• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik .

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
333
arkadaşlar temmuzda kır düğünüyle evlenicem bu model nasıl dersiniz. ? yorumlarınızı bekliyorum. $gelinlik-modelleri-2011-27.jpg $gelinlik-modelleri-2011-26.jpg

gercekten cok hoş canım ve eminim sanada yakışacaktır :))

bende seçtim bi kaç tane . geriye diktirmesi kaldı. bi kaç ay öncesinden randevu alıp gideceğim düğünüm muhtemelen ağustosun son haftası olacak. :)))

çok güzel canım.inşallah istediğin gibi dikerler.terziyi iyi araştır.çünkü aynısını yapabilirlerse süper olur

çok güzelmiş canım benim beğendiğim modele benziyor bende söz nişan elbiseleri bölümüne konu açtım gelinliğin toz pembesi nasıl olur diye oradaki modele bak canım ayrıca yorumunuda beklerim benim bahsettiğim modelde pronoviasın eski sezonundan..

"berbat bi gelinlik çok sıradan çok sade. düğünde bunun benzerlerini giyen misafirler bile olabilir sıradan demiş miydim peki ya sade ? basit de duruyor ha unutmadan söyleyeyim. gelinlik dediğin abartılı olmalı şatafatlı olmalı. bi kere giyiyoruz değil mi? her yeri taş olmalı parıl parıl parlamalı kabarık olmalı ....
$nahoş.jpg bakınız harika değil mi kabarık katlamalı taşlı kolları zincirli ne ararsan var" !!!

kadınlar kulübü sağolsun çok ama çok işime yaradı ama şu gelinlik konusunda hala sinirlerime hakim olmayı öğrenemedim :/ konu sahibi kusura bakma yukarıda yazdıklarım asla sana değildi gelinliğin harika. pronovias gibi duruyor mankenden ve çekimden ki herkesin çok beğendiği bir marka zaten. ben çok beğendim çok şık çok ASİL böyle gelinlikler bana her zaman çok klas gelmiştir. kuğu gibi olacağına eminim :)) mutluluklar diliyorum canı gönülden

Herşeyin bi ortası var arkadaşım.. Zevkler kişiye göre değişir sen içine hangisi siniyorsa, hayalin hangisiyse ona sahip ol inşallah ;)

Bence çok hoş,göğsünün altındaki güller olmasa daha bi güzel olur sanki
Bende kabarık olmayan,sade gelinlikleri beğeniyorum

geçen ay bir arkadaşımla vakko weddinge gittik. 3-4 tane model denedi. denediklerinden biri de senin seçtiğin gelinliğin kardeş modeli diyebileceğim san patrick calais modeliydi.

bunun haricinde giydiği modeller daha kabarık, dantelli, biraz daha klasik gelinlik havasında olanlardı. hepsi de orijinal san patrick idi.

bir şey diyeyim mi, ben ki dantel seviyorum, çıplak gözle en güzeli bu oldu. o sadelik içinde arkadaşım ışıl ışıl parladı.

zaten böyle gelinliklere abiye diyen tüm arkadaşların her zaman unuttuğu, gelinin en büyük nişanesi olan duvak da eklenince, harika bir görüntü çıkmıştı ortaya. ayrıca birazcık ışıltı isteyenlere beline taşlı kuşak getiriyorlar, o da yeterli oluyor.

yanlız tahmin ediyorum ki, arkadaşımın denediği gibi bu gelinlik de ipek tül denen bir kumaştan. o kadar yumuşacık bir tül ki. dokunmaya doyamadım. ipek eşarp misali dökümlü bir şey. hayal tül veya kristal tül değil.

bizim kızların pek beğeneceği bir model olmadığı için, outletlere düşme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. bence öncelikle orijinali için vakko outletlere bir bakmalısın. daha önce de forumdan bir arkadaşımızın beğendiği fidji modelinin outlete düşeceğini öngörmüştüm, nitekim öyle de olmuş, kendisi diktirmek için anlaşmışken komik bir fiyata orijinalini almıştı.

outlerler için şuraya bakabilirsin:
xxxxxxxxxxxxx

bir de, kadıköyde söğütlüçeşme caddesi üzerinde bir modaevi bu modelin çok benzerini uzun süre vitrininde tutmuştu, tam hangisi hatırlamıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen ay bir arkadaşımla vakko weddinge gittik. 3-4 tane model denedi. denediklerinden biri de senin seçtiğin gelinliğin kardeş modeli diyebileceğim san patrick calais modeliydi.

bunun haricinde giydiği modeller daha kabarık, dantelli, biraz daha klasik gelinlik havasında olanlardı. hepsi de orijinal san patrick idi.

bir şey diyeyim mi, ben ki dantel seviyorum, çıplak gözle en güzeli bu oldu. o sadelik içinde arkadaşım ışıl ışıl parladı.

zaten böyle gelinliklere abiye diyen tüm arkadaşların her zaman unuttuğu, gelinin en büyük nişanesi olan duvak da eklenince, harika bir görüntü çıkmıştı ortaya. ayrıca birazcık ışıltı isteyenlere beline taşlı kuşak getiriyorlar, o da yeterli oluyor.

yanlız tahmin ediyorum ki, arkadaşımın denediği gibi bu gelinlik de ipek tül denen bir kumaştan. o kadar yumuşacık bir tül ki. dokunmaya doyamadım. ipek eşarp misali dökümlü bir şey. hayal tül veya kristal tül değil.

bizim kızların pek beğeneceği bir model olmadığı için, outletlere düşme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. bence öncelikle orijinali için vakko outletlere bir bakmalısın. daha önce de forumdan bir arkadaşımızın beğendiği fidji modelinin outlete düşeceğini öngörmüştüm, nitekim öyle de olmuş, kendisi diktirmek için anlaşmışken komik bir fiyata orijinalini almıştı.

outlerler için şuraya bakabilirsin:
Uygun Fiyata Orijinal Pronovias - Mine'nin Yeni Hayatı

bir de, kadıköyde söğütlüçeşme caddesi üzerinde bir modaevi bu modelin çok benzerini uzun süre vitrininde tutmuştu, tam hangisi hatırlamıyorum...

bu modelın aynısından gıyen arkadasım
oldu boy lazım ama bu modele bence:34:

Son düzenleme:
kır düğünü için çok güzel bir gelinlik bu:) ama duvağı bence biraz daha uzun olsun,eğer ki kır düğününden vazgeçip salon filan tutarsanız başka bir model beğen mutluluklar şimdiden:)

Back