Beğendiğim ünlü

olsun reklam olmasın yinede. :KK70: Olmadığına eminim. Ben buraya fakemi diye tartısmaya gelmedim. Ne yapmam ne yazmam gerektigi icin actım konuyu .
biz sana ne desek yapmayacaksın ki canım şu an sen ona hayransın ve sana cevap vermiş sen bizi dinleyecek değilsin ki gelenlerin yüzde doksanı konuşma diyecek adam çünkü normal değil bunu normal biri dese sapık mı bu adam damgasını yemişti

Hadi be, ben o konuyu hatirliyorum. Kimdi peki o ünlü? Cünkü bildigim kadari ile anlatmamisti.
Buna benzer bir konu vardi,eski sevgilisi ünlüydü konu sahibinin,o geldi aklıma nedense. Onada böyle çokça sorulmuştu kim kim diye,sonlara doğru ortaya çıkmıştı kim olduğu.
Ben bu konuda dert göremedim.
Konunun meali; sorun ,ısrarla sorun,merak edin:KK59:
Konu sahibi gerçekten soruyorum burda sıkıntı ne? Neye dertlendiniz? Yazısmışsınız,buluşalım minvalinde konuşmuşsunuz,neden geri vites yaptınız o halde.
Adama hem seni ağırlarım deyip,hemde ileri tarihe atmanızda tuhaf açıkçası.
Derdinizden birşey Anladıysam arap olayım.

Söyle söyleyeyim ben orda " o zamana kadar rahatsız etmek istemiyorum" deme sebebim ondan " sorun yok yazabilirsin" i beklemekti :KK70: tabi hic cevap yok. Ne yapıcam.

son kez yazayım. Diger ünlülerde takip ediyor hesap fake degil. Banada bu ilginc geldi samimi yazması. Nerde misafir ediceksin demesi. Amacı cinsellik bile olsa neye güvenip gelicek o kadar yol? Hani bunuda gectim son mesajda yazdıgım sacmamı sustu resmen ne yapmam gerek dikkatli olmak degilde ne desem konusma devam eder. Gercekten cok fazla begeniyorum :KK70:

O diger ünlülerin hesabi sahte olmadigini nereden biliyorsun?

Bana tuhaf geliyor, yani niye hiiic tanimadigi kiz ile netten flörtlessin? Hani atiyorum gece klübünde tanistiniz bir nevi, ama o tür insanlarin etrafi zaten güzel kiz ile dolu olur. Ve bunun üstüne, sen resit olmayabilirsinde, adam niye risk alsin?

Tekrar ya konu fake, ya biri senin ile ciddi sekilde alay ediyor.

Hangi dünya da yaşıyorsun sen? Bu dünya da yolda yürürken yada oturduğu yerde tecavüz e uğrayıp öldürülen kızlar var sen adama yeşil ışık yakıp bize fesat diyorsun. Ne bekliyorsun seninle hayatını devam ettirmesin mi? ondan boy boy çocukların olmasını mı? Belli ki çok film izlemişsin çokkk. Kendi ellerinle dehliz e çekiyorsun kendini!! ve burda kim ne dediyse duymuyorsun görmüyorsun ya inanamıyorum!!! Allah akıl fikir versin sana!!

kim 75 liymis anlamadim kasap efendimi :)

evet :) ayrıca böyle mahalle kasabım olsa keşke:KK53:
arda.jpg

X