• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beğendiğim gelinlik hakkında fikirlerinizi bekliyorum!!!

mervemavi

2012 Gelini :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
17
0
36
İstanbul
Kızlar önümüzdeki sene inşallah düğünüm olucak ve bu gelinliği diktirmeye karar verdim,göğüs kısmını inci veya taşlımı yaptırsam daha güzel olur yoksa düzmü olsun?? sizce nasıl lütfen fikirlerinizi paylaşın:3: Eki Görüntüle 249719

Son düzenleme:
canım benim tanıdıklarım arasıda taşlı yapanlar o kadar pişman kiii..:31::31:
kolları mahvolmuş hep çizmiş..ve bence güpür çok daha güsel duruyo...ttaşlı olursada koltuk altı tarafında olmasın:16::16::16:

ben baya begendim gelinligi birde önden resim olsaymis daha iyi olurdu
Allah gönlünüze göre versin..mutlu olsun insallah

Çok güzelmiş yaa. Taşlı yaptır dıkkat ceksın bıraz, tamam acıtabılır ama sonucta kac saat gıyceksınkı deger bence :61:

Önden de modelini görsek güzel olurdu.Ama böyle bir eteğe düz daha çok hoş olur.Zaten son zamanlarda taş işlemeden ziyade kumaştan bir model yapılıyor.Daha hoş duruyor bence ama yine de gelinliğin önünü görmek isterim ben.​

canım tabi sen beğndiysen sorun yok ama etek kısmı artık kumaşları toplamışta yapmışın gbi ne bileyim yani beğenmedim hiç ama ynede önemli olan senin beğenmen

arkası cok guzel duruyo ama önünü de koy canım ben taş felan kullanma gelınlıkte

çok güzel ve gösterişli bi gelinlik inci yada taş boşver böyle daha güüzel

Önden de resim ekleseydiniz ya. O kadar farklı bir önü var ki sizin eklediğiniz fotoğraftan tahmin etmek mümkün değil.

Panda.jpg

PandaBG-a.jpg

Pandac.jpg

Bu model türkiyeye gelirse kesin optimum outlete düşer ben size söyleyeyim. çünkü bu tarz farklı modeller vakkoya, pronoviasa geliyor ve satılmıyor. ellerinde kaldığı için de denenmiş malları outletlere gönderiyorlar. 2000-2500 liraya orijinalini alırsınız diye düşünüyorum. tabii bunun için en az 1 sene zamanınız olması lazım.

diktirmeyi denemeyin bile. böyle farklı bir modelin yanından bile geçemezler. malzemesi gerçekten çok ilginç...

taş, pul hiçbir şeyi de kaldırmaz. zaten üstünde yeterince işleme var, ayrıca bu hali bile biraz kalabalık.

önden baktımda taş faaln çok ağır kaçar yakışmaz bayar üzerinde

Canım gelinliğin önünü görmeden kesin birşey söylenemez ama arkası böyle ise önü daha sadedir diye düşünüyorum o yüzden dantel kumaştan şekilli şeyler yapılabilir ya da sade bir taş olabilir.. Çok taş yapıldığı zaman gözü yorara diye düşünüyorum.. Ama gelinlik bu hali ile oldukça hoş gözzüküyor..:)

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim olumlu olumsuz bütün yorumlarınızı değerlendirdim ve yorum gelmeye devam ettikçede değerlendiricem minenes sana özellikle teşekkür ederim çünkü önden resmini bulamamıştım ay bu haliyle harika evet taşa fln hiç gerek yokmuş gerçekten bi kere daha bayıldım ben bu gelinliğe:97: inş giymekde kısmet olur ben bu modelde karar verdim ama tabi orjinalini almam lazımda ya bulamazsam işte o kötü moda evlerini dolaşıp kumaşı hakkında bilgi almam lazım belki kaliteli bi yerde aynı türde diktirebilirim bu gelinlik benim olmalı yaaaa:1:

ben çok beğendim
çok farklı göz alıcı ama aynı zamanda asil
ama minenes arkadasıma katılıyorum
orjinalini bulmaya calıs
cunku diktirmeye kalkarsan hüsranla karsılasma olasılıgın yüksek
cok cok iyi bir yere gitsen belki iyi bir sonuc alırsın
ama o da zaten orjinali ile aynı fiyata gelir.
şu an euro cok yüksek oldugundan yurtdısından gelen gelinliklerin maliyeti iyice yükseldi maalesef
ama seneye evlenceginden ve bu eski sezoan ait bir gelinlik olacagından takip edip uygun fiyata bulabilirsin
yurtdısında yasayan akrabaların varsa onlara kendi ülkelerindeki pronoviasları takip etmelerini rica edebilirsin
bence simdiden gidip bedenini varsa dene magazada derim

Son düzenleme:
ben çok beğendim
çok farklı göz alıcı ama aynı zamanda asil
ama minenes arkadasıma katılıyorum
orjinalini bulmaya calıs
cunku diktirmeye kalkarsan hüsranla karsılasma olasılıgın yüksek
cok cok iyi bir yere gitsen belki iyi bir sonuc alırsın
ama o da zaten orjinali ile aynı fiyata gelir.
şu an euro cok yüksek oldugundan yurtdısından gelen gelinliklerin maliyeti iyice yükseldi maalesef
ama seneye evlenceginden ve bu eski sezoan ait bir gelinlik olacagından takip edip uygun fiyata bulabilirsin
yurtdısında yasayan akrabaların varsa onlara kendi ülkelerindeki pronoviasları takip etmelerini rica edebilirsin
bence simdiden gidip bedenini varsa dene magazada derim

Beğenmenize sevindim =) arkadaşlarım kuzenlerimde çok beğendiler kesinlikle bu olsun dediler zaten okadar modelin arasından bakarken bir tek bunun içinde kendimi hayal ettim,yurtdışında malesef tanıdığım yok fiyatı hiç önemli değil bulamasamda seneye çok iyi bi yere diktiricem mutlaka zaten teşşekür ederim yorumunuz için

Back