Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

bu suna kim aslında cinayetleri işleyen bu mu??

hastayım sırf erdal beşikçioğlu derdine dizi izlenir yok böyle bi adam:)))

bide ankaralıyım çok hoşuma gidiyorrrrrrr :KK9:

suna narkotik amiri olan kız. ayrıca kesik parmak cinayetlerini işleyen kişinin o oldugunu gördük amaa behzat ve diğerleri bunu henuz bilmiyorlar:)

eski kesik parmak cinayetleri de yavaştan aralanıyor. cok bomba bir isim cıkacak gibi katıil. 15 yıl önce henuz suna cok kucuktu o cinayetleri o işleyemez herhal di mi:)

suna narkotik amiri olan kız. ayrıca kesik parmak cinayetlerini işleyen kişinin o oldugunu gördük amaa behzat ve diğerleri bunu henuz bilmiyorlar:)

eski kesik parmak cinayetleri de yavaştan aralanıyor. cok bomba bir isim cıkacak gibi katıil. 15 yıl önce henuz suna cok kucuktu o cinayetleri o işleyemez herhal di mi:)

canım narkotikçi onu biliyomda.. şimdiki cinayetleri bu niye işliyo kız kardeşiyle birlikte bi dava var ama çözemedim.. eski cinayetleri de işleyeni çözemedim:44:

ama dizinin hastasıyımmmm

canım narkotikçi onu biliyomda.. şimdiki cinayetleri bu niye işliyo kız kardeşiyle birlikte bi dava var ama çözemedim.. eski cinayetleri de işleyeni çözemedim:44:

ama dizinin hastasıyımmmm

bu sunanın kız kardeşi aylayı birkaç adam tuzaga düşürmüş, ayla gibi birkaç kız yine tuzaga dusurulmuş ve cinsel olarak kullanılmış. o sebeple suna kız kardeşinin intikamını almak icin hepsini sırayla öldürdü. sonra ayla gibi tuzaga düşürülen çiçek adındaki kızın cocuk esirgemedeki yurt müdürünü ve babasını da öldürdü. çunku çiçek onlar yuzunden tuzaga dusuruldu diye dusundu. hheheh:) karma karışık şu anda cinayetler silsilesi:)

Ve Ercüment, Behzat Ç.'ye geri döner!
Bugün 18:30 PerşembeSezon finali yapmaya hazırlanan Behzat Ç.'de kötülük Ankara'ya geri dönüyor...

Posta gazetesinin TV yazarı Mesut Yar'dan Behzat Ç. hayranlarına müjde. Ünlü oyuncu Nejat İşler, ünlü Ercüment Çözer karakteriyle diziye geri dönüyor. Sezon finali yapmaya hazırlanan Behzat Ç.'de, Ercüment'li günler başlıyor...

İşte Mesut Yar'ın Behzat Ç. müjdesi:

Müjdeyi not düşelim, çünkü biliyorum çok bekleyeni var. “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” isimli dizinin (Star TV) haziran sonuna doğru sezon finali yapacağını biliyoruz. Ama bilmediğimiz şuydu; geçen sezon dizinin bütününe damga vuran Ercüment karakterinin yüzünü tekrar gösterip göstermeyeceği... Bilmeyenler için karaktere can veren ismin Nejat İşler olduğunu ekledikten sonra müjdeye geçelim; Ercü diziye geri dönüyor.

En azından sezon finalinden önceki iki bölümden itibaren yine kötülüğün tüm gölgesiyle Ankara sokaklarında olacak. Peki ya önümüzdeki sezon? İşte orası çok net değil. Çünkü bildiğim kadarıyla Nejat önümüzdeki yılı bir başrol için rezerv etmiş durumda. Dolayısıyla Ercüment’i göreceğimiz yegane bölümler önümüzdeki haftalarda vizyonda olacak. Özleyip de bekleyenlere duyurulur.

oleyyy bee:KK66::KK66:

Son düzenleme:
En son 'Keşanlı Ali Destanı' dizisinde seyrettiğimiz Nejat İşler, sezon finali yapmaya hazırlanan Behzat Ç.'ye geri dönüyor...

Geçtiğimiz yıl sezon finalini bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin Haziran ayının son günlerindeki sezon finalinde Ercüment Çözer karakteriyle Behzat Ç.'nin karşısına çıkan Nejat İşler yine Behzat Ç.'nin başını ağrıtacak gibi görünüyor.

Alıntıdır---HÜRRİYET:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Ay ben izleyemedim ya dışardan geldim noldu hayalete bişey mi yaptı dengesiz suna:KK53:
Ay hemen izlemem lazım yarın internetten çatlarım valla:KK50:
Bu suna kadar itici bi karakter daha yok şu dizide :KK19:

Harika bir bölümdü. Neredeyse tüm sahneleri aynen böyle izledim:KK53:
Yarın internetten tekrar izleyeceğim. Tadına doyamadığım bir bölümdü.
Not: Eşimle izlerken sezon finali sandığımız bir bölümdü. Hatta eşim bir ara Final mi dedi.
offf geçsin biran önce bu hafta..

2. Sezonun en güzel bölümüydü. 12 ye kadar diziyi izleyip sabaha kadar ekşideki yorumları okudum :KK1:

Ercü tam gaz geliyor da; anne - ercü - behzat ücgenini çözemedim :S

Haa bu arada hayalet lütfen ölme :2:

biraz komik sahnelerden söz etmeliyim:)
1. memduh başganın yanına gelen ceydaya turk kahvesi uzattıktan sonra ceydanın kabul etmemesi üzetine "aferin küçükler kahve içmez. annem kucukler kahve içerse kara olur diyordu" demesi ve ceydanın esmerliğiyle dalga geçmesi komediydi.
2. hayalet behzatla konusması gerektiğini söyledikten sonra, harun akbabaya " ben bu grubun populeriyim, herseyden önce benim haberim olacak nidaları atarak ezik miyim lan ben e getirmeleri komikti.

tabii böyle şoke eden bir bölümün ardından komik sahnelerden cok sansasyonel sahnelere odaklandık.
aziz komserin hala mal ayagına yatması, behzatın annesinin buyuk patron olması ve ercüyle kapışmaları, memduh basganın kendisini zamanında arkadan vuran ercünün kıcından hala niye ayrılmadığı, behzatın telefonuna gelen "secimini yap" mesajının kimden geldigi ve secimin ne olduğu, sunanın hayalete zarar verip vermediği, selimin birkaç bölüm icinde nakavt olup olmucagı konuları kafaları tırmalıyor.
nazlı nın eski kesik parmak cinayetlerine kurban giden adamlarla bir alakası var diye dusunuyorum. o adamlar nazlıya tecavuz etmiş olmalılar. hatta cinayetleri ya nazlı ya da akbaba işlemiştir. nazlı- emel arasında bir bağ da cıkabilir. hatta sunanın hayalı kardeşi acaba nazlı mı? yoksa emel diye biri yok mu? suna kendi başına gelenleri kardeşi varmışcasına mı yaşıyor? 1 hafta uyuyamam artıkın:)

hayaletin yerinde behsat amirim olsaydı sunanın huyuna gidip onu konuştururdu...

ayrıca şu behsatın eski karısı gelmesn ya ruhum daralıyor

güzel bölümdü. artık suna yakalansın

bence behzatla ercüment kardeşler demedi demeyin ercümentin soyadı ne çözer behzatın soyadını bilmiyoruz dimi bence behzatında soyadı çözer:KK51::KK51:

bence behzatla ercüment kardeşler demedi demeyin ercümentin soyadı ne çözer behzatın soyadını bilmiyoruz dimi bence behzatında soyadı çözer:KK51::KK51:

Eğer öyle olsaydı behzat şüphelenip bu işi çözer-di ahahahaah fıkra gibi oldu :KK70:

X