Uzun zaman oldu buraya benim gibi olan arkadaşlar için güncelleme yapıyorum..
19.02.regli oldum.. 2.gun tekrar gittim ve kist yoktu 1 senedir başlayamadım ilaçlara sonunda başlamıştım.. cok mutluydum.. 150 gonal f 150 menapur olrak iki iğne ile başladık..
25.02.. doktor ilaçların tedaviye yanıt vermedi yumurta gözükmedi.. ilaçlar iptal edildi .. ve normal yumurtlama takibi yapacağını soledi.. 10cm kadar bulsak tekrar ignelere başlayacaktı..çok üzüldüm.. buarada lekelenmelerim devam etti ..
03.03 yumurtada hala hareket yok artık korkmaya başladım..
07.03 hala yumurta büyümedi ve üzerinden nerdeyse 2hafta geçti bende hiç bir kıpırdama yok..
10.03 bende kendimde değişiklik.. beyaz akintim gelmeye başladı..
14.03 kontrol ve Folikül kıpırdama yok
16.03 bende çok fazla servikal mukus geldi.. Doktoru aradım. Dedim hocam ben yumurtluyorum.. ama inanmadı malaesef Çünkü 2gun önce kontrol etmişti.ve beklemek zorunda kaldım..
21.03 bu güne kadar mukus devamlı devam etti ve ben doktora girdim kontrol günü dedim hocam ben yumurtladim. Biliyorum kendimi ve aynen öle olmuştu muayene olduk ne görelim yumurta çatlamış doktor 1hafta içinde hemen büyüyüp çatlamış belkide sağlıksız di dedi regli olunca gel dedi yine yıkıldım.. doktor 14 gün sonra regli olursun dedi eğer 14gunden erken veya geç olursan bir sıkıntı olabilir dedi. Buarada o günü değerlendirin sonuçta mucize diye bir gerçek var dedi
03.04 regli oldum mucize falan olmadı yine yumurtam boşa gitti .. tam doktorun 14gun sonra olursun demesi ile oldu.
04.04 2025 bugün doktora gittik rahim temiz hersey iyi durumda busefer sadece 150 menapur verdi ilacı düşürdü. Bugün ignelere başlıyorum.. tekrar..
Umarım aynı şeyleri yaşamam. Ve artık umudumu kavuşurum o bebek bu eve girecek.