• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

Hiç muhatap olma. Delilim yok falan deme. Adam evli, çocuğu olmuş ve seni dolandırmış. Git adli mecilerde hakkını ara. Başka türlü alamazsın paranı.

Evlendigi esiyle paylasin bence cocugunuzdan cikar yedigi haram deyin.Gelirse gelir gelmezse giden gitmistir kendinizi kurtarip yolunuza bakin

Elimde delil yok ama nasıl ispat edeceğim
Görüştüğünüze dair hiç delil yok mu? Parayı elden mi verdiniz? Bu konu hakkında hiç mesajlaşmadınız mı? Kredi mi çektiniz, ne yaptınız?

Elinizde delil olmasa dahi adam sizi dolandırmış resmen. 5 ayda çocuk mu dünyaya gelir? Sizinle beraberken evli değillerse sizi kadınla aldatmış. Dava açma hakkınız var. Maddi manevi zarara uğratılmışsınız.

Evlendigi esiyle paylasin bence cocugunuzdan cikar yedigi haram deyin.Gelirse gelir gelmezse giden gitmistir kendinizi kurtarip yolunuza bakin
En son kendisine mesaj attım Allah’ından bul benden aldığın paralar çocuğuna ilaç parası olsun dedim o anki sinirimle cevap bile yazmadı...

Eğer elinde parayı ona verdiğine dair delil varsa avukat arabasına evine haciz koydurur parayı alir. Tabi bı zahmet cenenizi tutup adama soylemezseniz.
Adam sizin paranizla resmen düğün dernek yapmış ya karısına :)))

Sizin için çok üzüldüm ama beddua etmeyin lütfen,ortada günahsız bir bebek var :(
Zamanında ben de ah edip beddua etmiştim şimdi 7 senedir asla çocuğu olmuyor,çocuk yapmak için evlenmiş biriydi.
Demek istediğim bazen ağzımızdan çıkan şeyler olabiliyor belki de tesadüf ama asla kimseye ah etmem artık.Banka yoluyla ya da borç verdiğinize dair bir şey yoksa elinizde yapacak bir şey yok.
Hukuki olarak ne yapabilirsiniz bunu araştırın.

Parayı alamasam bile huzursuz etmek için herşeyi yapardım. İnsanın içi soğumazsa o hesabı kapatamıyor sürekli aklına geliyor. Önce uyarır, fake hesaptan arkadaşları belirler sonra gerçek kimliğimle Ortak arkadaş arkadaş listesi vs allah ne verdiyse durumu anlatan Mesajlar atardım. 4-5 aylık birlikteliğiniz ve para mevzusu... Karakola da mesajlaşmalarımı içeren kanıtlar sunarak şikayetçi olurdum. Birşey çıkmayacak bile olsa varsın duyulsun...

Sakın adamı şantaj/tehdit falan etme. Tehdit ediyor diye seni bir de şikayet eder. Elinde senet vs. Falan yoksa malesef canım paranı alman imkansız gibi.. Ders olsun sana bu kimseye verme paranı.. Çok geçmiş olsun

Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Bir kaç mesaj olsa yazışma borç aldığını,size borcu olduğunu yazdığı elinizde delil olurdu.Bedduayı bilemem tutar tutmaz ama Kul hakkı çok ağır günahtır.Allahından bulsun inşallah.Eşine de yazıp engellediğine göre sizi belki kadının da haberi var.

Ahı bedduası mı kalmış derhal dava açın şikayetçi olun. İlla bankadan gönderdiğiniz miktar ya da borç ver parayı aldın mı tarzı mesajlarınız vardır onları gösterirsiniz kanıt olarak. Parayı geri alamasanız da burnunu sürter korkar sizin üzüldüğünüz kadar o da çile çeksin biraz. Ayrıca siz bu dolandırıcının yanına kar bırakırsanız bu herif gider bir başkasını daha dolandırır yüz bulup. Hem kendiniz hem de toplum adına Allah’a falan havale etmeden bu dünyada hakkınızı arayın.

Hukuki olarak paranızı geri alabilirsiniz. Internet üzerinden gönderdiyseniz ve açıklama kısmına borç yazdıysanız açın dava alın paranızı üstelik siz haklıysanız vekalet ücretini o ödemek zorunda. Lütfen haklarınızı kullanın. Siz kullanın ki aynı şeyleri başkalarına da yapmasın.

Ayrıca bu sürede neden borcunu ödemediğini para miktarını falan yazan msjlar atın ki cevap versin elinzde delil olsun. Msjlarınız akıllıca olsun ona dikkat edin.

bir musibet, bin nasihatten iyidir.
sevgili olduğunuz adamla aranıza para mevzusu sokmazsınız bundan böyle.
insan nikahlı kocasına verirken bazen iki kere düşünüyor...

50 bin borç verip ah edip geçmek de ne bileyim... Yani madem o kadar alacağınız var, gidin söke söke alın. Mahkemeye verin. Olay çıkarın... İnsan o kadar parayı kaptırıp da nasıl ah etmekle kalır, inandırıcı değil.

En son kendisine mesaj attım Allah’ından bul benden aldığın paralar çocuğuna ilaç parası olsun dedim o anki sinirimle cevap bile yazmadı...

böyle bir bedduanın tutacağına inanmıyorum ama sizin saflığınızın ve babasının şerefsizliğinin cezasını neden yavruya yüklüyorsunuz?

Kendisine ulaşın parasını ödemezse çevresine rezil edeceğinizi söyleyin. Vermede karısından başlayarak aile iş çevresine durumu anlatın. Rezil edin. Karısına da her gün ah ettiğinizi inşallah ahlarım sizin Çocuğunuz dan çıkmaz diyib

Banka havale yoluyla verdiyseniz mutlaka dava açın. Görüştüğümüz sürede ikinizide oyalamış bunu falan ispat edin. Hukuki yollara başvurun

Back