Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Ben de çok şaşırdım. Selim diye bekliyordum. Gıcığım ya ona.
Gerçi bu narkotikçiye de hiç ısınamamıştım.
Herhalde yetiştirme yurdundan kaçan kız da bu narkotikçi..
Behzatın yatak sahnesinde eyvahlar olsun derken neyseki arkasından savcı çıktı. Bir oohhh çekmişim eşim bile şaşırdı.
Narkotikçiyle sanmıştım:KK17:
Eee şimdiki katil narkotikçi. Geçmişteki kesik parmak cinayetleri işleyen kim ki:26:
Eda sanki Harun`a yaklaşmaya çalışıyormuş gibi geldi bana.

Evet benim de o yatak sahnesinde Suna çıkacak diye ödüm koptu valla.:KK9: Aslında, o adam tam konuşacakken içeri girip adamı öldürttü ya, ben ondan şüphelenir gibi olmuştum ama, kesik parmak cinayetleriyle ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim.

Vallahi kafasından bereyi çıkarmadan önce bu katil kadın demiştim!
Dediğimde çıktı.
Zaten hiç sevmiyordum bu kadını. :KK19:

Ay Harun ile Larissa çok tatlı ya.
Neden bilmem ama ben Larissa'nın suçsuz olduğuna inanıyorum.
Yakışıyorlar ya..:KK16:

Savcım zeki kadın maşallah hemen çaktı durumu. :KK1:
Yazık Behzat'a ya birde kabusunu gördü oyunun. :KK9::KK9:

Kabus da etkileyiciydi ama :KK34:
"Ankara`da kokuşmuş birşeyler var"

Tiyatroda Akbaba`nın uyurken cinayet kelimesiyle gözlerini açması,
Hayalet`in uyandığında ağzının suyunu silmesi,
Harun`un kadını kendileri Cumhuriyet Savcısıdır diye uyarması,
kopardı beni. Hala gülüyorum.:KK1:

ee peki eski cinayetleri kim işledi?

narkotikçiyi başta behzat amirime düşünmüştüm ama savcı esra yakışıyor.

hayaleti yerim yaa o muzip gülüşü yok mu bayılıyorum:KK56::KK16: aşık olsun dizide...çılgınca hemde

Son düzenleme:
kızlar kesik parmak cinayetini o eski kıvırcık saçlı komiser işlemedimi?neden kesti peki parmağını kendisi?

Son düzenleme:
bence o işledi.bakın katil benim peşimde msjı vererek olayın yönünü saptırıyor olabilir

ee narkotikçi kadından hiç ses yok. yakalanmayacak mı :44:

Son düzenleme:
Behzat amirimi izleyen yok mu bu sezon ?

Söyleyene bak :KK70: bir iki bölüm derken hepten kaçırdım ucunu ... bugün oturup baştan sona izleyecem kısmetse

kaçar mı hiç :KK14:

kimse yorum yazmayınca bende yazmıyorum :KK31:

Son düzenleme:
bu bölümde cok espri vardı. harunun gelenek görenekleri koruma dernegine girerken kimsiniz sorusuna "kanarya severler derneginden geldik, bizden de az kaldı bizi de korusanıza" demesine koptum.
yine evrim teorisini konuşurken "aslında insanlar maymundan ngelmiş olabilir "diyen cevdete "ben kardeşimi maymundan gelene vermem "demesine bayıldım:)
sunanın olayı yakında çözülecek ama çiçek=suna olamaz. suna cinayetleri bir intikam icin işliyor ama çiçekle ne bağlantısı var onu cıkaramadım.

savcıyla kardeşinin kucaklaşması benim de gözlerimi dolu dolu yaptı:) sonunda barıştılarr.

şevket'in savcıya karşı" ben kardeşini işe aldım yardım ettim sana sen de benim davamda yardım et hakimle konuş, etkile "demesi, her iyilikten karşılık bekleyen menfaatci insanların bulunduğu ülkemizde kimseden medet umulmayacagını gözümüze sokmuştur.:)

akbaba ile hayaletin karikaturrislerin evine gidince şaşkınlık yaşaması" akbabuş bu ev de senin eve benziyo ya la" demesi ve tezgahtaki bulaşıkları görünce erkek arkadaşların öğrenci evleri geldi aklıma:)

harunun babasının horlarken birden uyanıp evdeki muhabbete katılıp laf soylemesi yine bombaydı:)

O animasyon videosuyla Sabiha'nın ölümü beni biraz korkuttu ama gayet güzel bir bölümdü. Bir de Ercüment Çözer geri gelse. O olmasa da Memduh Başkan'la abi tekrar görünseler güzel olacak.

o hayalet yok mu.o gülünce bende gülümsüyorum. gidip saçlarını karıştırıpp,tükrüklü tükrüklü öpesim geliyo...burdanda bi öpücük yollayayım kendisine:KK54:

hayaletle akbuşun konuşmalrı çok hoşuma gidiyor.çok içtenler ya hiç kasmıyorlar. o dizide kasan 2 tip var:

biri behzatın abisi, diğeri cevo

savcı esrayla kardeşinin barışmaları çok iyi oldu. zaten bu dünyada insana kardeş lazım de mi yani:KK19: kardeşini çok özlemş biri olarak o sahnede yüreğim cız etti:KK5:

sabihanın ölümüne gelirsek. nassı bi psikopatlıktır o, boynu nassı kıt dedi ya.... bu cinayetlerin altında çok acıklı bir hikaye bekliyorum

X