• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar avon numunesi bende istiyorum ne kadara alınıyo bide parfüm ve rujların her çeşidi geliyo mu yoksa biz mi belirliyoruz

canlarım avon için prensese özelden yazıdım aldım
numuneleri ben beğendim rujlar falan güzel
ben çok sürünmüyom zaten bu kış ruj almadan geççek valla:icecream:

valla sızınkıler kırılmadıysa ne mutlu sıze :) ben en cok ıkı tanesını kullanıyordum ve suan onlar ıkı parca :) umarım aynı sorun sızlerde de olmaz

valla sızınkıler kırılmadıysa ne mutlu sıze :) ben en cok ıkı tanesını kullanıyordum ve suan onlar ıkı parca :) umarım aynı sorun sızlerde de olmaz

yaşamadm yaşamm umarm bnde vino disko ve 24k olanlardan kullanıorm bide sparking blush ı kullanıodm ama rujunu aldm kullanmaz oldm testerı D:

mynet te gelin saçı tasarımı için çekiliş var.

E kolay da da dermalogia kazandıran bi yarışma var .

kıslar günaydın!
konumuz bedava makyaj ürünleri numune,
ben de size bir duyuru yapmak istiyorum.
bedava numune değil ama bedava cilt bakımı yaptırmak isteyen ve izmir de oturan arkadaşlar varsa özelden bana mesaj atsın bilgi vereyim.

Katılım için son tarih : 16 Ekim Cuma, saat: 23:45
Çekiliş tarihi : 17 Ekim C.tesi
Sonuç açıklama tarihi ve yeri : 17 Ekim C.tesi günü Kazananlar adresinde

Katılım adresi : Hediye kazanın!
Katılım şartları : Katılım adresindeki anket formunu dolduran e-posta abonelerimiz arasından ön çekilişle 49 kişi belirlenecek. Bu kişiler açıklandıktan sonra kazanan 3 kişiyi 17 Ekim C.tesi Sayısal Loto çekilişinde çıkan 1., 3., 6. numaralar belirleyecek. Bu numaralarla aynı sıra numarasına sahip olan katılımcılara hediyeleri gönderilecek.
Hediye Bilgisi : 3 adet Üç Boyutlu Antik Dünya Puzzle (500 parça) 44tl degerndeymiş

NEŞELı HAYAT'IN AFıŞıNı SEÇ GALAYA KATIL!

Yılmaz Erdoğan'ın 4 yıl aradan sonra yazdığı, yönettiği ve başrolünü üstlendiği,
BKM Film yapımı NEŞELı HAYAT'ın afişine siz karar verin.

Filmin Neşeli Hayat Resmi Web Sitesidir | 27 Kasım'da Sinemalarda! adresindeki sitesinde yer alan afişlerinden biri, seyircinin oylarıyla filmin resmi afişi olarak seçilecek. Oy kullananlar, siteye bıraktıkları mail adresleri ile de hem oylamanın sonucundan, hem filme dair özel haberlerden haberdar olacaklar hem de oy verenlerden 10 kişi filmin galasına katılıp oyuncularla tanışma şansını elde edecekler.
Neşeli Hayat Resmi Web Sitesidir | 27 Kasım'da Sinemalarda!

info@euphia.com.tr

cuma günü numune istemiştim az önce geldi...2 adet nemlendirici krem,3 adet sabunsuz banyo jeli,2 adet pişik kremi ve kitapçık...bebeği olanlar isteyebilir...

demiş bir arkadaş......

yaşasın, rosenseden kargom geldi, 16 tane yollamışlar ama, eşit değil, daha çok yüz kremi göndermişler :çok üzgünüm: , hem bi taneside yarımdı :dilcikar:, soran biri vardı, ups ile geldi, 2,60 verdim ücret. ixorada haftaya gelcek dediydi
kızlar bide ben fischeme mail attım ama adres yazmamışım, onlar dönüyorlarmıydı, tekrar yazayım mı
BANA 4 TANECİK YOLLAMIŞLARsenağlama

merhaba arkadaşlar bende forumdan görüp rosense dün yazdım inanamadım ama bugün göndermişler numuneleri 14 adet 5mlik tester. kargo 2.5 tl

[

kızlar bana dax geri döndü kargo ücretini karsılarsanız yollayalım diolar kargo ücreti ne kadar bilio musunuz? simdi kargoya cok para ödemek de istemiorum bilgisi olan var mı?

Dün istemiştim daxtan bugun göndermişler 3tl kargo bedeli ödedim,kokuları çok hoşkaydirigubbakcemile2
2numz9c.jpg

hadi beee. valla burda kimilerine 24 tane yollamışlardı, bende üzülüyordum daha az diye, niye kafalarına göre yolluyorlarki :sm_confused:

sana kaç tane yollamışlar bir tane el bir tane yüz çok yollamışlar :) benim öğrenmek istediğim parfümlarden yolluyorlarmı alanlar neler geldiğini yazabilirmi

drynites dan geldi kıslar bana emici gece kulotu :))
4 yastan ıtıbaren cocugu olanlar ıcın ısteyebılırler sıtesınden

Back