• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
est lerim geldi benim de.çilek istemiştim,aslında güzel ama bir süre sonra bayıyor:18: bir de cherry pie mı söylesem acaba diye düşünmekteyim,çok övülmüş burada.

bugün sipariş verdim ,eyüp sabri tuncerden ,

sılly touch kalmamıs bende hot kısses ve cherry pie istedim ..insallah guzellerdır

Hot Kisses ağır bir çiçek kokusu ama hoş.. Cherry Pie ise miss gibi kiraz çiçeği! Beğeneceğini umuyorum =)

est lerim geldi benim de.çilek istemiştim,aslında güzel ama bir süre sonra bayıyor:18: bir de cherry pie mı söylesem acaba diye düşünmekteyim,çok övülmüş burada.

Cherry Pie; Silky Touch'tan sonra en güzel ikinci ürün :34:

kızlar bende az önce bixocine numune siparişi verdim cuma günü numune gönderiyor musunuz diye mail atmıştım bugün cevap geldi adres ve bazı kişisel bilgilerinizi gönderin size ürünlerimizden gönderelim dediler :24:ben de istediklerini yazıp az önce gönderdim bakalım ne zaman gelecek sanırım kargo ücreti de onlara ait siz de isterseniz numune isteyin:54:

slm kızlar:3:fikri mühime bende üye oldum nasıl kullancam:44:
bi de blogları nasıl takip etcem:44:yardımcı olur musunuz:34:

Son düzenleme:
kızlar eyüp sabri tuncerin yılbaşı kampanyası varmış
bilgisi olan varmı yaza alan

kızlar eyüp sabri tuncerden bişiler aldım havale ürünler gelmedenmi yapıcam nasıl yapılıo pttdenmi bankadanmı lütfen bilgi verin biri detaylı anlatırsa çok sevinicem:21:

kızlar facebookta tommy yarısma ile parfum veriyor. ilk 50ye ve oy veren 20 kişiye

Are you LOUD enough? Facebook'ta bu yarısma linki buda benim linkim :)

Are you LOUD enough? Facebook'ta girmezseniz bile yarısmaya bana oy verirseniz sevinirim kızlar bu parfumu cidden denemek istiyorum. ayrıca resim yukleyen her 100. kişiyede parfum var bilginize

eyüp sabriden bende sipariş verdim yine. hediyelik hem kendimee hem kankalarıma anneme:) havale gelmeden yapılıyor ürünler. havaleden sonra ürünleri çıkartıyolar cnm sanırım.

Eyüp sabri tuncerler orjinal büyük boy arkadaşlar...Kargo ücreti ne kadar ödediniz kızlar?????Yazabilirmisiniz?Birde güzel bir çilek kokusu almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz.Çilek veya çiçek..Ben daha çnce pure love almıştım o da hoştu..

Back