Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Selim`e nedense şaşırmadım. Ondan bir adilik bekliyordum. Bu çocuğu hiç sevememiştim zaten:KK4:
Takıldığım yer, telsizler dinleniyor bu biliniyor ama operasyonda telsiz kullanıyorlar. Yuh yani. İyi ki gizli iş..

Dizinin iyi bi takipçisi olsaydınız Şule'nin gerçek katil olmadığını bilirdiniz..
Şule yapı olarak ufacık tefecik.
Berna gibi bir kızı nasıl itsin aşağı?
Ayrıca görüntülerde görünen epey uzun boylu ve iri yapılıydı..:KK66:
Berna Şule'ye bi tane vursa kızın pestili çıkardı, yazık zavallım incecik narin birşey.

evet çok ayrıntılı izleyemiyorum.
ama şulede katil çıkmazsa iyice sündürecekler konuyu
geçen sezonunda çoğu kızının katilini aramakla geçti zaten.
yalnız berna bardayken arkası dönüktü. mücadele edecek vakit kalmadı ki
arkasından itmek çokda güç gerektirmiyor bence.
birde behzat kızının öldürüldüğü videoyu izledi
ee behzatın aklına gelmiyormu şulenin olamayacağı şulenin iri yarı uzun boylu olmadığı.
gücünün yetmeyeceği filan
herhalde behzatta ayrıntılı izlemiyor diziyi :)))

Zaten sevmiyordum iyice nefret ettim Selim'den. Ortaya çıkarsa ne yapacak bakalım. Bir de dün akşam Cem'in yaşadığı kan tutması olayını birebir yaşadım neredeyse. Offf...

Zaten sevmiyordum iyice nefret ettim Selim'den. Ortaya çıkarsa ne yapacak bakalım. Bir de dün akşam Cem'in yaşadığı kan tutması olayını birebir yaşadım neredeyse. Offf...

Vurmadığı adam kalmadı :) En yakın arkadaşımdı içim acıyo diyo bi de :)

Seri katili bile sempatik gösteriyo bizim dizimiz :)

evet çok ayrıntılı izleyemiyorum.
ama şulede katil çıkmazsa iyice sündürecekler konuyu
geçen sezonunda çoğu kızının katilini aramakla geçti zaten.
yalnız berna bardayken arkası dönüktü. mücadele edecek vakit kalmadı ki
arkasından itmek çokda güç gerektirmiyor bence.
birde behzat kızının öldürüldüğü videoyu izledi
ee behzatın aklına gelmiyormu şulenin olamayacağı şulenin iri yarı uzun boylu olmadığı.
gücünün yetmeyeceği filan
herhalde behzatta ayrıntılı izlemiyor diziyi :)))

Zaten Behzat'ta tam emin olamıyor ki.
Ercü'nün oyunu olduğunu tahmin ediyor, aklı gidip geliyor.
Emin değil yani oda..

Son düzenleme:
parçalama sahnesi çok feciydi gerçi adam alet,edavatları çıkartınca ben kanal değiştirdim :KK37:
ama etraftaki kan ve memduh başkanın adamının bulantısı yetti de arttı nasıl adam yahu hem arkadaım diyor hem parçalanırken izliyor,
savcıyla behzat gene didişip durdu bunlarınki çok tutululu bir aşk tamamda bu gidişle işler karışcak,
şule konusunda benimde kafam karışık :44:

kızlar bu selim ne haltlar karıştırdı anlamadım ben yine sonunu getiremedim selimle ilgili ayrıntıları verebilir misiniz *haa birde Harun nefesini tüketme laa ...... git dedinmi gidiyor bak Cevdet ...... git la deyipte oda kös kös gitti ya bayıldım:KK4::KK4::KK4:

Zaten Behzat'ta tam emin olamıyor ki.
Ercü'nün oyunu olduğunu tahmin ediyor, aklı gidip geliyor.
Emin değil yani oda..

neyse ben uzatmayayım.
en nihayetinde benim gördüğüm
şulenin katil olmadığı söyleyecek kadar net bir durum yok ortada
sevgiler iyi seyirler...

Berna ile ilgili flashbackler ve sanrılar olmadığı zaman daha da güzel oluyor onu fark ettim.

Son düzenleme:
yine süper bir bölümdü.o uyuz polisi sevmemiştm zaten

yalnız benm anlamadığım 0.9 uçlu cinayette kalem tekrar nasıl sahibinin eline geçti:26:

kızlar dün çekim vardı. hayaletle sohbet ettim kalbim nasıl çarptı bilemezsiniz cok sevimli biri yaa:) travestiler vardı sanırım birkaç bölüm sonra renkli bir bölüm izlicez:KK70:

22.30 a aldılar şimdi de sinir oluyorum bu kanala olur olmazı şikayet eden insanlara
önüne gelen de davacı oluyor yok ona hakaret edilmiş yok buna hakaret edilmiş
yahu anlayın artık 12 de de başlasa izleyicisi izleyecek behzatı bir rahat bırakın
rahatsız olan gitsin o türk aile yapısına ! çok uyan çok mükemmel türkçe konuşulan küfür edilmeyen ama her türlü ahlaksızlık serbast olan o dizileri izlesinn
behzatımızı bize bırakın

Son düzenleme:
Özetiydi reklamıydı derken başlaması 22.30'u bulacak. Ha şikayetçi miyim? Asla. Akılları sıra dizinin saatini değiştirerek reytingleri azaltıp, sonra da yayından kaldırmayı planlıyorlar anlaşılan.

naparsa yapsnlar izlemekten vazgeçmem.birilerinin işine gelmiyor bu dizi

ah bi de argoları biplemeseler:KK39:

behzat amirim:KK16:

Pes artık, kıytırıktan bir özet verdiler tam 22.30 başlatmak için
_andromeda_, yoruma katılmayacağım diyecektim ama şimdi dizi başlayınca hakikaten böyle bir niyetleri olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Dizinin bu yayın grubuna satılması hiç iyi olmadı. Sen tut gelmiş geçmiş en iyi polisiye dizisini satın al.İzletmemek içinde elinden geleni yap. Dizimizden rahatsız oldukları ayan beyan ortada

Son düzenleme:
X