• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de çok isterim lush dan numune ama herhalde ben mail atsam direk söver adamlar bana.
Cevahire o akdar yakınımki git al bizdenmi sitiyorsun diceklersırnaşık şey haklılarda

yuppii ixora dann parfün ve salyangoz kremi geldi 5 tane kadın 3 tane erkek parfümü hemde merak ettiğim parfümlerden gelmşş =)) ilk defa bööle bişy olduu rosense de yazmştm yollamadılar peki dermokilden nasıl isticez?

heyo bana da geldi ixoradan 5 kadın 3 erkek prfm, 5 salyangoz kremi, 3,5 lira ödedim

geçen gün bana da ixoradan geldi.
taa bayramdan önce mail atmistim bu hafta kargoyla gönderdiler :) sabredin biraz derim :1closedeyes:

kızlar renklibir.com diye bir site var ben hem kendim hem eşimi üye yaptım.çok basit hergün girip 1 anket yapıyorsun bazen ilk 1000'e bazende 1000. kişiye hediye veriliyor.ben ilşk ay 59 tl değerinde zayıflama kapsülü, ışıklı cımbız ve erkek deo su paketi kazandım eşimde plates seti....ve kargo ücreti ödemeden teslim aldım

Ya bende üyeyim oraya ama hala tık yok bişi kazanamadım..

kızlar renklibir.com diye bir site var ben hem kendim hem eşimi üye yaptım.çok basit hergün girip 1 anket yapıyorsun bazen ilk 1000'e bazende 1000. kişiye hediye veriliyor.ben ilşk ay 59 tl değerinde zayıflama kapsülü, ışıklı cımbız ve erkek deo su paketi kazandım eşimde plates seti....ve kargo ücreti ödemeden teslim aldım

çok kolay olmuş senin ki
ben 2 senedir üyeyim oraya daha bişi kazanmadım

kargo ücreti 3 lira idi.^maske,2 el kremi,2 de şampuan geldi.Dermokilin kendi sitesinde iletişim bölümünden ulaşamadım.Bende info@dermokil.com adresine numune istiyorum diye mail attım.

Kızlar ixoradan ne kadar sürede geldi size bana mesaj göndereli 9 gün oldu ama ses yok

2 hafta içinde göndereceğiz diyorlar ama 2 haftayı geçiyor bazen merak etmeyin sabırlı olun gönderirler, eğer çok uzun sürerse tekrar mail atın hala gelmedi diye

renklibir hediye kazanınca tc kimlik no istiyo diye okumuştum üyelimi sildirdim o yüzden vermem tc nomu falan o kadar yer tc no mu istiyo sankim yollarken :dilcikar:
ama ne kadar gerçek bilmiyorum ordan kazanan arkadaşlar sizden istedilermi tc no??

ixoralarım geldi kızlar :) 5 bayan 3 erkek parfüm , 5 tanede salyangoz kremi geldi.. parfümler süper ve kalıcı :lepi:

Back