- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
"berbat bi gelinlik çok sıradan çok sade. düğünde bunun benzerlerini giyen misafirler bile olabilir sıradan demiş miydim peki ya sade ? basit de duruyor ha unutmadan söyleyeyim. gelinlik dediğin abartılı olmalı şatafatlı olmalı. bi kere giyiyoruz değil mi? her yeri taş olmalı parıl parıl parlamalı kabarık olmalı ....
Eki Görüntüle 332603 bakınız harika değil mi kabarık katlamalı taşlı kolları zincirli ne ararsan var" !!!
kadınlar kulübü sağolsun çok ama çok işime yaradı ama şu gelinlik konusunda hala sinirlerime hakim olmayı öğrenemedim :/ konu sahibi kusura bakma yukarıda yazdıklarım asla sana değildi gelinliğin harika. pronovias gibi duruyor mankenden ve çekimden ki herkesin çok beğendiği bir marka zaten. ben çok beğendim çok şık çok ASİL böyle gelinlikler bana her zaman çok klas gelmiştir. kuğu gibi olacağına eminim :)) mutluluklar diliyorum canı gönülden
ha ha çok güldüm bu yoruma:) Taşlı kabarık olanlara çok şatafatlı yazılıyor, sade olanlara çok sade deniyor. Gerçi burada herkes fikir sormak için konu açıyor ve beğeniler tabii ki değişebiliyor ama kendi tercihlerimizi belirttikten sonra asıl yorumların kır düğününe uygun mu, kumaş nasıl, model uyumu nasıl, vücudu müsait mi, aksesuar önerisi gibi değerlendirilerek yapılması çok daha faydalı olur. Çünkü zaten ekleyen kişi beğenmiş ve eklemiş, sadelikten hoşlanıyordur. Daha yardımcı yorum duymak işine yarar. Yukarıda sade yorumu yapanlar alınmasın lütfen, fikir isteyen birisine vakitlerini ayırıp cevaplıyorlar sağ olsunlar ve fikirleri sade olduğu yönünde, ben çok moral bozan yorumlar görüyorum bu sitede ve onları okurken donup kalıyorum, beğenilmediğinde bunu belirtmek çok normal birşey hatta beklenende bu olmalı ama bu durumda kelimeler özenle seçilmeli. Herkes neden minenes e teşekkür ediyor? çünkü beğenmediyse tercih etmeyeceğini belirtiyor ama yolda gösteriyor, ya da illaki bunu istiyorsan şöyle yap buna da bak falan diyor. Paylaşımın bu şekilde daha faydalı olacağına inanıyorum.
Gelinliğe gelince, benim bir arkadaşım pronoviastan buna benzer bir gelinlik giydi kır düğününde, saçları açık bıraktı ve hafif dalgalıydı ve upuzun tül duvağı vardı. Harika görünüyordu...