- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kır düğünü için çok güzel bence canım renkli çiçeklerle süslersen harika da olur
çok sıradan bir gelinlik hatta duvağı olmasa gelinlik bile değil.. Abiye..
gelınlık secerken bu gelınlıkde benım seceneklerımın arasındaydı ama farklı bır model sectım gercekten guzel ben o zaman da begenmıstım canımarkadaşlar temmuzda kır düğünüyle evlenicem bu model nasıl dersiniz. ? yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 332463 Eki Görüntüle 332465
olabilir canım ama ben hiç bir zaman çok kabarık taşlı güllü dallı modelleri beğenmedim herkesin kendi tarzı.
geçen ay bir arkadaşımla vakko weddinge gittik. 3-4 tane model denedi. denediklerinden biri de senin seçtiğin gelinliğin kardeş modeli diyebileceğim san patrick calais modeliydi.
bunun haricinde giydiği modeller daha kabarık, dantelli, biraz daha klasik gelinlik havasında olanlardı. hepsi de orijinal san patrick idi.
bir şey diyeyim mi, ben ki dantel seviyorum, çıplak gözle en güzeli bu oldu. o sadelik içinde arkadaşım ışıl ışıl parladı.
zaten böyle gelinliklere abiye diyen tüm arkadaşların her zaman unuttuğu, gelinin en büyük nişanesi olan duvak da eklenince, harika bir görüntü çıkmıştı ortaya. ayrıca birazcık ışıltı isteyenlere beline taşlı kuşak getiriyorlar, o da yeterli oluyor.
yanlız tahmin ediyorum ki, arkadaşımın denediği gibi bu gelinlik de ipek tül denen bir kumaştan. o kadar yumuşacık bir tül ki. dokunmaya doyamadım. ipek eşarp misali dökümlü bir şey. hayal tül veya kristal tül değil.
bizim kızların pek beğeneceği bir model olmadığı için, outletlere düşme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. bence öncelikle orijinali için vakko outletlere bir bakmalısın. daha önce de forumdan bir arkadaşımızın beğendiği fidji modelinin outlete düşeceğini öngörmüştüm, nitekim öyle de olmuş, kendisi diktirmek için anlaşmışken komik bir fiyata orijinalini almıştı.
outlerler için şuraya bakabilirsin:
Uygun Fiyata Orijinal Pronovias - Mine'nin Yeni Hayatı
bir de, kadıköyde söğütlüçeşme caddesi üzerinde bir modaevi bu modelin çok benzerini uzun süre vitrininde tutmuştu, tam hangisi hatırlamıyorum...