Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik .

ha ha çok güldüm bu yoruma:) Taşlı kabarık olanlara çok şatafatlı yazılıyor, sade olanlara çok sade deniyor. Gerçi burada herkes fikir sormak için konu açıyor ve beğeniler tabii ki değişebiliyor ama kendi tercihlerimizi belirttikten sonra asıl yorumların kır düğününe uygun mu, kumaş nasıl, model uyumu nasıl, vücudu müsait mi, aksesuar önerisi gibi değerlendirilerek yapılması çok daha faydalı olur. Çünkü zaten ekleyen kişi beğenmiş ve eklemiş, sadelikten hoşlanıyordur. Daha yardımcı yorum duymak işine yarar. Yukarıda sade yorumu yapanlar alınmasın lütfen, fikir isteyen birisine vakitlerini ayırıp cevaplıyorlar sağ olsunlar ve fikirleri sade olduğu yönünde, ben çok moral bozan yorumlar görüyorum bu sitede ve onları okurken donup kalıyorum, beğenilmediğinde bunu belirtmek çok normal birşey hatta beklenende bu olmalı ama bu durumda kelimeler özenle seçilmeli. Herkes neden minenes e teşekkür ediyor? çünkü beğenmediyse tercih etmeyeceğini belirtiyor ama yolda gösteriyor, ya da illaki bunu istiyorsan şöyle yap buna da bak falan diyor. Paylaşımın bu şekilde daha faydalı olacağına inanıyorum.

Gelinliğe gelince, benim bir arkadaşım pronoviastan buna benzer bir gelinlik giydi kır düğününde, saçları açık bıraktı ve hafif dalgalıydı ve upuzun tül duvağı vardı. Harika görünüyordu...

ha ha çok güldüm bu yoruma:) Taşlı kabarık olanlara çok şatafatlı yazılıyor, sade olanlara çok sade deniyor. Gerçi burada herkes fikir sormak için konu açıyor ve beğeniler tabii ki değişebiliyor ama kendi tercihlerimizi belirttikten sonra asıl yorumların kır düğününe uygun mu, kumaş nasıl, model uyumu nasıl, vücudu müsait mi, aksesuar önerisi gibi değerlendirilerek yapılması çok daha faydalı olur. Çünkü zaten ekleyen kişi beğenmiş ve eklemiş, sadelikten hoşlanıyordur. Daha yardımcı yorum duymak işine yarar. Yukarıda sade yorumu yapanlar alınmasın lütfen, fikir isteyen birisine vakitlerini ayırıp cevaplıyorlar sağ olsunlar ve fikirleri sade olduğu yönünde, ben çok moral bozan yorumlar görüyorum bu sitede ve onları okurken donup kalıyorum, beğenilmediğinde bunu belirtmek çok normal birşey hatta beklenende bu olmalı ama bu durumda kelimeler özenle seçilmeli. Herkes neden minenes e teşekkür ediyor? çünkü beğenmediyse tercih etmeyeceğini belirtiyor ama yolda gösteriyor, ya da illaki bunu istiyorsan şöyle yap buna da bak falan diyor. Paylaşımın bu şekilde daha faydalı olacağına inanıyorum.

Gelinliğe gelince, benim bir arkadaşım pronoviastan buna benzer bir gelinlik giydi kır düğününde, saçları açık bıraktı ve hafif dalgalıydı ve upuzun tül duvağı vardı. Harika görünüyordu...

yorumlarınız için teşkkürler sade diyenler ben sade seviyorum ve kır düğünüyle evlniyoruz salon olsaydı daha farklı modellerde olabilirdi biraz daha taşlı falan ama kır düğünü olacağı için daha sade daha etekleri uçuç uçuş olsun istedim. Ve aslında dahada sade olabilir bana kalsa onda kimse izin vermez diye bu modeli seçtim

Hewi

Bahsettiğin düğünün için bu ince zarif gelinlik çok güzel..
Çok çok çoook güzel olacaksın :)

Ben herzaman sadelikten yanayim.. boyle bir gelinlikte koyu makyaj.. ve ozelikle fizigin duzgunse bence harika olucaksin...
cok guzel bi gelinlik, benim hayalimdeki gelinlikle kardes diyebilirim.. umarim hersey diledigin gibi olur

canım bu gelinliğin modelini ben de çok beğeniyorum. gelinlikte sadelik ve romantik uçuş uçuş tüller favorim ama bu modelde vücut yapın da önemli. mesela benim gibi göbeği ve kalçası geniş olan birine gitmez diye düşünüyorum. gerçi daha hiç gelinlik deneme girişimim olmadı ama öyle duracak gibi geliyor bana :) inceysen ve boyun da biraz uzunsa eminim harika duracaktır

canım boyum 1,60 bende hiç demedeim gelinlik daha önce. bi terzide yada bi gelinlikçide buna benzer bi model deneyip öyle diktirmeyi düşünüyorum. bu modeli netten buldum ve gördüğüm gibi bu dedim. :)

geçen senin için baktım. yanlış görmediysem kadıköyde söğütlüçeşme caddesi üzerinde candan modaevi bu modelin aynısını çalışmıştı. ya o ya da yanındakilerden biri. istanbuldaysan gidip bir dene istersen.

canım bursada yaşıyorum. bişi rica etsem eğer geçersen yine bi fiyatını sorabilirmisin. çünkü bi kaç arkadaşım istanbulda daha ucuz olduğu söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…