• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik .

nesini beğenmedin, o kısmı değiştirebiirsin?[/QUOT

ya aslına denediğim modelin alt kısmı benim benğendiğim modelden çok farklıydı sadece üst kısmı aynıydı. denediğim model göğüslerin biraz altın kabarık bi modeldi çok şişman gösterdi boyum basık kaldı bi tuhaf durdu keşke denemeseydim o modeli :(

Harika. Hem bu kadar orijinal hem bu kadar sade ve zarif bir model daha görmedim. Kendi gelinliğim de dahil abartmıyorum gördüğüm en güzel gelinlik.
Tek uyarım şu olacak; nereye diktirecekseniz kumaşını beraber seçin ve toptancıya beraber gidin. Çok kaliteli dökümlü bir kumaştan yapılmalı. Benim gelinliğim gibi olmasın, nefis bir model yanlış kumaşla sıradan bir gelinlik olmuştu. Kesinlikle gelinlikte en önemli şey kumaş.

ben de temmuzda kır düğünüyle evleniyorum ve pronoviasa dünya para bayılacak durumum yok, bu modelin adı farnesti sanırım, diktirdiğim gelinliği daha çok beğeniyorum şimdi, denemeden model bakmak sakıncalı, mankende çok cici durmuş ama bazı modeller bacak boyunu kısa gösteriyo

ben de temmuzda kır düğünüyle evleniyorum ve pronoviasa dünya para bayılacak durumum yok, bu modelin adı farnesti sanırım, diktirdiğim gelinliği daha çok beğeniyorum şimdi, denemeden model bakmak sakıncalı, mankende çok cici durmuş ama bazı modeller bacak boyunu kısa gösteriyo

Gelinlik çok hoş, bende düşündüm ama gelinlikci benim vucut yapıma uymayacağını söyledi. Bende kır düğünüyle temmuzda evleneceğim:) kır düğünü olduğu için beğendiğim tüm modeller ağır kaldı, bu model dışında...Siz nasıl bir gelinlik beğendiniz, paylaşabilir misin? Ben siparişi veremedim henüz...

gelinliklerin hepsi çok güzel :)

Allah'ta bana bu gelinliği giydirmeyi nasip eder inşallah :)

$429111_10150588084677021_203634867020_9311613_536061299_n.jpg

Back