Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

50 bin mi

Kusura bakmayın da çok safmışsınız

Adami arayın eşine söylerim deyin Korkut’un ne bileyim. Bir erkeğe aratın

Ayy çok fazla para heba etmek için
elde delil olmayınca hiçbir şey yapamıyorsunuz maalesef banka dekontları ve Mesajlar delil sayılmıyormuş ilamlı icra davası atabiliyormuşum sadece ona da itiraz edip borcum yok derse dava düşüyor elimde delil olmadığı için ödediğim avukat masrafıyla kalıyormuşum

Kızlar herkes dava açın demişsiniz şunu sorayım size internetten araştırdım çok fazla parasını bu şekilde kaybeden insan varmış meğersem ne kadar çoğalmış böyle insanlar o yazanlarında benim gibi ellerinde delil yok benim elimde sadece EFT dekontları ama borç ibaresi yok ve birkaç mail var sadece icra davası açılacağını karşı taraf itiraz ederse asliye mahkemesi başvurabileceğimi söylediler o zaman da elimde delil olmadığı için iş yemine kalıyormuş karşı taraf borcum yok diye yemin ederse yine alınamıyormuş para benim ödediğim avukat masrafları kalıyor yani yinede bir avukatla anlaşıp dava açmalmıyım sizce başka bir avukat arkadaş uğraşmayın alamazsınız yazmış yine de uğraşıp bir nebzede olsa huzursuz etmelimiyim

Atı alan üsküdarı geçmiş.. Eğer banka üzerinden yatırmadıysan, parça parça gidip gelip elden verdiysen işin zor. Adam seni resmen dolandırmış. Evliyken seninle gezip tozmus birde 50 bini takmış. Yani ben olsam savcılıga gider bir görüşürdüm. Belkide yapilacak birşeyler vardır. Ifadesi alınsa,huzursuz olsa yine yeter. O kadındada mide yokmuş ki engeli başmış hiç sorgulamadan. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz canım. Çıkar ondan kat kat

o gununu gun ederken sen ağlayacak mısın.özellikle evıne gıdecek resmı evrak bır kağıt gönder karısıda görsün.yok mu oyle birşeyler.

o gununu gun ederken sen ağlayacak mısın.özellikle evıne gıdecek resmı evrak bır kağıt gönder karısıda görsün.yok mu oyle birşeyler.
Kızlar saolun avukata başvurdum ilamlı icra takibi başlatıcam itirazda etse en azından huzursuz olur ğeşini bırakmadığımı anlar üzülmekten kendimi yıpratmaktan başka bişi yapmadım şimdiye kadar iyiki bu site var insan akıl alıyor içi rahatlıyor biraz

Akıl ağaci olsun size kime ne gonderiyorsaniz yazin açıklamaya. Yakın bir tarihte kendini uyanık zanneden bir zavallı tarafından dolandırılmaya kalktık ama eşim her şeyi açık açık yazdığı için her sey ortaya çıktı. Sadece siz değil burayı okuyan arkadaşlar lütfen her şeyi en yakınızız bile olsa bankadan ve açıklamalı olarak yapın. Öyle bir dönem ki kimsenin kimseye güveni yok.

Kızlar herkes birleşseler yazmış saolun bana akıl verin peki ben şimdi avukata başvurdum icra takibi bu kişiye gitmeden önce ona yazayım mı sana dava açtım avukata verdim diye birde gözünü Korkut falan demişsiniz itibarına çok düşkündü şerefsiz televizyona çıkıp seni anlatıcam bana yaptıklarını falan yazarak rahatsız edeyim mi yoksa icra takibi ona ulaşana kadar hiçbirşey yazmayayım mı

İnsanız elimde olmadan ediyorum beddua sonra pişman oluyorum ama çok yıprattı beni
50000 az bir para değil temizinden 3-4 ay gece gündüz sövseniz bile az ayrıca sizi karşı tarafın para için kullanması daha acı . O adam o parayı ödemez . Allah a havale edin

Hakaret falan yazıp haklıyken haksız duruma düşmeyin. Böyleleri yüzsüz olur size hakaret davası falan açar. Guzel güzel hakaret etmeden onu yerin dibine sokacak şeyler yazın yazacaksanız. Ben olsam dava açtım diye msj atardım. Ama en sağlıklısı avukatınıza danışın o ne derse onu yapın.

elinizde belgeniz var mı .yani ispat edebilir misiniz.
Ben üniversite yıllarımda yurtta bir arkadaşa borç vermiştim ve bana ödemedi sağda solda yedi içti. Müdüre hanım arayıp ailesinden istememi söyledi .
sıkıntılı bir ailesi vardı üvey anne şiddet.
Bende dedim ki kendi vermedikten sonra ailesini neden arayım , neden sebebi ben olayım. Allah a havale ettim .
10 sene sonra aradı ve ödedi. Çok rahatsız olmuş ve benim söylediğim söz onu çok etkilemiş öyle dedi.
Kendisi ödemezse inanın siz alamazsınız o parayı. Ama oda bilsin ki sizden helallik almadan onunda yüzü gülmez.

Sadece banka denkontları var ama oda borç ispatı demek değilmiş avukatın söylediği yani icra takibi açarsam itiraz ederse dava düşer en azından dava açıp huzursuz etsem mi diyorum bende şimdi

Yapamayacağınız şeyleri söylemeyin. Dozu yavaş yavaş arttırın. Önce maddi manevi bana yaşattığın yıkım için bu işin peşini bırakmayacağım maddi boyutu için adli yollara başvurdum diyin adli yollar kelimesini açmayın. Tedirgin olsun ne olduğu ne yaptığınızla ile ilgili. Manevi boyutu için benim birşey yapmam gerekmeyecek sanırım. Eşine akrabalarına çocuklarına arkadaşlarına anlatırsın davanın içeriğini. Bu yeter içimin soğumasına diyin. Tehditvari olmasın ve uzatmayın..

Yazayım mı bu şekilde sizce Kızlar tınlamaz mı daha da küçük duruma düşmek istemiyorum nasıl olsa yapamaz gibilerinden dalga geçmesi gibi

Sadece banka denkontları var ama oda borç ispatı demek değilmiş avukatın söylediği yani icra takibi açarsam itiraz ederse dava düşer en azından dava açıp huzursuz etsem mi diyorum bende şimdi
en güzeli tatlı söz ile konuşun . Aramızda geçenleri UNUTARIM NE GÜZEL EVLENMİŞSİN BAK ŞİMDİDE ÇOCUĞUN OLACAK bak bu dunyanın diğer tarafıda var hakkımı helal etmiyorum sana ayağına bir taş takılsa ahım gelsin aklına. 3 kuruş için ahiretini yakmak istiyorsan sen bilirsin . Ne bu dünyada nede diğer dünyada iki elim yakanda
şeklinde cümleler iş görür umarım.

Yazayım mı bu şekilde sizce Kızlar tınlamaz mı daha da küçük duruma düşmek istemiyorum nasıl olsa yapamaz gibilerinden dalga geçmesi gibi
Yaz ve bir daha muhattap olma. Cevap vermezse vermesin. Sen zaten dava açma düzeyinde olmasa da şikayetçi olacaksın anladığım kadarıyla. Yap ve köşeye çekil. Söz dalaşına girme.

verdiğiniz parayı hangi tarihte ise döviz kuruna çevirin yavaş yavaş öder

Kızlar az önceki arkadaşın dediği gibi bugün avukata başvurdum bana yaşattığın maddi manevi yıkım için bu işin peşin bırakmayacağım sana gönderdiğim dekontlar Mesajlar delil yerine geçiyormuş diye yazsam ne dersiniz birşey yazamıyormusun demeyin lütfen etkileyici olsun en azından bi gözü korksun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…