- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
instagramsa olabilir. ama bu o ünlünün ne derece ünlü olduguna baglıhahahah yok ismi söyleyemem. Facebook degil ama :)
e tabi sahte hesapları unutmamak gerek.
kulagıma fısılda bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
instagramsa olabilir. ama bu o ünlünün ne derece ünlü olduguna baglıhahahah yok ismi söyleyemem. Facebook degil ama :)
sahte hesaptır o:)Selam hemen konuyu atlıyorum. Cok fazla begendigim bir ünlü vardı. Gecen hafta kendisine mesaj attım cevap vericegini düsünmeden. " sizide güzel kalbinizide cok seviyorum yolunuzun buraya düsmesi dilegiyle " dedim yasadigim sehiri söylerek. Neyse diger gün mesaj attı " :)) yolum hep düsüyor ...' a diye " bende " haberim olabilirmi o zaman " dedim. Oda olur temmuz sonu ordayım ama merkez degil falan dedi üstüne mesaj atmıs " fotomu cektirceksin:)))" diye böyle sacma konusma oldu. Daha sonra benim amacımın normal görüsmek oldugunu söyledim. Oda olur gelebilcekmisin oraya dedi. Bende gelmesine gelirim ama arkadaslarınla olcaksan rahatsız etmek istemem dilersen ben seni eylülde misafir edeyim:) " dedim. Nerde misafir ediceksin dedi. " düsünmedim ama eğer gelicek olursan ayarlarım" dedim oda " :)))" yazmıs. Sonra ben aptallık yaptım dedimki eylülde tekrardan yazarım o zaman. Oda " niye eylül" dedi . Bende " o zamana kadar rahatsız etmek istemiyorum" dedim. Cevap yok... Konusmaya basladıgımızdan beri yurtdısında ama yinede yaziyordu saatler sonra olsa bile. Bu konusma 1 haftalık az da olsa.. Simdi ne yapmam gerek. Ne yazmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Hesap fake degil eminim. Banada garip gelen bu. Ama sunu atlıyorsunuz konu suan mesaj atması degil. Benim söyledigim sacma sey ve susması....
Aradığımız ünlü yurt dışındaymış tahminlerimizi o yönde yapalım. :)Konusmaya basladıgımızdan beri yurtdısında ama yinede yaziyordu saatler sonra olsa bile. Bu konusma 1 haftalık az da olsa.. Simdi ne yapmam gerek. Ne yazmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Ya adam resmen sapik cikmis. Ne o oyle nerde agirlayacaksin falan?
cidden kim bu??? Ozelden soyler misiniz merak ettim..
Aradığımız ünlü yurt dışındaymış tahminlerimizi o yönde yapalım. :)
Of yahu olay sahte hesap mı degilmi degil niye bu kadar degisik düsünüyorsunuz en sacma örnegi ali agaoglu ve sevgilisi. Adam yasıtım kızla beraber görüntüleri fakemi. Benim dedigim bi murat boz vs degil tabikide. Adam oyuncu hani cok ünlü degil. Ama yinede ünlü. Burda konu acma sebebim fakemi degilmi " de degil. Ne yapmam gerektigimsahte hesaptır o:)
sakın inanma
Ne yapman gerektiğini söyleyeyim, adam tamam dediğin gibi gerçekten o kişi. Ama ben seninle yaptığı muhabbeti beğenmedim, flört etmiş resmen. Dikkatli ol.Of yahu olay sahte hesap mı degilmi degil niye bu kadar degisik düsünüyorsunuz en sacma örnegi ali agaoglu ve sevgilisi. Adam yasıtım kızla beraber görüntüleri fakemi. Benim dedigim bi murat boz vs degil tabikide. Adam oyuncu hani cok ünlü degil. Ama yinede ünlü. Burda konu acma sebebim fakemi degilmi " de degil. Ne yapmam gerektigim
olay bu ama. kandırılıyorsun..Of yahu olay sahte hesap mı degilmi degil niye bu kadar degisik düsünüyorsunuz en sacma örnegi ali agaoglu ve sevgilisi. Adam yasıtım kızla beraber görüntüleri fakemi. Benim dedigim bi murat boz vs degil tabikide. Adam oyuncu hani cok ünlü degil. Ama yinede ünlü. Burda konu acma sebebim fakemi degilmi " de degil. Ne yapmam gerektigim
Gazeteciyim okadar unlulerle ben bile bu kadar rahat iletisime gecemiyorum yahu adam bi'sana unlu herhalde.
Misal yeni yetme kitap yazarlari direk mailine cevap veriyor ama gidip de bi'mankene vs. yazsan okumaz bile. Sosyal medyada bi'dunya sahte hesap var. Gecen bi'profil milleti yiyodu herkes de ciddi ciddi sizi cok seviyorum falan dosemis ama ben biliyorum mesela sahte oldugunu. Garibim millet de seviniyo kadin bana cevap yazdi diye. Bu yolla cok fazla kiz kandiriliyo haberin olsun.
biri sizinle dalga geçiyor
Ne yapman gerektiğini söyleyeyim, adam tamam dediğin gibi gerçekten o kişi. Ama ben seninle yaptığı muhabbeti beğenmedim, flört etmiş resmen. Dikkatli ol.
Verdigin ornekte sevgilisi olan kizin babasi is adami ve ali agaoglunun arkadasi. Sokaktan bulmadi o kiziOf yahu olay sahte hesap mı degilmi degil niye bu kadar degisik düsünüyorsunuz en sacma örnegi ali agaoglu ve sevgilisi. Adam yasıtım kızla beraber görüntüleri fakemi. Benim dedigim bi murat boz vs degil tabikide. Adam oyuncu hani cok ünlü degil. Ama yinede ünlü. Burda konu acma sebebim fakemi degilmi " de degil. Ne yapmam gerektigim
İsmail ykAradığımız ünlü yurt dışındaymış tahminlerimizi o yönde yapalım. :)