Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

şulenin durumu benim hiç içime sinmiyor şahsen
gencecik kızı öldürdü
ortalıkta süt dökmüş kedi gibi dolanıp duruyor
hani bir derece kazayla yada aşırı öfke anında katil olursun da belki
gencecik kızı bile isteye arkasından itti yaa

birde memduh başkan dedi ya senin hakkında öğrendiklerim beni bile şaşırtıyor diye
daha behzatın hayatından neler yumurtlayacaklar acaba
sezon sonunda şule aslında berna çıkarsa şaşırmam yani o derece :))))

Şule Berna'yı öldürdüğü için değilde Behsat'ı kaybedeceği için üzülüyordu. Ben Şule'de Berna için zerre vicdan azabı hissetmedim.Bu bölümdede Behsat Şule'ye eline sağlık der gibi sarıldı marıldı gıcık oldum vallaaa...

[video=youtube;5jz-SmOO1lA]http://www.youtube.com/watch?v=5jz-SmOO1lA[/video]

Ahahaha.:KK60:
Bu bölüm çok güzel olacak bence. :KK52:
Bu 2 karakteri çok sevdim.:KK53:

Bu pazar amirimin düğünü var hanımlar hepimiz davetliyiz.

Bir Ankara düğünü
19 Nisan 2012

Pazar ekranının izlenme rekorları kıran dizisi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nde bu hafta düğün var. Behzat Ç., Savcı Esra ile nikâh masasına oturuyor.

BEHZAT Ç. DÜĞÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR

STAR TV’nin ekran fenomeni haline gelen dizisi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nde düğün var. Savcı Esra ile evlenmeye karar veren Behzat Ç., geçtiğimiz haftaki bölümde ona “Evlensen ya benle” diyerek evlenme teklif etmişti. Savcı Esra da “Benimle gelecek hafta evlenir misin Behzat?” diye sormuş ve düğünün bu hafta olacağının sinyalini vermişti. Merakla beklenen düğün sahnesi, 22 Nisan Pazar akşamı saat 22.00’de ekrana gelecek. Behzat Ç., önce abisi Şevket’le birlikte Esra’yı ailesinden isteyecek. Nikâhın ardından yapılan
eğlencede tüm ekip bir araya gelecek. HRRYET - TRKYE'NN AILI SAYFASI ALINTIDIR-HÜRRİYET

amanın bir linki bile kopyalayamadım:KK50::KK50::KK50::KK50:

Ne bölümdü ama :KK9:
Behzat behzat olalı böyle ilginç bölüm görmedi :KK1: İlginç ama saçmalık anlamında ilginçç
Nasıl da akıllarına geliyo ya şişme bebeğin cinayeti yok ney saçma sapan cinayetler:KK9:Özellikle düğünün olduğu bölümü böyle çekmişler belli ki:KK9: Harunun dediği gibi ''ankara kudurdu kudurduu'' :KK9::KK9::KK9:
Güzeldi çok eğlendim bu bölümde dee:KK9:
Sunaya da ayrı sinir oluyorum yaa sinsi :KK19:

Son düzenleme:
Ne bölümdü ama :KK9:
Behzat behzat olalı böyle ilginç bölüm görmedi :KK1: İlginç ama saçmalık anlamında ilginçç
Nasıl da akıllarına geliyo ya şişme bebeğin cinayeti yok ney saçma sapan cinayetler:KK9:Özellikle düğünün olduğu bölümü böyle çekmişler belli ki:KK9: Harunun dediği gibi ''ankara kudurdu kudurduu'' :KK9::KK9::KK9:
Güzeldi çok eğlendim bu bölümde dee:KK9:
Sunaya da ayrı sinir oluyorum yaa sinsi :KK19:

Evet Suna çok bilmiş itici şey.:KK4::KK4::KK4::KK4:

Hayatımda izlediğim en güzel bölümdü.
Suna ve Hayalet sahnesi dışında '
Mine Tugay'ı oldum olası sevemedim.
Ama onun dışında çok eğlenceliydi ya, dans etme sahnelerinde koptum zaten. :KK52:

Ara ara konvoyu durdurup oyun havası oynamaları kopardı beni yaaa:KK9:
Behzat içindeki farklı kişiliklerle sohbeti çok ilginç bi senaryo olmuş yaa tebrikler valla :KK9:

Süper bir bölümdü neredeyse gülmekten yerlere yattım,

Bu gayserili-incesulu tipler muhteşemdi.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yalnız arkadaşlar bu iki manyak "çalgı çengi"filmindeki ankara incesu'lu tipler..
Kendileri o filmde de ankara incesu bebeleriydi :KK1:

Çalgı çengi filmini izleyin de asıl gülmeyi o zaman görün...Ben altıma etmiştim valla..

o selim anca başkalarına dövdürür zaten yiyosa kendi gelsin dövsün harunu harun kadar yüreği yok anca başkalarının arkasına sığınır .

bu hayaletin kadınlardan çektiği nedir yaa. şimdi de sunanın kurbanı olucak gibi. öldürülen adamın metresinin evine girerken kadının siz kimsiniz sorusuna harunun "biz dostunuzun dostuyuz demesi gülme krizine soktu:)"
suna çok çaresiz ve şizofren olduğu artık belli.

acaba dugun fotograflarında behzat kimi görüp şaşırdı ve abisini aradı. umarım ercü geri doner:)

X