biraz komik sahnelerden söz etmeliyim:)
1. memduh başganın yanına gelen ceydaya turk kahvesi uzattıktan sonra ceydanın kabul etmemesi üzetine "aferin küçükler kahve içmez. annem kucukler kahve içerse kara olur diyordu" demesi ve ceydanın esmerliğiyle dalga geçmesi komediydi.
2. hayalet behzatla konusması gerektiğini söyledikten sonra, harun akbabaya " ben bu grubun populeriyim, herseyden önce benim haberim olacak nidaları atarak ezik miyim lan ben e getirmeleri komikti.
tabii böyle şoke eden bir bölümün ardından komik sahnelerden cok sansasyonel sahnelere odaklandık.
aziz komserin hala mal ayagına yatması, behzatın annesinin buyuk patron olması ve ercüyle kapışmaları, memduh basganın kendisini zamanında arkadan vuran ercünün kıcından hala niye ayrılmadığı, behzatın telefonuna gelen "secimini yap" mesajının kimden geldigi ve secimin ne olduğu, sunanın hayalete zarar verip vermediği, selimin birkaç bölüm icinde nakavt olup olmucagı konuları kafaları tırmalıyor.
nazlı nın eski kesik parmak cinayetlerine kurban giden adamlarla bir alakası var diye dusunuyorum. o adamlar nazlıya tecavuz etmiş olmalılar. hatta cinayetleri ya nazlı ya da akbaba işlemiştir. nazlı- emel arasında bir bağ da cıkabilir. hatta sunanın hayalı kardeşi acaba nazlı mı? yoksa emel diye biri yok mu? suna kendi başına gelenleri kardeşi varmışcasına mı yaşıyor? 1 hafta uyuyamam artıkın:)