• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

Abi 50.000 çıkarıp eşe dosta hatır gönül için verilecek para değil gözünüzü seveyim. Borç olarak verilen para kaybetsen bile sana koymayacak miktarda bir para olmalı. Hani gözünde ardına değmeye düşmeyecek miktarlar. Diğer türlü versen de vermesen de aranız açılır bir şekilde.

Bir de gelip böyle 50.000, 100.000 borç isteyen insanların finansal olarak güvenilirliği yoktur. Ne bileyim gidip bankadan kredi çekebilecek durumu yoktur çünkü banka geri ödemesinin mümkün olmadığını bilir. Vermeyin yani.

Bu adamin kimligini ve sizden borc alip geri vermeyisini bir hikaye olarak paylasin herkesin gorebilecegi bir sitede. Sonra o adamin bundan haberinin olmasini saglayin. Hikayede asla hakaret vs kullanmayin ki size bunun icin dava acamasin. Bu hikaye cok yayilmadan kaldirilmasini istiyorsa hemen borcu oldugunu yasal olarak kabul etmesi gerektigini belirtin ki paranizi onunde sonunda geri alabilin.

Başıma gelmedi ama geçmişte arkadaşlarımın başına geldi.Hiç mi çevrenizdeki Arkadaşlarınıza danışmadınız? Yani mutlaka uyarı alırdınız ...
Kimseye danışmadım normalde de biraz kendi kararlarını alıp uygulayan biriyim ama bu öyle bişey de değil ki aşık oluyorsunuz ve gözünüz kör oluyor o da eğer vicdansız biriyse bundan faydalanıyor işte . İnsan değilmiş ne diyeyim ben güvendiğim için tabiki hatalıyım ama Allah’ından bulsun gün yüzü göremesin her gün istisnasız ah ediyorum her gün

Kimseye danışmadım normalde de biraz kendi kararlarını alıp uygulayan biriyim ama bu öyle bişey de değil ki aşık oluyorsunuz ve gözünüz kör oluyor o da eğer vicdansız biriyse bundan faydalanıyor işte . İnsan değilmiş ne diyeyim ben güvendiğim için tabiki hatalıyım ama Allah’ından bulsun gün yüzü göremesin her gün istisnasız ah ediyorum her gün
Aşk olmak ,kokain ve eroin kadar bağımlılık yaratıyormuş.Bu sizin için kötü bir deneyim olmuş ama gümünüzün de açmasını sağlamış.Olan olmuş,bu süreçten sonra yapacağınız tek şey verdiğiniz parayı nasıl geri alabilirsiniz ona odaklanın.parayı elden mi verdiniz, hesabına gönderdiniz? Bir avukata danışın.Üzülerek kendinizi çıkmaza sürükleyeceksiniz.Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz ama, bu gibi kritik durumları güvendiğiniz kişilere danışın yine de.Tekrar geçmiş olsun.

19 yaşından beri hep çalıştım, ilişkim olmamıştı sevdiğim ya da hoşlandığım birileri olmuştu ama bi şekilde olmadı işte. 29 yaşımın sonlarında biriyle tanıştım başta herşey çok güzeldi tam birbirimize göreydik öyle düşünüyorduk. evleniriz diye konuşuyorduk meğer söylediği herşey yalanmış yaşı bile, istihbarat teşkilatında gizli ajan olduğunu bile söyledi bu kişi bana sonra zor günlerinde benden maddi destek istedi arabamı saatım destek oldum güya hayatında ben olmasam ne yapardı öyle diyordu sonra ilgisizlik kırıcı sözler istemiyorum ayakları bitsin dedim ben de bitti, ben de bittim , ilk defa sonsuz güvendiğim biriydi yıkıldım, yaşama isteğim kalmadı neyse paramı ödeyeckti güya üzerinden 3 ay geçti hatırlatmak için mesaj yazdım dönüş olarak bana beni çok özlediğini benden başka kimseyle konuşamadığını beni görmek istediğini söyledi ben de görüştüm çünkü seviyordum ve hatalarını düzeltmek istediğini düşünüyordum.biz yeniden görüştükten 12gün sonra sözlendi, ve bana söyleme gereği bile duymadı. hesap sorduğumda zorla olduğunu istemediğini ve karşıdaki insanı tanımadığını söyledi. ağladı sızladı neyse dedim oolan oldu paramı ver tamam dedi. sonra veremedi veremedikçe beni arayıp halinden yakınıp merhametimden ve zaafımdan medet ummaya devam etti ben de izin verdim hatalıyım tabiki. sonra sözü attığını söyledi inandım döner diye bekledim meğer evlenmek üzereymiş. kıza ulaşıp herşeyi anlattım ama ona inandı hem o şahıs öyle pisleşti ki o masum delikanlı be yuva yıkan kadın konumuna düştüm. paramı da alamadım. kendisi evlendi... şimdi ben bu hikayeyi herkese anlatıyorum heryere yazıyorum. ders alınsın diye..
Nasıl bir iğrençlik nasıl bir karaktersizlik ya !
Tabiki benimde başıma geldi bende diğerlerine ders olsun diye yazıyım yüklü borcu vardı evlencez diye nasıl olsa ben ona maddi yardım etmeye çalıştım durumum ona göre iyiydi çünkü evlencektik ama borç diye aldı hep benden geri ödicem söz diyerek her ay bi kaç milyar verdim sigara parası olmazdı hep ben verirdim bi yere ymeğe giderdik hep ben tabiii o zamanlar ölüyoruz hani ya aşktaannn ver allah ver evlendikk falan neyse meğer adamın her şeyi yalanmış uzunnn bi süre evlendikten sonra yine hep benden geçindikk evli kaldığım süre 1 lirası nasip olmadı arabanı sat dedi onu da yaptım ee bende de tükendi artık derken aldatıldım ,şiddet ,ahlaksızlıklarr derken boşandım verdi mi borcunu derseniz ben avcumu yaladım.Kocanızda olsa güvenmeyin kadınlaarrr insanı kocası bile dolandırabiliyor çünkü ! Bende birilerine ders olsun diye yazıyım dedim benimki yapmaz demeyin benimde nişanlımdı sonra kocamdı derken eee bildiğin dolandırıldım işte.
Ne diyim bi kere daha haram zıkkım olsunda çıksın bi taraflarından.

Bunu eskiden kadınlar yapıyordu. Şimdi kk daki kadınlardan çok görüyorum para verdim dediğini. Neden para veriyorsunuz onu anlayamıyorum ben adam sizden önce sorunlarini maddi yönden nasıl cozuyorsa öyle çozmeliydi yok demeliydiniz.

Bi mahkemeye gidip hem maddi hem de manevi zararinizi tazmin etmek icin dava açmak zor olmasa gerek.

Mazlumun ahı elbet tutar ama mazlumun eli de armut toplamiyor.

Birkaç sms ile konuşturun, alın size delil.

Nasıl bir iğrençlik nasıl bir karaktersizlik ya !
Tabiki benimde başıma geldi bende diğerlerine ders olsun diye yazıyım yüklü borcu vardı evlencez diye nasıl olsa ben ona maddi yardım etmeye çalıştım durumum ona göre iyiydi çünkü evlencektik ama borç diye aldı hep benden geri ödicem söz diyerek her ay bi kaç milyar verdim sigara parası olmazdı hep ben verirdim bi yere ymeğe giderdik hep ben tabiii o zamanlar ölüyoruz hani ya aşktaannn ver allah ver evlendikk falan neyse meğer adamın her şeyi yalanmış uzunnn bi süre evlendikten sonra yine hep benden geçindikk evli kaldığım süre 1 lirası nasip olmadı arabanı sat dedi onu da yaptım ee bende de tükendi artık derken aldatıldım ,şiddet ,ahlaksızlıklarr derken boşandım verdi mi borcunu derseniz ben avcumu yaladım.Kocanızda olsa güvenmeyin kadınlaarrr insanı kocası bile dolandırabiliyor çünkü ! Bende birilerine ders olsun diye yazıyım dedim benimki yapmaz demeyin benimde nişanlımdı sonra kocamdı derken eee bildiğin dolandırıldım işte.
Ne diyim bi kere daha haram zıkkım olsunda çıksın bi taraflarından.
Ben gün gelip şu bile oldu, bana neden yalan söyledin dedim, hangisi cevabını aldım düşünün, benimki farklı bir iğrenç zihniyetmiş. Birkaç defa küçük yalanlarını yakalamıştım hep ona böyle telkin etmeye çalıştım eski nişanlısının onda yarattığı yıkımdan sonra böyle şeylere başvurabildiğini söyledi güya çok büyük travma yaratmış onda hep öyle anlattı meğer o kızı da sebepsiz yarı yolda bırakan kendisi imiş beyimizin hevesi geçmiş harcamış nasıl olup da bir insanın ah almaktan korkmadığını anlamak mümkün değil

Aşk olmak ,kokain ve eroin kadar bağımlılık yaratıyormuş.Bu sizin için kötü bir deneyim olmuş ama gümünüzün de açmasını sağlamış.Olan olmuş,bu süreçten sonra yapacağınız tek şey verdiğiniz parayı nasıl geri alabilirsiniz ona odaklanın.parayı elden mi verdiniz, hesabına gönderdiniz? Bir avukata danışın.Üzülerek kendinizi çıkmaza sürükleyeceksiniz.Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz ama, bu gibi kritik durumları güvendiğiniz kişilere danışın yine de.Tekrar geçmiş olsun.
ÜZülmemek için gayret ediyorum ilk zamanlar tabi kahrolmuştum şimdi daha sosyalim yüzüm gülüyor avukata danışmadım hiç aslına bakarsanız Ben nişanlısına anlatana kadarki süreçte belli bir kısmını almıştım bana sürekli yıkama yağlama yok sen şöyle meleksin böyle kanadın var şunu bile duydum ağzından sakın bana hakkını helal etme benim allah belamı vermiş zaten meğer bütün sözleri zaman kazanmak içinmiş daha bir de beni kandırmaya devam edecekti mevlam izin vermedi HALa bana nişanlısından ayrıldığını kendisinden kimseye fayda olmayacağını anlatıyordu allah bir şekilde karşıma çıkardı şükürler olsun

ÜZülmemek için gayret ediyorum ilk zamanlar tabi kahrolmuştum şimdi daha sosyalim yüzüm gülüyor avukata danışmadım hiç aslına bakarsanız Ben nişanlısına anlatana kadarki süreçte belli bir kısmını almıştım bana sürekli yıkama yağlama yok sen şöyle meleksin böyle kanadın var şunu bile duydum ağzından sakın bana hakkını helal etme benim allah belamı vermiş zaten meğer bütün sözleri zaman kazanmak içinmiş daha bir de beni kandırmaya devam edecekti mevlam izin vermedi HALa bana nişanlısından ayrıldığını kendisinden kimseye fayda olmayacağını anlatıyordu allah bir şekilde karşıma çıkardı şükürler olsun
Bizde aynı durumdayız sence eşine instagramdan mesaj atayım mı borcunu ödemesi için az bir para değil rahatsız etmek istiyorum öyle paranın üzerine yattı o şerefsiz kocana söyle parasını ödesin gibisinden

Parayı bosverinde neden bu kadar sevgi acliginiz var ona bakın bence .
Doğru düzgün tanımadığınız adama 50 bin verecek kadar sevilmeye açsınız . Bence sorun bu.
Ahiniz filanda çıkmaz herkes kendini layık gördüğü şeyi yaşıyor

Belki de adam sizinleyken de eskisiyle görüşüyordu. Belki de anlaşmalı olarak sizi dolandırdılar. Allahtan bulsunlar , çıkar acısı merak etme. Ailesine ulaşmayı denediniz mi hiç ?

Doğru düzgün tanımadığınız adama 50 bin verecek kadar sevilmeye açsınız . Bence sorun bu.
Hadi ya siz nerden biliyorsunuz konu sahibinin ahının çıkıp çıkmayacağını sorun ne diye sorulmamış zaten bir çok başka kişide kocası tarafından bile aynı şekilde dolandırıldığını yazmış bizde yalın bir aile dostumuza borç verdik alamadık mesela bizde de mi sevgi açlığı var sayın psikolog

Bütün konuşmalardan ana fikir olarak sevgi açlığını çıkarmış olmanız çok ilginç ahın çıkıp çıkmayacağını sadece ve sadece ALLAH bilir değil mi !

Bizde aynı durumdayız sence eşine instagramdan mesaj atayım mı borcunu ödemesi için az bir para değil rahatsız etmek istiyorum öyle paranın üzerine yattı o şerefsiz kocana söyle parasını ödesin gibisinden
Bakın sizinkini tanımıyorum ama benim karşımdaki müsvedde aşırı karaktersiz biriydi ben onu tehdit etmedim direk ulaştım nişanlısından istedim sonra o şahıs beni öldürmekle tehdit etti o ara kızı yalanlarıyla kandırdı tabi muhtemelen benim ona takıntılı bi hasta olduğuma kendisinin masum olduğuna inandırmıştır evlendiler düşündüğünüzde ben paramdan umudu kesmiş olmalıydım ama öyle yapmadım kardeşine mesaj atıp eğer paramı vermezlerse kızın babasına ulaşıp herşeyi anlatacağımı söyledim yatırdılar biraz eksik yatırdılar ama olsın onu da alıcam diyeceğim şu ki eşini nişanlısını her kimse kandırabilir ama eşinin ailesine ulaşmakla tehdit edin belki işe yarar

Neredeyse 50 bini geçti
Şaka gibi resmen dolandirmis sizi ..o esnada bu parayla digerine ev döşenmiştir cok yazik etmissin birikimin gitmis zengin olsan bosverirdin.Bir daha kimseye guvenmemeyi öğrenmiş oldun..Gecmis olsun saglik olsun. Göründüğü gibi mutlu mu onu bilemezsin ama..

Neredeyse 50 bini geçti

Yani sıkıntı ahınızın çıkıp çıkmamasından ziyade bu. Yani ilişkinin dinamiğini bilmiyorum ama bu kadar yüksek meblağlarda para ver-al tarzı bir ilişki ciddi olmaktan ziyade çıkar doğrultusunda verilen umut tacirliği gibi duruyor. Neyse bu algılarınız psikoterapi esnasında konuşulması gereken konular ama öncelikli olarak bence paranızın peşine düşmelisiniz. Tamam dolandırıcılık denemez belki ama manevi bir umut tacirliği var ortada. Para verdiğinizi kanıtlayabilecekseniz (dekont vs.) adama ulaşıp borcunu acilen ödemesi gerektiği yoksa ailesine dekontları göndereceğinizi söyleyin. Kanıt yoksa geçmiş olsun.

Back