Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Süper süper süper bir bölümdü.
Offf Behzat amirim istifa etmesin.:2:
Akbabuş da Nazlı`yı koruyor. Akbabuş yapmaaa dedim..
Dizide sevmediğim karakterler öldü bir tek Selim kaldı..
Haftaya neler olacak iyice marak ettim. Cevdet herşeyi çıkardı ama Hayalet gibi kimse ciddiye almayacak.
Nefes kesen bir bölümde saçmalıklar var ama onları bile görmek istemedim. Harikasınız.
Saçmalıkları da yazayım bari.
Büyük patronun korumaları neredeydi. Bir tek Şevket vardı hastanede. Burası kötü olmuş. Hele Anne Ç.`nin ölümü çok basit olmuş.
Neyse harika bir bölümdü herşeye rağmen:KK16:

Suna*nın verdiğ msj çok güzeldi. bu dizinin en sevdiğim yanı bu, güncel olaylara yer veriyor

final gbi bölümdü. ahh behsat amirim annenle konuşurken :KK25:sen yok mu sen:KK25:

Behzat`ın duvara fırlattığı adam tetikçi mi?
Hani çok konuşuyordu... adamın adını hatırlayamadım.
Ona çok benzettim.

sezonun en muhteşem iki bölümü geride kaldı
artık senin hukukun yok onların hukuku var ...çok güzeldi,gereken yerlere göndermeler yapılmaya devam ediyor cezalara rağmen
behzat ç türk dizi tarihi için örnek bambaşka bir şey bu diziyse diğerleri nedir ?
oyunculuk samimilik sosyal mesajlar
bu sezon bitecek diye çok korktum ama bitmeyeceğini örenmek beni çok rahatlattı
bu arada nerdeyse tüm ekiple tanışma fırsatı buldum ve çoook mutlu oldum behzat fanatiği olarak

dün akşam netten izleyeyim dedim pc dondu,ilk 30 dksını zar zor izledm. bu akşam yine uğraşayım:KK31:

Ercüment iyki geri döndü ,ne güzel bir karakterdir o Allah'ım:nazar: Savcı Esra ile diyaloglara bayıldım. hatta o kadar bayıldım ki sırf o sahneyi üç kez izledim :KK1:

Son düzenleme:
Ercüment-Esra diyaloglarına bende bittim. iyi ki geldin Ercü

Behsat amirim ne güzel dedi: savcıyla değil, karımla konuşuyorum. artık onların hukuku var

helal bee:KK9: başka ne denir ki.... yine süper bi bölümdü, tüm ekibe teşekkür ederim

kırmızıyı ben çözerim, karanlığıııı kim süpürür bilmemmmmm :KK24:

Esssraaaaa diye bağırmışım. yok yok eşim bile anlamadı beni. :KK14:
nasıl kaptırmışım kendimi diziye...
offf offf şu son birkaç bölüm beni benden aldı.
bahsi geçen olayların yüzde ellisinin (%50 `nin ) gerçek olduğunu var sayarsak ( iyimser davranmaya çalışıyorum burada )
çok acı.. içim acıdı.....
selim ilk defa iyi bir şey yaptı beklemediğim bir hareketti ama..
oooofff reklam arasında yazıyorken son sahneee çıktııı :KK14:
ilk defa kurtlar vadisi fanatiklerinin çakırın gıyabında cenaze namazını kılanları alnladım şuan. göz yaşlarımı tutamıyorum..........

Behzat Ç.'nin finalinde büyük sürpriz
18 Haziran 2012

Behzat Ç'nin dün akşam yayınlanan sezon finalinde büyük sürpriz yaşandı.

Behzat Ç.'nin Pazar akşamı yayınlanan sezon finalinde büyük bir şok yaşandı. Behzat, haksız bir suçlamayla cezaevine giren karısı Savcı Esra'yı kurtarmak isterken her yolu denedi. Ercüment'i saklandığı evinde bulan Behzat, son anda Organize ekiplerinin devreye girmesiyle son anda engellendi. Evden çıkışta ise kendisini öldürmek isteyenler tarafından kaçırılan Behzat'ı ekip arkadaşları Ercüment'in bilgi vermesiyle kurtardı. Meslekten ayrılan Behzat odasını toplayarak emniyete veda etti.

SAVCI ESRA ÖLDÜRÜLDÜ

Kendisine yumruk atan Behzat'tan bunun hesabını soracağını söyleyen Ercüment ise asıl sürprizi dizinin sonunda yaptı. Behzat eline gelen belgelerle, karısı Esra'yı cezaevinden çıkarmayı başardı. Ekip arkadaşları ve abisiyle birlikte cezaevi kapısında Esra'nın çıkmasını bekleyen Behzat, karısını kavuşacağı sırada Esra uzaktan vurularak öldürüldü. Karısı kolları arasıda can veren Behzat, kızının kaybından sonra ikinci büyük acıyı yaşadı.

İŞTE O SAHNE / WEB TV

BEHZAT'IN ANNESİ YAŞIYOR

Dizinin finalindeki bir diğer sürpriz ise geçtiğimiz hafta Ercüment'in adamı olduğu sanılan kişi tarafından hastane odasında öldürülen Behzat'ın annesinin hayatta olmasıydı. Ercüment'in adamı olan kişi anne Ç.'yi telefonla arayarak Savcı Esra'nın öldürüldüğünü haber verdi...

Herkesin öldü sandığı derin devlet Anne Ç. büyük üzüntü yaşarken, Ercüment ve Memduh Başgan ise cezaevi yakınlarından Esra'nın öldüğünü gördükten sonra minibüsle ayrıldı. Eşini kaybeden Behzat'ın önümüzdeki sezon intikam planları yapacağı kesin. Ercüment'în dizideki fonksiyonu bitmediği için önümüzdeki sezon da Behzat Ç.'de konuk oyuncu olarak yer almaya devam edecek.
ALINTIDIR:HÜRRİYET

X