• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
74.jpg

Okypetecım sana bu kndil gunu ne dıyeyım bılemıyorum :)))) Bu fotoyu koydun ne iyyiiiii ettin sen oyle kaydirigubbakcemile

yaklasık 20 dkdır kenarından kosesınden rujun ne oldugunu anlamaya calısıyorum.Bourjouis rouge modele 55,buaraya kadar tamam ama bourjoiste boyle bir ruj yok anacım yaaa :2: :2: :2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Okypetecım sana bu kndil gunu ne dıyeyım bılemıyorum :)))) Bu fotoyu koydun ne iyyiiiii ettin sen oyle kaydirigubbakcemile

yaklasık 20 dkdır kenarından kosesınden rujun ne oldugunu anlamaya calısıyorum.Bourjouis rouge modele 55,buaraya kadar tamam ama bourjoiste boyle bir ruj yok anacım yaaa :2: :2: :2:

aaa
yok mu.
dergiye bak .
yalancı dergi..kötükedihüso

Onsuz bir başlık dusunemıyorum,her kucuk kızın aşkı Barbielerin makyajı :))))

Donutçum, okim, livcim nette bi tane foto buldum.
Böyle siyahlı makyajlar çok hoşuma gidiyor. Gelin makyajı için böyle birşey düşünüyorum.
Ben beyaz tenliyim. Nasıl olur sizce????
Donutçum sen beni biliyorsun zaten

canım gelin makyajında siyahlı makyajı ben pek tutmuyorum. böyle hafif kahveler,hafif bej kahveler ,uçuk griler,ve pastel tonlarını beğeniyorum ben. varla yok arası farları yanii

canım sadece gözlere vurgu yapılmıs,dudaklar arka planda ve iddiasız.Bence cok guzel dengelenmıs makyaj.
Senınde guzel gozlerıne cok yakısacaktır.Cok renkli dudaklar ve mavili pembeli farlar gelinlikle hıc guzel olmuyor.Bence bu gayet guzel

canım gelin makyajında siyahlı makyajı ben pek tutmuyorum. böyle hafif kahveler,hafif bej kahveler ,uçuk griler,ve pastel tonlarını beğeniyorum ben. varla yok arası farları yanii

Normalde ço
k sevdiğim için siyahlı olsun diyordum gelin makyajı.
Gözlere vurgu yapar diye.
Ama her
kes yapmayı beceremiyor, birde kapkara olmak var neticesinde.
Gelin olmanın asilliğini gölgeler diyede düşünüyorum.
Ama henüz içime sinen bişeyde bulamadım.

canım sadece gözlere vurgu yapılmıs,dudaklar arka planda ve iddiasız.Bence cok guzel dengelenmıs makyaj.
Senınde guzel gozlerıne cok yakısacaktır.Cok renkli dudaklar ve mavili pembeli farlar gelinlikle hıc guzel olmuyor.Bence bu gayet guzel

İşte bende mavili pembeli şeyleri sevmediğim vede
kendimede hiç bir zaman yakıştıramadığım için siyah ve gri tonları olsun istiyorum.
Ama bi yandanda ço
k karanlık olur diye korkuyorum.
Bir ço
k güzel arkadaşım kuaför kurbanı oldular.
Güzeller güzeli
kızları acayip makyajlarla başkalaştırdılar.

Normalde acaba nasıl olur diye düşünmem, beğendiysem yaparım.
Ama şu gelinli
k ve siyah beni düşündürüyor işte.

valla nehircim siyah var siyah var.berguzar korelınde dugun makyajı sıyahlıydı,marıfet usta ellerde.Cokda begenmıstım ben onun dugun makyajını

Hakikaten çok güzelmiş. Bunlarıda kayıt altına alayım.
İşte
korkumda bu yönde..Makyaj var makyaj var..

Bende böyle istiyorum

Back