- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
Ben hiç çevremde ünlü birine mesaj atayım aman onunla aşk yaşayayım diyen birini görmedim. Bunu yapanlar genelde ergen gençlerimiz.Hepimiz hazirda bekliyoruz cunku mesaj atmak icin :) elinden kaparlar falan demi ama..
halil sezaiii!aman tanrım gay olan kim
hoppalaaaa :)=))O gay değil mi ya
konu sahibesinin meslek sirri onu demiyprki :)ya bu arada o eski konuda bahsedilen ünlü kimdi.bari onu öğreneyim.çatlamak üzereyiimmm.
arda değil korkma
yok bu sosyetik kasapevet :) ayrıca böyle mahalle kasabım olsa keşkeEki Görüntüle 1590324
Ben 22 yasındayım? Nasıl okuyorsunuz30 küsür yaşındasın ve açtığın konuya bak başlığa bak endişene bak paniğine bak
ergenlerin çoğunu bile yapmıyacagı bir tutum neyse ben susayım
Söyle söyleyeyim ben orda " o zamana kadar rahatsız etmek istemiyorum" deme sebebim ondan " sorun yok yazabilirsin" i beklemektitabi hic cevap yok. Ne yapıcam.
konu sahibesinin meslek sirri onu demiyprki :)
hımmm o zaman adamın yaptığını ergenlerin çoğu yapmaz...
bence balık baştan kokmuş uzak dur diyecem bana kızıcak...
dikkat et diyecem ne alaka diyecek
ne desem bilemedim yinede sen dikkat et
:)))))))))))))))))))))bir an ölecektim sevdiğim adamı tavlama şansım iyice düştü diyeadama senden hoşlanıyorum desem gidip Mahmut tunceri bana tercih etse
yok bu sosyetik kasap
mahalle kasabi boyle para basamazkiii :)
him onu bilmiyorumyok yok bu değil eski bir konu vardı kızın biri ünlüyle sevgiliydi falan.bulamadım o konuyuu
bir an ölecektim sevdiğim adamı tavlama şansım iyice düştü diyeadama senden hoşlanıyorum desem gidip Mahmut tunceri bana tercih etse
sonra yemek yaparken halay çekseler arda yazınca ceyda ateş çıkıyor ya ne alaka anlamadım.sevgili miydi eskiden bunlar?