- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
Ben olsm evlendıgı kıza kadr rahatsız rderdım borcunuzunodeyın dıye.sevgıloye maddı destekte bulumurlurmu hıc ya. Helede kız oglanaNeredeyse 50 bini geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsm evlendıgı kıza kadr rahatsız rderdım borcunuzunodeyın dıye.sevgıloye maddı destekte bulumurlurmu hıc ya. Helede kız oglanaNeredeyse 50 bini geçti
ettiğiniz ah tutar bence çünkü çok haklısınız.. ne kadar para vermiştiniz? ayıp ya yazık..Selam kızlar başımdan geçen olayı kısaca anlatmak istiyorum sizlere
2 yıl önce bir adamla tanıştık o sırada onunda benimde ilişkilerimiz yeni bitmişti neyse bir süre sonra bizim ilişkimiz ciddileşmeye başladı bunun maddi sorunları oldu ben buna maddi destekte bulundum baya yüklü bir miktar borç verdim manevi desteğimi saymıyorum bile sonra benimde paraya ihtiyacım oldu onu kırmadan ne zaman geri ödeyebileceğini sordum benim bu sorumdan sonra aramız açılmaya başladı uzaklaştık birbirimiziden 4 5 ay yüzyüze gelmedik sadece telefon ama ben çok zor durumlarda kaldım maddi açıdan sonra sosyal medyada gördüm ki bu eskisiyle evlenmiş birde bebeği olmuş geziyor eğleniyor içkisi eğlencesi kendine yeni araba almış ama bana borcunu hala ödemedi yok yok diyor atlatıyor maddi manevi ne kadar zor durumda kaldığımı anlatamam salak yetinen konduğuma mı kaldırıldığıma mı verdiğim değere mi üzüleyim bilemedim sabah akşam ah ediyorum bu insana benden aldığı paralar misliyle çıksın diye benim ahım yanına kalır mı şu an çok mutlu gözüküyor bende bana taktığı parayı toparlamaya çalışıyorum çok ama çok üzüldüm çok yıprandım.....
Offff millet 20 yıllık kocasına güvenemiyor arada bi bağ yok nişanlınız değil Eşiniz değil ne akla verdinizki adam zorla almamışki elinizden ne yani para verdim diye sizemi nikah kıyacaktı..zorla tehditle vaadle sizden para aldıysa diyecek lafım yok zaten bedduaya gerek te kalmaz Allah çıkartır bi yerden ama siz yardım için verdiyseniz hiç beddua etmeyin döner dolaşır sizi bulur yaptığı çok çirkin bi hareket sizin iyi niyetinizi suistimal etmiş ayıp bide adamım diye birine kocalık ve babalık mı yapıyor merak etme çıkar bi şekilde ama sen gönül rızası ile verdiysen hiç günaha girme inşallah kısa zamanda öderSelam kızlar başımdan geçen olayı kısaca anlatmak istiyorum sizlere
2 yıl önce bir adamla tanıştık o sırada onunda benimde ilişkilerimiz yeni bitmişti neyse bir süre sonra bizim ilişkimiz ciddileşmeye başladı bunun maddi sorunları oldu ben buna maddi destekte bulundum baya yüklü bir miktar borç verdim manevi desteğimi saymıyorum bile sonra benimde paraya ihtiyacım oldu onu kırmadan ne zaman geri ödeyebileceğini sordum benim bu sorumdan sonra aramız açılmaya başladı uzaklaştık birbirimiziden 4 5 ay yüzyüze gelmedik sadece telefon ama ben çok zor durumlarda kaldım maddi açıdan sonra sosyal medyada gördüm ki bu eskisiyle evlenmiş birde bebeği olmuş geziyor eğleniyor içkisi eğlencesi kendine yeni araba almış ama bana borcunu hala ödemedi yok yok diyor atlatıyor maddi manevi ne kadar zor durumda kaldığımı anlatamam salak yetinen konduğuma mı kaldırıldığıma mı verdiğim değere mi üzüleyim bilemedim sabah akşam ah ediyorum bu insana benden aldığı paralar misliyle çıksın diye benim ahım yanına kalır mı şu an çok mutlu gözüküyor bende bana taktığı parayı toparlamaya çalışıyorum çok ama çok üzüldüm çok yıprandım.....
Kusura bakmada bu devirde 50 bini sevgilisine vermez şahsen ben 20Selam kızlar başımdan geçen olayı kısaca anlatmak istiyorum sizlere
Bende sizin gibiyim ama sizin gibi başarabilmiş degilim sırtımda kist çıktı aldırdım şimdi kolumda çıktı ama hala üzüyor yoruluyorum herşeyi kafama takıyorum bu yüzden birden vucudum lekelerle doldu karacigerim alarm veriyor sanırımAffet. Kendi içinde tabii.
Neden biliyor musun? Böyle negatif hisleri bünyende biriktirmen, hiç değmeyecek bir adama öfke, kızgınlık vs. sana zarar.
Ben de birkaç ay önce kısmen senin gibiydim. Adama ah etmeyi bırak, intikam planları bile yaptım yahu!
Sonra ne mi oldu? Göğsümde kist çıktı. Muhtemelen salak bir adam için uzuldugumden, öfkeden dolayı.
4 doktor gördü. Kötü gördüklerini söylediler. Kötü dedikleri ne? Kanser muhtemelen. Biyopsi yapıldı vs, neyse ki sonuçlar iyi çıktı.
O günden sonra karar aldım. Her şeyi, herkesi affediyorum diye. Hiç kimse uğruna kendimi üzmeye, yormaya değmez diye.
Ben galiba yapmak zorunda kaldım.Bende sizin gibiyim ama sizin gibi başarabilmiş degilim sırtımda kist çıktı aldırdım şimdi kolumda çıktı ama hala üzüyor yoruluyorum herşeyi kafama takıyorum bu yüzden birden vucudum lekelerle doldu karacigerim alarm veriyor sanırım
Çok geçmişler olsun Allah bi daha yaşatmasın konu sahibi çok tanımadığı sevdiği adama vermiş hadi peki biz kaç yıllık aile dostumuza peyder peyder 20 bin lira borç verdik çocuğu hastalandı falan filan şimdi ne mi oldu biz kötü olduk telefonlar açılmıyor para ödenmedi ama bende saldım artık dediğiniz gibi sağlık kadar önemli hiç bir şey yok benimde düşünmekten ellerim titremeye başlamıştı artık bu yaşımda biz kafaya gakıyoruz onların götü duymuyor aklıma geldikçe Allah’a havale edip geçiyorum artıkAffet. Kendi içinde tabii.
Neden biliyor musun? Böyle negatif hisleri bünyende biriktirmen, hiç değmeyecek bir adama öfke, kızgınlık vs. sana zarar.
Ben de birkaç ay önce kısmen senin gibiydim. Adama ah etmeyi bırak, intikam planları bile yaptım yahu!
Sonra ne mi oldu? Göğsümde kist çıktı. Muhtemelen salak bir adam için uzuldugumden, öfkeden dolayı.
4 doktor gördü. Kötü gördüklerini söylediler. Kötü dedikleri ne? Kanser muhtemelen. Biyopsi yapıldı vs, neyse ki sonuçlar iyi çıktı.
O günden sonra karar aldım. Her şeyi, herkesi affediyorum diye. Hiç kimse uğruna kendimi üzmeye, yormaya değmez diye.
Uzulseniz de, canınızı sıksanız da durumda bir değişiklik olmuyor ne yazık ki.Çok geçmişler olsun Allah bi daha yaşatmasın konu sahibi çok tanımadığı sevdiği adama vermiş hadi peki biz kaç yıllık aile dostumuza peyder peyder 20 bin lira borç verdik çocuğu hastalandı falan filan şimdi ne mi oldu biz kötü olduk telefonlar açılmıyor para ödenmedi ama bende saldım artık dediğiniz gibi sağlık kadar önemli hiç bir şey yok benimde düşünmekten ellerim titremeye başlamıştı artık bu yaşımda biz kafaya gakıyoruz onların götü duymuyor aklıma geldikçe Allah’a havale edip geçiyorum artık