Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Tekin de pek tekin değilmiş:KK53:

Edit : Fundaa :KK53:
bunu hiç beklemiyordum..

Ben şüphelenmiştim Funda'dan biraz. Tekin'e çok şaşırdım ama. Selim uzun bir süre daha yakayı ele vermeyebilir. Memduh Başkan'ı özlemişim ama yahu. Ercü'yü de görsek şahane olacak.

Son düzenleme:
kesik parmak cinayetinden gına gelmişti artık. bu bölüm görmedik iyi oldu

başgan iyi sıyrıldı işin içinden.benden 100 puan aldı bu bölüm

tebrikler başgan :KK14:

Son düzenleme:
hadi behzat çöz şu cinayeti çöz :96:

bu arada savcı esra nın perdeleri çok güzeldi :79:

Geçen sezon daha iyiydi bence. Ama bu sezon da izlettiriyor kendisini tabi. Ama cinayetleri birkaç bölüme yaymasalardı keşke, geçen seneki gibi bir bölümde giriş gelişme sonuç olsaydı, öyle çok daha iyiydi. Ve Ercüment'in eksikliği de çok hissediliyor yahu keşke geri gelse :KK43:
Sonuç olarak yine de televizyondaki onlarca saçma diziden çok çok daha iyi bir yapım. Pazar günlerini iple çekiyoruz. Seviyorum merkez! :KK70:

Son düzenleme:
İzlenmez mi? Severek ve merakla izliyorum.. kesik parmak cinayetini daha çözmeseler iyi olur bence.. sapık ve uyuşturucu satıcıları insanlar böylelikle temizleniyor :) her bölümü çok güzel bir dizi.. hele Harun'un köpek sahnesinde bayağı güldüm :)

Harunun köpek sahnesinden çok rüyasına güldüm çok komikti, uyanınca da eliyle bir an salyasını siliverdiya çk güldüm,

Suna karakterini pek sevmiyordum ama sanırım Sunanın kızkardeşini de ahlaksızlar filmde kullanmışlar gibi, bana öyle geldi

Çok seviyorum ben diziyi ama pazar sendromu basıyor beni sabah nasıl uyanırım yarın işte konsantre olamam diye diye izliyemiyorum geç vakite de aldılar amaaannnn pööfffffff:63::63::63:

valla ben hala izliyorum ama eskisi gibi istekli değil.
şuleyi görmek istemiyorum ya diziyi aşağı çekiyor bence
çıksa mıksa bişey olsa yada bi sonuca bağlasalar şuleyi
geçen sezon seviyordum şuleyi bıcır bıcırdı
ama bu sezon ıııı ıh çekilmiyo mıy mıy

Ben de sevmiyorum artık Şule'nin olduğu sahneleri. Kesik parmak olayı desen çok uzadı. Yok Suna'nın uyuşturucu bağımlısı kardeşi için cinayet işlemesi falan. İlle bir şeye dayandıracaklar. Ercüment'li ve Memduh Başkan'lı bölümler daha çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
Behzatım, Amirim harikasın ya.
O ne teklifti öyle :)
Çok keyif aldım evlilik teklifi sahnesinde, sanki bana teklif edilmiş gibi çok mutlu oldum.:KK52:

Dizinin son yarım saatini izleyemedim yeğenim uyuyacak diye. Şimdi netten izledim de, cidden nasıl bir evlenme teklifi öyle o... 'Düşünmek için süre falan istemicen dimi?' :KK31:

o değilde geçen bölümde savcı esra güzel oynadı. bu-bana-o- kadar-çok-koyuyor ki.... ama dedim kendi kendime ayrılmaz bunlar:KK52:

evlensen ya benle:KK9::KK1:

çok öküzce, odunca ama çok içten bi teklifti:KK69:

Son düzenleme:
Of diyorum gene :)
Pazar gün ki bölüm gene harikaydı.
Hele Akbaboş'un rüyasına bittim :)
Şule ile Behzat'ın arasının düzelmesine çok seviniyorum..
Behzat'ın Şule'ye sarılması çok hoştu..

Bu arada söylemeden geçmicem, bir önce ki bölümde sorgu sahnesinde Harun'un Ahmet Kaya'nın Başım Belada şarkısını uyarlaması çok güzeldi, çok hoşuma gitti :)
Zaten 58.bölümün adı Başım Belada idi..

'' Sokakta adam öldürüldü, cebinden adresin çıktı, helada silahın bulundu. Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça. '

:KK60::KK60:

Harun: Sokakta bir adam öldürüldü, cebindende senin adres çıktı, niye Çıktı?
Behzat Ç.: Hee, bir de helada tabancan varmış..
Harun: Hee, Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça..

:KK60::KK60::KK60::KK60:

X