinin Görev Yaptığı Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda Görev Aldı. Eşi Tiyatrocu Ve Köprü Dizisinde Vali Faruk Yazıcı'yı Oynayan Erdal Beşikçioğlu. Diyarbakır'da Dört Yıl Kaldı. Diyarbakır'da Bulunduğu Süre Zarfında Tiyatro Oyunculuğunun Yanısıra GAP TV'de Çocuk Programları Sundu. Daha Sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na Geçti. Ziya Öztan'ın Yönettiği Cumhuriyet Adlı Filmde Afet İnan'ı Canlandırdı. Beşikçioğlu, Bu Rolüyle "Cumhurbaşkanlığı Başarı Ödülü"ne Layık Görüldü.
evet elvin beşikçioğlu Erdal beşikçioğlunun eşi
Derin adlı bir kızları var
Ayrıca elvin Beşikçioğlu benim kuzenimdir
Fasulye filmiyle Çolpan İlhan Sinema Ödülünü almıştır
bizim behzat komiser senin enişte yani abla
ne güzel
[video=youtube;KrDcisIT1-M]http://www.youtube.com/watch?v=KrDcisIT1-M[/video]
evet dönmüş yine başında kırık varrr
bende bu diziyle alakalı deil bu hatuna bir türlü ısınamadımm.
aslında çok hanım hanımcık çok şeker biri.
ama benim içim bir türlü ısınamıyor bu hatunaa..
behzat ıda alt üst ediyorr gelmeseydi keşkeee