- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
arkadaşlar temmuzda kır düğünüyle evlenicem bu model nasıl dersiniz. ? yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 332463 Eki Görüntüle 332465
yillardir hayalini kurdugum gelinlik modeli bakalim Rabbim giymeyi nasip edecekmi :26: cok güzel ve zarif
arkadaşlar temmuzda kır düğünüyle evlenicem bu model nasıl dersiniz. ? yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 332463 Eki Görüntüle 332465
Hewi merak ettim karar verebildin mi modele?
Olsuun cnm hiç üzülme çok daha içine sinen beğendiğin bir model olur mutlaka bulur o seni,güzel haberlerini bekliyorum bizimlede paylaş karar verdiğinde.Canım bu modeli çoook beğenmiştim ve buna yakın bi model denedim hiç beğenmedim üstümde yani bu moddleden vazgeçtim çok üzülerek
Olsuun cnm hiç üzülme çok daha içine sinen beğendiğin bir model olur mutlaka bulur o seni,güzel haberlerini bekliyorum bizimlede paylaş karar verdiğinde.
Canım model çok hoş görünüyor ama vazgeçmişsin sanırım. Cumartesi günü Henna Gelinliğe gitmiştim. Sahibiyle bir süre sohbet ettik, gelinliği belli kalıplara sokmamak ve kesinlikle hiçbir zaman ön yargılı olmamak gerektiğini söyledi.
Hiç tahmin etmeyeceğin bir model bile çok yakışabilir ve hayal etmediğin gelinliği denediğinde çok sevebilirsin dedi.
Sanırım biz bayanlar gelinliği sırf tabu haline getiriyoruz, hayalimizde bir model çizip ya da resmini görüp yerde gökte onu arıyoruz ama beklentileri karşılamayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Umarım en kısa zamanda gönlüne yatan gelinliği bulursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?