Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rengi feci güzel canım benimmm :asigim: modelide gayet güzel ama uzun saçın havası başka

canımm böyle bir renk kaç günde bir dip boyası istiyor ?

ben zamanında platin kullandıgımda yaklasık iki ayda bir gidiyordum canım,acık kumral kendı sac rengim o yuzden dipler biraz cıkınca cok hos olutyordu.

Livcim belime kadar siyah saclarım vardı ama oyle sıkıldım ki,artık degısıklık ıstıyor canım :)

çok acemi bi edit olmuş bu. TAAZ gibi sitelerde yapılan düzenlemelere benzemiş. daha kötü bir fotosunu bulamadınız mı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
her ikiside :) renk için biraz beklemeliyim ama henuz sacımıs sıyahtan kahve actırdım canım

esracım renk çok hoş ama hep böyle makyaj ve fön olursa çünkü benim gözlemim genelde sarı ve tonlardaki saç kullananlar hafifte olsa makyaj yapmalı yoksa solgun görünüyorlar koyu renk saçta çok makyaj yapmana gerek yok

benimde bir kaç ay öncesine kadar belime kadardı mafoldumben dedim biraz kestireyim akannehir kestirdigim gün çıt çıt aramaya başladım
kestirmeden önce bir kez daha düşün canım opuyorumnanaktan

Okypete resimlerin hepsi çok güzell.
Çok faydası oldu.vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…