- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
Aynaya bakmak sizi üzüyor olmalı? Bu karamsarlık ne?
gerçekçilik diyoruz buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynaya bakmak sizi üzüyor olmalı? Bu karamsarlık ne?
biz sana ne desek yapmayacaksın ki canım şu an sen ona hayransın ve sana cevap vermiş sen bizi dinleyecek değilsin ki gelenlerin yüzde doksanı konuşma diyecek adam çünkü normal değil bunu normal biri dese sapık mı bu adam damgasını yemiştiolsun reklam olmasın yinede. Olmadığına eminim. Ben buraya fakemi diye tartısmaya gelmedim. Ne yapmam ne yazmam gerektigi icin actım konuyu .
Hadi be, ben o konuyu hatirliyorum. Kimdi peki o ünlü? Cünkü bildigim kadari ile anlatmamisti.
Buna benzer bir konu vardi,eski sevgilisi ünlüydü konu sahibinin,o geldi aklıma nedense. Onada böyle çokça sorulmuştu kim kim diye,sonlara doğru ortaya çıkmıştı kim olduğu.
Ben bu konuda dert göremedim.
Konunun meali; sorun ,ısrarla sorun,merak edin
Konu sahibi gerçekten soruyorum burda sıkıntı ne? Neye dertlendiniz? Yazısmışsınız,buluşalım minvalinde konuşmuşsunuz,neden geri vites yaptınız o halde.
Adama hem seni ağırlarım deyip,hemde ileri tarihe atmanızda tuhaf açıkçası.
Derdinizden birşey Anladıysam arap olayım.
1975 doğumluymuş şuan şoktayım
oylede itici duuryor sanki biraz :))
canım konu sahibi 22 sanırım
yok adam 30 küsürmüş kız 22
Yok arkadaş 22 yaşında ünlü 30 küsürmus
neeöyy boyatıyormuymuş?neeööööööööeaaaaaeıoo ah o kır saçları boyatmasından belliydi zaten.
Hepimiz hazirda bekliyoruz cunku mesaj atmak icin :) elinden kaparlar falan demi ama..Allah'ım ya konuyu okudukça alıyor beni bir gülme..
Bir de mesaj atarlar diye ad vermeyecekmiş. Şimdi çatlayacağım ya.
neeööööööööeaaaaaeıoo ah o kır saçları boyatmasından belliydi zaten.
son kez yazayım. Diger ünlülerde takip ediyor hesap fake degil. Banada bu ilginc geldi samimi yazması. Nerde misafir ediceksin demesi. Amacı cinsellik bile olsa neye güvenip gelicek o kadar yol? Hani bunuda gectim son mesajda yazdıgım sacmamı sustu resmen ne yapmam gerek dikkatli olmak degilde ne desem konusma devam eder. Gercekten cok fazla begeniyorum
kim 75 liymis anlamadim kasap efendimi :)neeööööööööeaaaaaeıoo ah o kır saçları boyatmasından belliydi zaten.
Halil Sezaide karar kılınmıştı diye hatırliyorum konu sahibinin verdiği ipuçlarından.Hadi be, ben o konuyu hatirliyorum. Kimdi peki o ünlü? Cünkü bildigim kadari ile anlatmamisti.
O gay değil mi yaHalil Sezaide karar kılınmıştı diye hatırliyorum konu sahibinin verdiği ipuçlarından.
kim 75 liymis anlamadim kasap efendimi :)
Neee gaymiymissss skandallO gay değil mi ya
neeöyy boyatıyormuymuş?
annesi de çok genç duruyor ya ne yiyor acaba bunlar