Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

Sizden borç alırken, neden kendi çevresindeki insanlardan isteyemediğini düşünemediniz mi?Güvenilmeyecek biri olduğunu kabak gibi göstermiş.Geçmiş olsun.

bunları

KIZI DA MUHTEMELEN ÖYLE KANDIRMIŞTIR, BANA TAKINTILI İŞTE BİLMEM NE YÜZÜME DE SÖYLEDİ KIZIN YANINDA UTANMADAN (TELEFONDA) BEN SENİ İSTEMEDİM BE İSTEMEDİM DİYE, SEN BENİM BAŞIMA GELMİŞ EN BÜYÜK MUSİBETSİN DEDİ, SEN BANA ALLAH TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞ EN GÜZEL ŞEYSİN DİYORDU HALBUKİ, İĞRENÇ HERİF VE BEN KIZA BUNLARI ASLA BİR ÖFKE SONUCUNDA ANLATMADIM. ONUN İYİLİĞİ İÇİN ANLATTIM RABBİM BENİM KALBİMİ BİLİYOR.

OLMASIN, ister inanın ister inanmayın hayatımda bana başka kötülük yapanlar da oldu hiçbiri için böyle şeyler dşünmedim ama insan asla kin tutmam dememeliymiş, kimseye ah etmem de dememek gerekirmiş hakim olamıyorsun çünkü seni yakıp yıkıp gidip başkasıyla gülmesine dayanamıyorsun.

Sizden borç alırken, neden kendi çevresindeki insanlardan isteyemediğini düşünemediniz mi?Güvenilmeyecek biri olduğunu kabak gibi göstermiş.Geçmiş olsun.
sağolun ama bu öyle birden olmuyor zaten sadece sana güvenebliyorum diyor onu diyor bunu diyor, ya o duruma allah düşürmesin de düşerseniz anlarsınız. hani diyor ya nemrudun kızında düş te gör diye onun gibi

Çok haklısın buradaki insanlar konuşuyor güvenmeseydin falan filan ama başlarına gelirse anlarlar büyük konuşmamak lazım allah başına getirtir yok güvenmeseydin uyanık olsaydınız falan

O işler öyle olmuyor ama söylenen sözler falan çok büyük konuşuyosunuz allah başınıza getirir ne oldum nerde param dersiniz bu forumda görüyorum ki bu olaylar çok fazla az önce bir hanım daha yazmış büyük konuşmamak lazım

Ay ne diyorsun ayol
Kim büyük konuşuyor
Uyanık olun sonradan ahlanıp vahlanmayın dedim
İki tatlı sevgi sözcüğüne kanmayın aman beni bırakıp gitmesin diye elinizdeki bütün parayı adamlara vermeyin
Ben kimseyi kınamadım
Ama bu kadar saf davranıp sonra ahım tutar mu diye soru açılması yani bilmiyorum ya
Allah akıl fikir vermiş ya

Çok haklısın buradaki insanlar konuşuyor güvenmeseydin falan filan ama başlarına gelirse anlarlar büyük konuşmamak lazım allah başına getirtir yok güvenmeseydin uyanık olsaydınız falan
uyanıklığa geleceksek 10 liramı kaptırmam ama gönül işte sevdi mi inanıyor güveniyor asla şunu yapmam dememeli insan yapıyorsun umut ediyorsun düzelir hatasını anlar diyorsun insanız işte ama hatadan da ders alınmalı tabiki aldığıma inanıyorum.

gerçekten büyük konuşuyorsunuz, ALLAH tabiki akıl vermiş ama ben inandım diye o benim hakkımı yemeli miydi, kandırmalı mıydı, aldatmalı mıydı? alah adem ile havva ya da akıl vermiş onlar yasak meyvadan yemişler ve cezalandırılmışlar peki şeytan? cezalandırılmayacak mı? biz inandık diye allah yapanın yanına bırakmaz neyse sizin kendi görüşünüz tabiki

Konu sahibinin farklı nickleri mi var?
Canım bak ben gerçekçi bir insanım
Evet inşş o adamdan fitil fitil çıkar o para
O adam gibi pislik ciğeri 5 para etmez çok var ortalıkta insanların duygularınla hayallerinle oynayan
Ama kızlarda uyanık olsun ya biraz
Bu büyük konuşmak değil ki ya

yok başımıza aynı şeyler gelmiş sadece farklı nickler değil, tabiki uyanık olmalıyız kendimizi başkalarının merhametine bırakmamalıyız size bu hususta katılıyorum ama insanın engel olamadığı duygular var aşk gibi, şimdi tabiki pişman oluyorsun ama o zaman inanıyorsun biz bunu demeye çalışıyruz.

Sadece banka denkontları var ama oda borç ispatı demek değilmiş avukatın söylediği yani icra takibi açarsam itiraz ederse dava düşer en azından dava açıp huzursuz etsem mi diyorum bende şimdi

Başka bir avukata daha danışsanız. Sonuç olarak o parayı bir şey karşılığında göndermiş olmalısınız. Dekontunuz varsa(bankamatikten onun hesabına yatırılan işlem fişi değil, sizin bankanızdan onun bankasına gönderilen havale veya eft dekontu) mutlaka alırsınız. Bir de dekontlardaki açıklama kısmına ne yazdığınız da önemlidir diye tahmin ediyorum.

Biraz uyanık olun be kardeşim siz de...Adamlara nasıl hemen güvenip paralar veriyorsunuz, nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum...Hem de 50bin tl...
Hiç mi takip etmiyorsunuz, eskisiyle belli ki iletişimi vardı sen de ondan geçici ayrıldığı süredeki yara bandıydın...
Sürekli şüphe içinde olun demiyorum ama akıllı bi kadın erkeğin konusma tonundan, telefonunu açmamasından ne biliyim her ipucundan bişeyleri anlar yani...

Ayrıca Bedduam tutar mı diye konu açacagına bu paralar için dava açabilirsin...Kanıt yok deme bazen avukatlar korkutma yoluyla da parayı alabiliyorlar

Başıma gelmedi ama geçmişte arkadaşlarımın başına geldi.Hiç mi çevrenizdeki Arkadaşlarınıza danışmadınız? Yani mutlaka uyarı alırdınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…