Beğenmenize sevindim =) arkadaşlarım kuzenlerimde çok beğendiler kesinlikle bu olsun dediler zaten okadar modelin arasından bakarken bir tek bunun içinde kendimi hayal ettim,yurtdışında malesef tanıdığım yok fiyatı hiç önemli değil bulamasamda seneye çok iyi bi yere diktiricem mutlaka zaten teşşekür ederim yorumunuz için
Beğenmenize sevindim =) arkadaşlarım kuzenlerimde çok beğendiler kesinlikle bu olsun dediler zaten okadar modelin arasından bakarken bir tek bunun içinde kendimi hayal ettim,yurtdışında malesef tanıdığım yok fiyatı hiç önemli değil bulamasamda seneye çok iyi bi yere diktiricem mutlaka zaten teşşekür ederim yorumunuz için
Kızlar önümüzdeki sene inşallah düğünüm olucak ve bu gelinliği diktirmeye karar verdim,göğüs kısmını inci veya taşlımı yaptırsam daha güzel olur yoksa düzmü olsun?? sizce nasıl lütfen fikirlerinizi paylaşınEki Görüntüle 249719
Hem fiyatı önemli değil diyorsunuz hem diktirmeyi düşünüyorsunuz...neden anlamadım. Durumunuz varsa en iyisi orijinalini satın almaktır her zaman...
pronovias'ın gelinliği canım bu en iyisi gidip oraya yaptırman baska yere dıktırırsen belkı ıstedıgın gıbı olmayabılır benım bır kac arkadasım aynı sıkıntıyı yasadı... Nerde yasıyorsun bılmıyorum ama istanbul caddebostanda mağazası var:)))
Canım bence böyle cok hos sade bir model tas falan kaldırmaz bu model ki gerek yok bence
Tatlım ben actıgım konuya bu gelınlıgıde eklemiştim ve belli bi siteden almıstım faceden gelinlik 21'e bak orda satıyorlar bunu hatta orda bulabılırsen tel ac fıyatını sor
Ha bide bu model 2012 diye geçiyor
tatlım taş her gelinlikte var ve inci daha orijinal durur bence..
Çok güzell gerçekten bayıldım. Sade model sevmememe rağmen bayıldım. Tercihin kesinlikle doğru canım. Allah sevdiğinle hep mutlu etsin inşallah
dün annemler bir düğüne gitti, gelinin fotoğrafını getirmişler, bir baktım bu gelinliğin çakması
tahmin ettiğim gibi, yanından bile geçememişlerdi. üstteki o hareketleri sadece boncuk işleyerek yapmışlar. altta kullandıkları kumaş da tutmamıştı.
yine diyorum, diktirmek zor...
taş olmalı bence birsürü hemde pırıl pırıl olmalısın o gece canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?