• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik .

eee şeeyyy bir de bu var :1:

$298179_237909812926890_176397179078154_777988_24243050_n.jpg

Canım bu modeli çoook beğenmiştim ve buna yakın bi model denedim hiç beğenmedim üstümde yani bu moddleden vazgeçtim çok üzülerek :ssz::14:
Olsuun cnm hiç üzülme çok daha içine sinen beğendiğin bir model olur mutlaka bulur o seni,güzel haberlerini bekliyorum bizimlede paylaş karar verdiğinde.

Canım model çok hoş görünüyor ama vazgeçmişsin sanırım. Cumartesi günü Henna Gelinliğe gitmiştim. Sahibiyle bir süre sohbet ettik, gelinliği belli kalıplara sokmamak ve kesinlikle hiçbir zaman ön yargılı olmamak gerektiğini söyledi.

Hiç tahmin etmeyeceğin bir model bile çok yakışabilir ve hayal etmediğin gelinliği denediğinde çok sevebilirsin dedi.

Sanırım biz bayanlar gelinliği sırf tabu haline getiriyoruz, hayalimizde bir model çizip ya da resmini görüp yerde gökte onu arıyoruz ama beklentileri karşılamayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. :(

Umarım en kısa zamanda gönlüne yatan gelinliği bulursun canım...

Canım model çok hoş görünüyor ama vazgeçmişsin sanırım. Cumartesi günü Henna Gelinliğe gitmiştim. Sahibiyle bir süre sohbet ettik, gelinliği belli kalıplara sokmamak ve kesinlikle hiçbir zaman ön yargılı olmamak gerektiğini söyledi.

Hiç tahmin etmeyeceğin bir model bile çok yakışabilir ve hayal etmediğin gelinliği denediğinde çok sevebilirsin dedi.

Sanırım biz bayanlar gelinliği sırf tabu haline getiriyoruz, hayalimizde bir model çizip ya da resmini görüp yerde gökte onu arıyoruz ama beklentileri karşılamayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. :(

Umarım en kısa zamanda gönlüne yatan gelinliği bulursun canım...

Kesinlikle elinlik işini çok abartıyoruz kendimden biliyorum. Günlerce model baktım sonra bu modele karar verdim.Sonra günlerce moda evi gelinlikçi gezdim. denedim ve vazgeçtim. sonra hiç aklıma gelmeyen bi model denedim ve BUDUR dedim. boşuna o kadar kafa patlatmışım dedim. Şimdi o hiç aklımda olmayan model aklımda :))

uçuş uçuş bi model çok zarif bence ya..gerçi vazgeçmişiniz ama... dediğiniz gibi gönlümüzde yatan sadece fotoğraflarda gördüğümüz... birde bedenimize uyan model olması gerekiyor...Allah hepimizin keyifle giyeceği gelinlikler nasip etsin ;)

Back