Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

Cansu tan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
50
33
3
33
Selam kızlar başımdan geçen olayı kısaca anlatmak istiyorum sizlere
2 yıl önce bir adamla tanıştık o sırada onunda benimde ilişkilerimiz yeni bitmişti neyse bir süre sonra bizim ilişkimiz ciddileşmeye başladı bunun maddi sorunları oldu ben buna maddi destekte bulundum baya yüklü bir miktar borç verdim manevi desteğimi saymıyorum bile sonra benimde paraya ihtiyacım oldu onu kırmadan ne zaman geri ödeyebileceğini sordum benim bu sorumdan sonra aramız açılmaya başladı uzaklaştık birbirimiziden 4 5 ay yüzyüze gelmedik sadece telefon ama ben çok zor durumlarda kaldım maddi açıdan sonra sosyal medyada gördüm ki bu eskisiyle evlenmiş birde bebeği olmuş geziyor eğleniyor içkisi eğlencesi kendine yeni araba almış ama bana borcunu hala ödemedi yok yok diyor atlatıyor maddi manevi ne kadar zor durumda kaldığımı anlatamam salak yetinen konduğuma mı kaldırıldığıma mı verdiğim değere mi üzüleyim bilemedim sabah akşam ah ediyorum bu insana benden aldığı paralar misliyle çıksın diye benim ahım yanına kalır mı şu an çok mutlu gözüküyor bende bana taktığı parayı toparlamaya çalışıyorum çok ama çok üzüldüm çok yıprandım.....

Neredeyse 50 bini geçti
İnsan annesine babasına verirken bir durup düşünüyor..
Yanlış anlamayın yargılamak istemiyorum ama nasıl inanırsınız bu kadar kolay..
O parayı ben olsam yedirmem.. Burunlarından getiririm rezil ederim tüm çevresine..
Bir avukatla görüşün bence bir yoluna bakın para dönmesede geriye rezil olduğuyla kalsın..

İyide elin adamına ne demeye paranızı veriyorsunuz bu adam kocanız değil,nisanliniz değil 3 günlük tanıdığınız insana nasıl guvenirsiniz
Millet kendi anasına babasına borç verirken 10 kere düşünüyor
Bu parayı verirken bunuda hesaba katmalıydınız adama gibi adam olsaydı zaten sizin paranıza tenezzül etmezdi keşke parayı vermeden önce bize sorsaydınız

Kusura bakma canım ama resmen dolandırılmışsın..!! Bunun başka bi açıklaması yok bence ..!!

Haklısınız şimdi bende öyle diyorum elimde delil olsa gideceğim avukata ama yok

Seninle görüşürken zaten evli ve çocuk sahibiymiş sanırım... Allaha havale et sen elbet çıkar... Bide böyleleri çıktı ortaya Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır bizleri ve çocuklarımızı...

Bu devirde erkekler bile uyanık. Asla ve kata bir erkege para vermem erkek degil mi ordan burdan bi sekilde kendini toparlasın bana ne babamin oglu mu? Kaldı ki dogruysa. Boyle dolandiricilar o kadar cok ki kaptirmayin kendinizi. Birde dolandirdi beni deyip savciliga verin biraz ugrassin. Ah etmene gerek yok zaten kul hakkina girmis... Kotulere birsey olmuyo ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…