Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kim bu makyajları nasıl cıkarıyor cok ama cok merak edıyoum :)

:roflol::roflol:

ben cok sekilli ve boyle at kılı gibi sert kaşları sevmıyorum.Beren saatin kaşları gibi alınmamıs,daha acık renkli,yumusak duruslu kaşlar hosuma gıdıyor

aynen ya ben de ayni sekil kaslari seviorm. berenin kaslari sahane istedigim kaslar resmen ben bir de natalia vodianovanin kaslarina hayranim boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi baktım ben de Adriana'ya.
Daha ne olsun yaa..Müthiş bir ten var ortada. Pürüzsüz bir surat.
Hatları da harika. Makyajsız böyle görünebilen kaç kişi vardır ki?
Makyajsızken bir insan daha ne kadar güzel olabilir?
Adriana hayranı değilim bu arada.

burda görünce aklıma geldi,bundan kullanan var mı hiçç ? ben çok heveslenmiştim almaya ama lancome sitesindeki yorumlar hep olumsuzz, bir de sizin görüşlerinizi alayım dedm

valla minerallide herkes duzgun surememekten sıkayetci,bence pilli ve kendi işini kendi gören bir aplikator gayet iyi olurdu

Okypetecim cok çıtır gittik,musadenle yaş ortalamasını biraz yukarı cekmek ıstıyorum :)))))))

oo
Helen Mirren - büyük oyuncu. kadeh kaldırıyorum şahsına:içelim:

judi dench in tarzını cok begenıyorum,o kısacık gri beyaz sacları ıle bır cok cıtır Hollywood bebegınde daha karızmatık

donut koyduğun yaşlı fotolara bayıldım, herkes genç koyuyor yaşlı koymak aklıma gelmemişti hiç, ben de öyle yaşlanmak istiyorum ya ne kadar güzel yaşlanmışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…