• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aynen bana da gelmiş bugün içinde bir sürü kağıt vr:60:onarı gönderceklerine azcık hindi eti gönderselermiş yaa:60::60::60:

evt cnmmm:))))))))

anketleri dolduruyosun her anket sonund gelmez numune ayda yılda bi şansın yaver gider hediye geebilir. ben o sitede 2 yıl tklmıştım anketlere de her gün düzenli katılıyordumm ama bir şey gelmedi bana

banada gelmiş kusum bugn eşi aldı bu ne diyoo bende artık her daim hindi yices dedimm :1: :1:

saol kuzuuuuu canımsın :29: :16:

saol kusum gördüm ben yokum yine harıbomda gelmedi zatennnnnn:5: :5:

:)))))))99

ay cnm sağolll tşkr inş. çıkar banaa:))
bu aradaa şu ikea kızını bir kaldıramadım sinir oldum yaaaaaa:47:

Son düzenleyen: Moderatör:
:)))))))99

ay cnm sağolll tşkr inş. çıkar banaa:))
bu aradaa şu ikea kızını bir kaldıramadım sinir oldum yaaaaaa:47:

ikea kızı için tv'de kanalları değiştir (kumandayla) kapı önünde geçen bir sahne var , orda bekle , kapıyı çalıyorlar filmde , kızda kendi kapısı çalınıyor sanıp kalıyor yerinden :6:

samare restaurant ın sitesine girip kampanyalar kısmındaki ödüllü anketi her gün doldurabilirsiniz..bir çifte yemek ya da kahvaltı hediye ediyorlar..bu arada ist. and. yakasında mekan..

kızlar fikri mühimden vaselin im geldi.2 tane tam boy vücut kremi. süperrrrrr :74:

dün selvanın bir yarışması vardı blogerlerle karaca tencere takımı kazanmıştım o geldi ayy çok sevindim

29v6de.jpg

51trg5.jpg

Son düzenleme:
peppermint fikrimühime üye oluyorsun..
anket ya da kampanya olduğunda mailine bilgi geliyor..
anket ya da kampanyaya katılıyorsun.. sonrasında ürünü gönderiyorlar..

yeni eklenen fırsatlar için teşekkürler kızlar.. :54:
tencere kazanan arkadaş güle güle kullansın süpermiş :46:

Back