• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Carminanın sitesinde indirimli ürünler var arkadaşlar...Ben carmina parfüm alıcam 100ml. 14.70 lira..İlgilenirseniz bir bakın..

bugün eyüp sabrı tuncer setlerım geldı

hot kisses ,cok begendım ..cook agır gelmedı bana nedensee
cheryy pie , hafıf vişne-çiçek gibim ..,arkadasıma verecegım bu setı ..

güzel kmpanyaydı ,

çilekliden sonra cherry pie siparişim de geldi.forumda çok beğenildiğini okuduğumdan dolayı beklentim yüksekti ama nedense hiç beğenmedim kokusunu,çilekli bile bir süre sonra baymasına rağmen daha güzel geldi bana.tatlı koku sevenler cherry pie söylemesinler bence..

ay hiçbir şeyi de beğenmedim,bulmuşum 6 liraya.eyüp sabri amca beni dövecek artık
:4:
:86:

aynennn ,ben hot kissesi daha cok begendım ,cherry pie tahmın ettıgım gıbı cıkmadı hıc

kızlar bu avon dilek ağacı ne iş anlatırmısınız

‎***AVON ile “2011” dileğiniz gerçek olsun!
“AVON’dan 2011 Dileği” Facebook Uygulaması ile yeni yıl için dileğini paylaşanlar kazanıyor!

“AVON’dan 2011 Dileği” ile en güzel dileklerini AVON ile paylaşanlar, “2011” adet parfümden birini kazanma şansını yakalıyor!

yazdığın dileği en az 5 kişinin beğenmesi gerekiyor diye biliyorum...

Are you LOUD enough? Facebook'ta kızlar resmim begenirmisiniz ilk 20ye girmem için 50 kişinin daha begenmesi lazım pamuk eller begene gitsin lutfen :)

bu arada avon 2011 dilek agacında calısma oldugu için siz tkrar uygulamaya girip izin verin facebookta oylarınız ve begenileriniz duruyor sadece izin vericeksiniz panik yapmayın :)

Back