• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
renklibir hediye kazanınca tc kimlik no istiyo diye okumuştum üyelimi sildirdim o yüzden vermem tc nomu falan o kadar yer tc no mu istiyo sankim yollarken :dilcikar:
ama ne kadar gerçek bilmiyorum ordan kazanan arkadaşlar sizden istedilermi tc no??

onu bilmiomda geeçnerde ptt deydm para havale ederken artk vatandaşlık nosuna kadar istenioms adamın biri öle söleniodu:D

siteler bile istio artk...çnkü bazıları birden çok üyelik yapıo bunun önüne geçmek için......

onu bilmiomda geeçnerde ptt deydm para havale ederken artk vatandaşlık nosuna kadar istenioms adamın biri öle söleniodu:D

siteler bile istio artk...çnkü bazıları birden çok üyelik yapıo bunun önüne geçmek için......

daha dün para yolladım ptt den evet tc istediler, ya üye olduğumuz her siteye isim soyisim yaş şehir yazıyoruz, ona bile gerek yok ip'den bi kişinin her şeyini öğrenebilirler, yeter ki birisi size kötülük yapmak istesin zor değil artık bu tarz şeyleri öğrenmek o yüzden bi yere tc vermek sorun olmaz bence zaten her istediklerine ulaşabilirler internet aleminde...

Benimde ıxora'larım geldi arkadaşlar , 6 bayan 4 erkek parfüm ve de salyangoz kremi numuneleri kaydirigubbakcemile3

sinema.com » TEKLİF DVD YARIŞMASI

* Sadece sinema.com üyeleri için geçerlidir.
* Her 100. kişi hediye kazanma hakkını elde edecektir.
* Hediye gönderimleri stoklarla sınırlıdır.
* Hediye kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
* Hediye gönderimleri kargo ile (karşı ödemeli olarak) yapılacaktır.
* “THE PROPOSAL - TEKLıF” DVD Kampanyası 16-23 Ekim tarihleri arasındadır.

Florance Nigthingale Müzesi hangi ilimizdedir ?

arkadaşlar cevaplar müze isimleri ve il adı olarak çok uzundu tam yazamadım, cevap : b şıkkı
cevaplarınızı iletişim bilgileriniz ve kısa özgeçmişinizle birlikte : savastabarista@tsk.mil.tr
adresine göndererek saat çekilişine katılın.

Bol şanslar.

Back