Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Pes artık, kıytırıktan bir özet verdiler tam 22.30 başlatmak için
_andromeda_, yoruma katılmayacağım diyecektim ama şimdi dizi başlayınca hakikaten böyle bir niyetleri olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Dizinin bu yayın grubuna satılması hiç iyi olmadı. Sen tut gelmiş geçmiş en iyi polisiye dizisini satın al.İzletmemek içinde elinden geleni yap. Dizimizden rahatsız oldukları ayan beyan ortada

dizi saatinin yayin grubuyla alakasi yok
biraz önce twitter da inanc konukcu yazdi "inanckonukcu İnanç Konukçu
Dizimiz +13 ile yayınlandığı için primetime'da yayınlanamaz arkadaşlar o yüzden saat 22.30'da yayınlanıyor"
"Güzel kardeşim durum bizle alakalı değil ki RTUK o şekilde bi kural koymuş elimizden gelen bişey yok"

Son düzenleme:
dizi saatinin yayin grubuyla alakasi yok
biraz önce twitter da inanc konukcu yazdi "inanckonukcu İnanç Konukçu
Dizimiz +13 ile yayınlandığı için primetime'da yayınlanamaz arkadaşlar o yüzden saat 22.30'da yayınlanıyor"
"Güzel kardeşim durum bizle alakalı değil ki RTUK o şekilde bi kural koymuş elimizden gelen bişey yok"

Bunları bende biliyorum ama 22.00 olduğunu zannediyordum ki Mesut Yar bir yazısında bahsetmişti, bazı dizilerin 22.00 sonrası yayınlanacağından
İlk zamanlar 21.50 gibi başlıyordu, sonra 22.00 dolmadan yayınlamamaya başladılar.Şimdi de 22.30 oldu.
30 dakikanın ehemmiyetini kavramaya çalışıyorum .30 dk sonra tüm 13 yaş altı çocuklar mışıl mışıl uyuyor mu ? :)
Yoksa dizi +13 diye 23.00 den önce yayınlanıyor diye şükür mü edelim :KK53:
Rtük amca çek ellerini dizimizden :KK37:

Bunları bende biliyorum ama 22.00 olduğunu zannediyordum ki Mesut Yar bir yazısında bahsetmişti, bazı dizilerin 22.00 sonrası yayınlanacağından
İlk zamanlar 21.50 gibi başlıyordu, sonra 22.00 dolmadan yayınlamamaya başladılar.Şimdi de 22.30 oldu.
30 dakikanın ehemmiyetini kavramaya çalışıyorum .30 dk sonra tüm 13 yaş altı çocuklar mışıl mışıl uyuyor mu ? :)
Yoksa dizi +13 diye 23.00 den önce yayınlanıyor diye şükür mü edelim :KK53:
Rtük amca çek ellerini dizimizden :KK37:

bence sükür yani gece 00:00 da da baslayabilirdi..rtük ayarlari zaten sacma, sevisme sahneleri olan diziler 20:00 de basliyor
ama sadece küfür olan dizide yani öyle absürd biseryi yok tabi kanli sahnelerde var ama her dizide biraz kan var..
kurtlar bile erken basliyor....
+13 iyiki + 18 +16 olsa daha kötü:)

kızlaaar.... sizce yabancı kızı öldürecek mi..... çatlıcam meraktan yaaaa.....

Bence öldürmeyecek. Sadece parmağını kesecek.
Harun`lar gidene kadar neden en yakın bir ekibe haber vermiyorlar ki.
Ben parmak cinayetlerinin katilini Ahmet Uğurlu olarak düşünüyordum ama şimdi acaba Selim mi diyorum. :26:
Ondan herşey beklenir. Gıcık oluyorum o adama:KK4:
Cevdet`e de kızmadım değil. Gizli bir olayı gitmiş Selim`e anlatmış. :KK20:

bence sükür yani gece 00:00 da da baslayabilirdi..rtük ayarlari zaten sacma, sevisme sahneleri olan diziler 20:00 de basliyor
ama sadece küfür olan dizide yani öyle absürd biseryi yok tabi kanli sahnelerde var ama her dizide biraz kan var..
kurtlar bile erken basliyor....
+13 iyiki + 18 +16 olsa daha kötü:)
Sana katılıyorum.
Geçen gün kanal gezerken akşam üstü Showtv `de oynayan dizide adam kendine rakı koyup ordaki bayanla tartıştı falan.
Konu alkolse çocukların ekran başında olacağı bir saatte o rakı neden sansürlenmedi.
Onu da geçtim baldız enişte ilişkileri daha mı ahlaklı, o tarz diziler normal saatlerde yayınlanırken kötü örnek olmuyor mu?
Tecavüz sahneli dizilere hiç girmeyeyim... Asıl o dizilerin gece 12`den sonra yayınlanması lazım...

Gece-gündüz benim için hiç fark etmez.
Her türlü izlerim Behzat'ı.

Cevdet Selim'e inanmadı, şüpheleri hala devam ediyor.
Ama nasıl çaktı durumu hemen :)
Selim ile tartıştıktan sonra Selim büroya geldiğindede Cevdet Selim'e dik dik baktı, ve Behzat'ta adli tıp raporlarının farklı olmasından dolayı birşeyleri anladı gibime geliyor.

Larissa ölmez umarım ya :KK43:
Bence şirin bir kız ben seviyorum onu.

harun neden larisadan ayrılmıyor,ayrılsın eda ne hoş kız

yok dizi ahlak yapılarını bozuyormuş.nasıl bir yapıları varsa artık her şeye bozuluyor..........

Son düzenleme:
harun neden larisadan ayrılmıyor,ayrılsın eda ne hoş kız

yok dizi ahlak yapılarını bozuyormuş.nasıl bir yapıları varsa artık her şeye bozuluyor..........

Harun dizinin en başından beri Eda'yı seviyordu, ama Eda Harun'u sevmiyor, istemiyor.
Sürekli reddedip durdu çocuğu.
Harun'da artık başkalarına yöneldi.
N'apsın çocuk?
Haklı.

Harun dizinin en başından beri Eda'yı seviyordu, ama Eda Harun'u sevmiyor, istemiyor.
Sürekli reddedip durdu çocuğu.
Harun'da artık başkalarına yöneldi.
N'apsın çocuk?
Haklı.

Eda zor kız şekerim belli ama Harun*da sanki ayran gönüllü:KK1:

bıraksın larisayı o işin sonu yok.bende kaynana gibiyim hee bi oğlum olursa çekeceği var:KK9:

Eda zor kız şekerim belli ama Harun*da sanki ayran gönüllü:KK1:

bıraksın larisayı o işin sonu yok.bende kaynana gibiyim hee bi oğlum olursa çekeceği var:KK9:

Ahahaha :KK52:
Eda salak ya.
Selim için defalarca Harun uyardı Eda'yı.
Ama Eda dinlemedi.
Harun ne yaptığını bilmiyor ki.
Safım benim :KK19:
Eda'yı seviyor fakat Eda yüz vermediği için Larissa ile beraber.
Ama ben Larissa'yı seviyorum, şeker kız.

kızlar bu sezon başladığından beri harunun kardeşi aslıyı göremedim.belki kaçırmışımdır.siz gördünüzmü?

Emrah Serbes'ten sonra Ankara'dan çıkan yepyeni bir yazarın romanıyla tanıştım. Bu da bir polisiye gerilim ve bu da müthiş başarılı. Romanın adı Kuklacı, yazarı ise Günay Gafur... Olaylar farklı ülkelerde geçiyor ve klasik polisiye romanlarının çok ötesinde. Okurken resmen gerildim :)

Tarzı ve konusu Emrah Serbes'in Behzat'ından çok farklı ama ilk satırdan itibaren kendinizi kaptırıyorsunuz. Bence bu Ankara'lı yazarlarda bir şey var. Havasından mı, suyundan mı bilmem ama gerçekten çok etkileyici ve farklı bir tarzları var. Kuklacı'nın da filmi yapılırsa hiç şaşırmam yani...

kitapyurdu: kitap - Kuklacı - Günay Gafur, kuklacı, KUKLACı,

Kesik parmak cinayetlerinin faili narkotikçi hatun çıktı yahu :O

Ben de çok şaşırdım. Selim diye bekliyordum. Gıcığım ya ona.
Gerçi bu narkotikçiye de hiç ısınamamıştım.
Herhalde yetiştirme yurdundan kaçan kız da bu narkotikçi..
Behzatın yatak sahnesinde eyvahlar olsun derken neyseki arkasından savcı çıktı. Bir oohhh çekmişim eşim bile şaşırdı.
Narkotikçiyle sanmıştım:KK17:
Eee şimdiki katil narkotikçi. Geçmişteki kesik parmak cinayetleri işleyen kim ki:26:
Eda sanki Harun`a yaklaşmaya çalışıyormuş gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Vallahi kafasından bereyi çıkarmadan önce bu katil kadın demiştim!
Dediğimde çıktı.
Zaten hiç sevmiyordum bu kadını. :KK19:

Ay Harun ile Larissa çok tatlı ya.
Neden bilmem ama ben Larissa'nın suçsuz olduğuna inanıyorum.
Yakışıyorlar ya..:KK16:

Savcım zeki kadın maşallah hemen çaktı durumu. :KK1:
Yazık Behzat'a ya birde kabusunu gördü oyunun. :KK9::KK9:

X