Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

Yazdım gönderdim Kızlar avukata verdiğimi bakalım birşey yazacakmı belki numaramı bile engellemiştir

Sana borç olarak verdiğim totalde 50 bini ödemezsen esra Erol a cıkıyorum de yaptığı resmen dolandırıcılık

19 yaşından beri hep çalıştım, ilişkim olmamıştı sevdiğim ya da hoşlandığım birileri olmuştu ama bi şekilde olmadı işte. 29 yaşımın sonlarında biriyle tanıştım başta herşey çok güzeldi tam birbirimize göreydik öyle düşünüyorduk. evleniriz diye konuşuyorduk meğer söylediği herşey yalanmış yaşı bile, istihbarat teşkilatında gizli ajan olduğunu bile söyledi bu kişi bana sonra zor günlerinde benden maddi destek istedi arabamı saatım destek oldum güya hayatında ben olmasam ne yapardı öyle diyordu sonra ilgisizlik kırıcı sözler istemiyorum ayakları bitsin dedim ben de bitti, ben de bittim , ilk defa sonsuz güvendiğim biriydi yıkıldım, yaşama isteğim kalmadı neyse paramı ödeyeckti güya üzerinden 3 ay geçti hatırlatmak için mesaj yazdım dönüş olarak bana beni çok özlediğini benden başka kimseyle konuşamadığını beni görmek istediğini söyledi ben de görüştüm çünkü seviyordum ve hatalarını düzeltmek istediğini düşünüyordum.biz yeniden görüştükten 12gün sonra sözlendi, ve bana söyleme gereği bile duymadı. hesap sorduğumda zorla olduğunu istemediğini ve karşıdaki insanı tanımadığını söyledi. ağladı sızladı neyse dedim oolan oldu paramı ver tamam dedi. sonra veremedi veremedikçe beni arayıp halinden yakınıp merhametimden ve zaafımdan medet ummaya devam etti ben de izin verdim hatalıyım tabiki. sonra sözü attığını söyledi inandım döner diye bekledim meğer evlenmek üzereymiş. kıza ulaşıp herşeyi anlattım ama ona inandı hem o şahıs öyle pisleşti ki o masum delikanlı be yuva yıkan kadın konumuna düştüm. paramı da alamadım. kendisi evlendi... şimdi ben bu hikayeyi herkese anlatıyorum heryere yazıyorum. ders alınsın diye..

Zaafını kullanmasını anlarım hassas noktanın bulmuş kullanmış ama işinin gücünün gerçek olmadığını nasıl anlamadın buna takıldım. İstihbaratta çalıştığına emin olmadınız mı bir fotoğraf bir çevre veya polis kimliği hiç birşey görmediniz mi? Geçmiş olsun bu arada Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın çok zor ya

Allah ıslah etsin böylelerini bizde yüklü miktar borç verdik alamadık onlar mutlu mesut yaşıyor olan bizim paraya oldu sizde birde gönül ilişkisi de var işin içinde kimsede allah korkusu kalmamış biz hala atlatamadık bu psikolojiyi salak yerine konmayı ama onlar mutlu görünüyor....

aktif çalışıtığı başka bir işi vardı zten inandırdı işte beni kendine insan inanıyor, nasıl inandın filan demeyin gerçekten çok zor insan atlatamıyor, ya o kadar eminsin ki allah soracak biliyorsun ama için yangın yeri işte söndüremiyorsun.

asla kalmaz yanına belki kalır yarına bunu biliyorum ama işte insan içindeki o yangını kolay kolay söndüremiyor, yaptıklarını anlattım nişanlısına öyle iğrençleşti ki daha da yalanlar söyledi herkesi beni ona takıntılı kadın gibi gösterip buna inandırdı.

çok zor ama bence unutun. Allah korusun bebeğinden çıkar acısı. Hastalanır falan çocuk...

bir de ben para için mesaj attıkça dedikleri; bekleyeceksin öyle hemen verilecek para değil filan gbi böyle nasılsa senet sepet yok gibisinden konuşmalar hayır kıza da şaştım banka dökümünü gönderdim onunla beraberken benimle de beraber olduğunu tarihlerle kanıtladım ama ona inandı ve evlendiler rabbim asla ama asla mutlu olmasına izin vermesin ne diyim benim ciğerimi söküp o gülecek mi?

Yok asla kınamıyorum naif bir insansınız belli ki bunu görüp kullanmışlar bende öyleyim zaten sizi kırmak istemiyorum asla tez zaman da bu psikolojiden kurtulun inşallah can ve ruh sağlığınız olsun giden para olsun sadakam deyin kat kat çıkarır Rabbim en yakın zamanda düzelmeniz dileği ile

Gülmeyecek tabi. Kız ileride pişman olacak çünkü benim başıma da böyle birşey geldi kıza güvenmedim aramızı bozuyor dedim sevdiğim adam doğru dedim ama ne oldu çok geçti aradan keşke kızı dinleseydim hayatımı yakmasaydım dedim hiç üzülme. Hiç üzülme Allah soracak hepsinden

amin şimdilerde daha iyi hissediyorum sadece paramı almak istiyorum çünkü ben onu çalışıp çabalayıp biriktrdim, neden ona bırakayım? inşallah alabilrim

evini falan biliyorsanız gidin seni rezil rüsva ederim deyin paramı vereceksin deyin. valla şiddete karşıyım ama böyle bir şey başıma gelse sanırım bazı insanları devreye sokar bir güzel dövdürtürüm. (bkz ülkü ocakları ) çok sinirlendim. yanına kalmasın peşini bırakmayın.

Karina anne babana ulasacagim benimle ciktigini soyleyecegim gelip is yerine rezil edecegim parami vermezsen diyin.Genc kizlara ders olsun normal hic bir erkek gururuna yediripde sevgilisinden borc almaz adam degildir o

Karina anne babana ulasacagim benimle ciktigini soyleyecegim gelip is yerine rezil edecegim parami vermezsen diyin.Genc kizlara ders olsun normal hic bir erkek gururuna yediripde sevgilisinden borc almaz adam degildir o
Böyle insanlara ne desen yarabbişükür diyorlar kendileri vermedikçe ne yapsan alamıyosun ki vermiyorlar da

Amin allah böylelerinden kat kat fazlasını çıkarsın inşallah bizede bu dünyada bunu göstersin en tez zamanda

Allah ın değirmeni geç ama ince öğütürmüş, tabiki de yaptığı yanına kalmayacak

Eşiniz olmayan birine bu kadar yüklü bir borç vermeniz hata olmuş
Sonradan ahlanıp vahlanıcağınıza başta uyanık olun
50 bin ne demek bu devirde?
Hadi 4-5 bin desen anlarım da
Yani sevgilisiniz diye de bu kadar olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…