• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beğendiğim gelinlik hakkında fikirlerinizi bekliyorum!!!

Canım bence böyle cok hos sade bir model tas falan kaldırmaz bu model ki gerek yok bence

Beğenmenize sevindim =) arkadaşlarım kuzenlerimde çok beğendiler kesinlikle bu olsun dediler zaten okadar modelin arasından bakarken bir tek bunun içinde kendimi hayal ettim,yurtdışında malesef tanıdığım yok fiyatı hiç önemli değil bulamasamda seneye çok iyi bi yere diktiricem mutlaka zaten teşşekür ederim yorumunuz için

Tatlım ben actıgım konuya bu gelınlıgıde eklemiştim ve belli bi siteden almıstım faceden gelinlik 21'e bak orda satıyorlar bunu hatta orda bulabılırsen tel ac fıyatını sor:61:
Ha bide bu model 2012 diye geçiyor

Son düzenleme:
Beğenmenize sevindim =) arkadaşlarım kuzenlerimde çok beğendiler kesinlikle bu olsun dediler zaten okadar modelin arasından bakarken bir tek bunun içinde kendimi hayal ettim,yurtdışında malesef tanıdığım yok fiyatı hiç önemli değil bulamasamda seneye çok iyi bi yere diktiricem mutlaka zaten teşşekür ederim yorumunuz için

Hem fiyatı önemli değil diyorsunuz hem diktirmeyi düşünüyorsunuz...neden anlamadım. Durumunuz varsa en iyisi orijinalini satın almaktır her zaman...

Kızlar önümüzdeki sene inşallah düğünüm olucak ve bu gelinliği diktirmeye karar verdim,göğüs kısmını inci veya taşlımı yaptırsam daha güzel olur yoksa düzmü olsun?? sizce nasıl lütfen fikirlerinizi paylaşın:3: Eki Görüntüle 249719

pronovias'ın gelinliği canım bu en iyisi gidip oraya yaptırman baska yere dıktırırsen belkı ıstedıgın gıbı olmayabılır benım bır kac arkadasım aynı sıkıntıyı yasadı... Nerde yasıyorsun bılmıyorum ama istanbul caddebostanda mağazası var:)))

pronovias'ın gelinliği canım bu en iyisi gidip oraya yaptırman baska yere dıktırırsen belkı ıstedıgın gıbı olmayabılır benım bır kac arkadasım aynı sıkıntıyı yasadı... Nerde yasıyorsun bılmıyorum ama istanbul caddebostanda mağazası var:)))

İstanbul suadiyede oturuyorum cnm biliyorum olduğunu ama daha gidip hiç bakmadım gidip bakıcam bu ay içerisinde çalışmadığım bir gün,birde seneye olduğu için şu anda bakmamda birşeyi değiştirmeyecek ama belkide denerim teşekkür ederim=)

Canım bence böyle cok hos sade bir model tas falan kaldırmaz bu model ki gerek yok bence

Tatlım ben actıgım konuya bu gelınlıgıde eklemiştim ve belli bi siteden almıstım faceden gelinlik 21'e bak orda satıyorlar bunu hatta orda bulabılırsen tel ac fıyatını sor:61:
Ha bide bu model 2012 diye geçiyor

Tamadır cnm teşekkür ederim:71:

tatlım taş her gelinlikte var ve inci daha orijinal durur bence..

Hiç değişiklik yapmayacağım çünkü minenes arkadaşım önden resmini koyduğu için böyle dahada çok beğendim cnm teşekkür ederim,inci kolye olarak nasıl durur peki?

Son düzenleme:
Çok güzell gerçekten bayıldım. Sade model sevmememe rağmen bayıldım. Tercihin kesinlikle doğru canım. Allah sevdiğinle hep mutlu etsin inşallah :71:

dün annemler bir düğüne gitti, gelinin fotoğrafını getirmişler, bir baktım bu gelinliğin çakması :D

tahmin ettiğim gibi, yanından bile geçememişlerdi. üstteki o hareketleri sadece boncuk işleyerek yapmışlar. altta kullandıkları kumaş da tutmamıştı.

yine diyorum, diktirmek zor...

dün annemler bir düğüne gitti, gelinin fotoğrafını getirmişler, bir baktım bu gelinliğin çakması :D

tahmin ettiğim gibi, yanından bile geçememişlerdi. üstteki o hareketleri sadece boncuk işleyerek yapmışlar. altta kullandıkları kumaş da tutmamıştı.

yine diyorum, diktirmek zor...

Aynı durumda olsam heralde kabus gibi bir gün olurdu benim için düğün günüm,teşekkür ederim bilgilendirdiğin için minenes

arkası çok hoş. bir de kabarık olduğu için bence önü düz olmalı. belki iri drapeler olabilir. ön kısmını göremediğim için tam birşey diyemiyorum canım. ama bence pek taş gitmez bu gelinliğe.:44:

Canım beğendiğin gelinlik çok güzelmiş çok güzel bir seçim. Bence de hiç taş ekletme adamlar zaten profesyonel daha iyi duracak olsaydı onlarda eklerdi,taş eklersen modeli bozulur aşırıya kaçar. Sade gibi gözükse de oldukça iddialı bir gelinlik. eteği kat kat volanlı üstü balık gibi. Birde diğer arkadaşların diktirme konusundaki görüşleri bana da çok yaradı bende Pronovias'tan gelinlik beğeniyorum ama pahalı diye diktireyim diyordum ama görüşlerden sonra diktirmemeye karar verdim. Ayrıca Optimum Outlet'te Pronovias'ın olduğunu hiç bilmiyordum çok faydalı bir bilgi verdiniz. Birde inci kolyemi taksam diye sormuşsunuz incide çok güzel olur pırlantada,kafanız rahat olsun. Bir yastıkta kocayın inşallah,mutluluklar :)

Back